Gyenge játékkal adtuk át a győzelmet a szomszédoknak

Megye I.- 22. forduló  2017.05.06

Szécsény-Rimóc 2-1 (0-1)

Vezette: Varga G. (Bakos, Kazinczi B.)

Szécsény: Csampa – Varga P., Mezei, Sztrigán, Nagy T. (Farkas, 53’) – Lőrincz (Hodúr, 53’), Kelecsényi, Lehoczki, Strihó – Gábor B. (Nagy M., 90’), Horváth Cs. (Szekeres, 86’). Vezetőedző: Komár Gábor.

Rimóc: Janusek – Laczkó Zs., Benécs (Rácz I., 45’), Mohácsi, Molnár M. – Pásztor, Szita L. (Kormány, 74’), Laczkó L. – Bangó R. (Matyóka, 63’), Szita B., Kis P. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Gól: Lehoczki (65’), Strihó (71’), ill. Szita B. (13’)

Piros lap: Kis Péter (89’)

Vasárnap a szécsényiek fogadták csapatunkat megmérettetésre. A várakozásnak megfelelően szoros első félidőt láthattak a szurkolók, amelyet javarészt a rimóciak uraltak. Nem sokkal a találkozó megkezdését követő 10. perc után Szita Bence góljával a vendégcsapat megszerezte a vezetést, a dominancia érezhető volt, bár az adódó helyzetekkel nem igazán boldogult az összeállítás. A kihagyott ziccerek ellenére érezhető volt, hogy fogást lehet találni a szécsényieken, hiszen minden lehetőség adott volt a gól szerzésre- bár ezekkel élni kellene. A 45. percben Benécs sérülést szenvedett, a második félidőre a csapat nélküle ment, de úgy tűnt, az öltözőben maradtunk az elkövetkezendő 45 percben is.Így, a szusszanást követően fordult a kocka a hazaiak javára. A szécsényiek kapujáig csak nagyon nehezen értünk fel, ám ha odáig elértünk, próbálkozásainkat egyre hárította Csampa. A 64. percben a házigazdák érvényesíteni tudták akaratukat Lehoczki révén, majd ezt egy újabb próbálkozás követte, amelyet Janusek nem tudott kivédeni. A 71. percben a szécsényiek 2-1-re átvették a vezetést. Az eredmény a találkozó végéig már nem módosult, ellenben a csapatunk létszámával, a 89. percben a szécsényi Gábor Bálint megsérülése kapcsán a játékvezető vétkesként Kis Petit piros lappal küldte le a pályáról. A piros lap jogossága és a játék vezetése egyaránt vitatható. Az otthoniak 2-1-re legyőzték csapatunkat.

 

A következő mérkőzés: 2017. 05. 14.  17:00 RIMÓC SE- PÁSZTÓ SK

Kategória: Csapat | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.