Nem borult a papírforma a balassagyarmatiak ellen

Megyei I. osztály, 20. forduló

Balassagyarmat-Rimóc 6-0 (2-0)

Vezette: Nagy Bálint (Kalmár Petra, Urbán Viktor)

 

Balassagyarmat: Földi – Illés T., Ficzere, Mboussi, Szandai – Szalánszki (Gaál B., 85’) – Popovics, Bonivárt (Fülöp A., 82’), Mátyás P. (Molnár E., 76’) – Bódis (Klinger, 82’), Langó (Jónás D., 76’). Szakmai igazgató: Kis Károly

Rimóc: Janusek – Laczkó Zs., Benécs, Molnár M., Pásztor – Szita L., Mohácsi, Laczkó L. (Csizmadia, 78’) – Bangó R. (Matyóka, 46’), Kiss, Szita B. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

 

Sárga lap: Ficzere (84’), ill. Bangó R. (29’), Laczkó L. (68’)

Gól: Bonivárt (33’), Illés T. (43’), Langó (50’), Mboussi (73’), Popovics (87’), Fülöp A. (89’)

Jók: Illés T., Bonivárt, Popovics, Langó, ill. Janusek, Molnár M., Laczkó Zs., Benécs

 

A papírformának megfelelően alakult a Balassagyarmat elleni találkozó. A kezdést követően Rimócnak azonnal komoly helyzete akadt, viszont a szerencse nem állt a csapat mellé. Az első félidőben úgy tűnt, ez a mérkőzés nem csak a játékosokon fog múlni, amit az első gól megszületése után borítékolni lehetett. A ’gyarmatiak  a 33. percben- vitatható módon- érvényesítették találatukat, ezzel megszerezve a vezetést.  A 43. percben Illés találatát nem tudta védeni Janusek, így kétgólos hátrányban mentünk a szünetre.  A második félidőt kezdve érezhető volt, hogy a fiúk nagyon akarják a szépítést, de a helyzetekkel nem igazán tudtak bánni. A ziccerek kihagyása bizonytalanná tette játékunkat. Eközben a szerencse a hazaiakhoz pártolt ismét. Az 50. percben már 3 góllal húztak el az otthoniak, viszont helyzet adódott nekünk is bőven, de gólok helyett inkább csak a sárga lapokat gyűjtöttük. A hazaiaknak nem lehetett oka panaszra, még a sérült Bonivártnak sem, akit a mérkőzés alatt kézrátétes gyógyítással hoztak vissza csapattársai a partiba.

A mérkőzés véghajrájában újabb 3 pontot zsebelt be a BSE, így a találkozót 6-0 arányban fújta le a játékvezető.

 

Megjegyzés: A rimóci drukkerek kulturáltabb szurkolását kérjük!

Kategória: Csapat | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.