Hazai győzelem Pásztó ellen

Megye I. 23. forduló

Rimóc-Pásztó 2-0 (1-0)

Vezette: Kovács T. (Telek Á., Lukács L.)

Rimóc: Janusek – Molnár M., Kuris, Mohácsi, Pásztor (Csizmadia, 77’) – Laczkó Zs., Szita L. (Kormány, 74’), Rácz I., Laczkó L. – Szita B., Bangó R. (Matyóka, 80’). Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Pásztó: Szokács – Hámori, Kelemen D., Molnár B. (Dinka, 74’), Csépe P. (Adorján Z., 46’) – Molnár M., Csépe R. – Marton (Zámbó, 26’), Csépe I., Kapás – Danyi. Vezetőedző: Vallus Ferenc.

Sárga lap: Molnár M., Rácz I., Kuris P. ill. Hámori

Gól: Laczkó L. (40.), Szita B. (68.)               

Jók: az egész csapat, ill. Hámori, Csépe R., Kelemen D.

Az előző mérkőzések gyengébb szereplését hazai pályán sikerült kijavítani. Az első félidő nehezen indult, bár fölényünk érezhető volt.  Az csapatok a helyzeteiket aligha tudták értékesíteni, végül a 40. percben Laczkó Lénárd tudott gólt szerezni, amellyel Rimóc együttese megszerezte a vezetést.A második rész a megszokott módon vette kezdetét, hiszen amint megszerezzük a vezetést, egy kicsit érezhető, hogy a csapat kienged és lazábban veszi a játékot. Szerencsére a hibáinkat nem tudta kihasználni az ellenfél, amihez szükség volt kapusunk kiváló teljesítményére is.  A 68. percben eldőlt a találkozó végkimenetele Szita Bence találatával. Kuris Péter a következő mérkőzésre eltiltást kapott a Versenyszabályzatban meghatározott sárgalapok száma miatt.

A Szécsény VSE – Rimóc SE mérkőzésen Benécs Balázs, a pásztóiak ellen Pásztor Balázs szenvedett sérülést. Mindkét játékosunknak jobbulást kívánunk!

Mátyás Zsolt: – Az elmúlt két hét gyengébb teljesítményét sikerült kijavítani, a játék minőségében és a hozzáállás területén is, kisebb szépséghibával, hogy csak helyzeteink töredékét tudtuk gólra váltani. A mérkőzés összképe alapján így is megérdemelt győzelmet arattunk, gratulálok a játékosaimnak.

Vallus Ferenc: – Szombaton, egy születésnapi kerti partin, egy volt játékosunk (játékosom), azt mondta, hogy gyenge csapat vagyunk. A mai mérkőzés alapján, lehet, hogy igaza van, a tabella nem hazudik. Nincsenek meg a pillérjei a csapatnak, akik mellett a fiatalokra kevesebb teher hárulna. Azt várjuk, hogy ők döntsék el a meccset, de most még erre nem igazán képesek.

Kategória: Csapat | A közvetlen link.