Magabiztos győzelem Karancsberény ellen

Megye I. 19. forduló

Rimóc-Karancsberény 4-0 (2-0)

Vezette: Szakal Tamás (Kalmár P., Lukács L.)

Rimóc: Janusek – Mohácsi (Pásztor, 46’), Benécs, Molnár M., Laczkó Zs. – Laczkó L., Rácz I., Szita L. (Csizmadia, 81’), Bangó R. (Kormány, 76’) – Kiss P. (Szép, 65’), Szita B. / Vezetőedző: Mátyás Zsolt

Karancsberény: Miklós V. – Laczkó, Sólyom, Klimasz, Babka – Szőke L., Fodor M. (Fodor Zs., 71’), Simon B., Ferkó, Torák (Kovács B., 53’) – Szőllősi /Játékos-edző: Fodor Zsolt

Sárga lap: Kiss P., Molnár M., ill. Sólyom, Ferkó, Szőke L.

Gól: Szita L. (20’), Szita B. (34’, 90’), Laczkó L. (71’)

Jók: az egész csapat ; Simon B.

 Ősszel idegenben- vitatható módon- vereséget szenvedtünk, most hazai pályán kellett bebizonyítani fejlődésünket. A régi, már jól megszokott puhatolózással vette kezdetét a találkozó, de már ekkor is érezhető volt az itthoniak dominanciája. Nem is kellett sokat várni az első gólra, Szita Levente 20. percben rúgott góljával megszereztük a vezetést. Az ellenfélnek- néhány megmozdulásától eltekintve- esélye sem volt, míg hazai részről újabb találat érte a ’berényiek hálóját. A kétgólos előny némi biztonságérzetet adott.

A térfélcserét követően sem tudott igazán veszélyes lenni a Karancsberény, Januseknek nem akadt sok védeni valója. A második félidőhöz híven, a hazaiak visszavettek a korábban diktált tempóból, érdemi eredmény a mérkőzés utolsó negyed órájáig nem történt. A csapatnak jót tett az utolsó szakaszban történt frissítés- a jó passzok, a helyzetek kihasználásával Laczkó Lénárd megszerezte a rimóciak harmadik találatát. A végeredmény elkönyvelhető volt, de a meccs záróakkordjaként Szita Bence a 90. percben megszerezte második találatát; duplázásával 4-0-s győzelmet aratott a rimóci csapat.

 „A kapufa éle mindig igazságos, mert annak a lövése pattan be, aki a hétköznapokon többet tett a győzelemért”

 

Mátyás Zsolt: „Közepes iramú teljesítménnyel magabiztos győzelmet arattunk. A közönséget kiszolgáltuk, gratulálok a csapatnak.”

Fodor Zsolt: „A győzelmet jobban akaró, és ezért többet tevő hazaiak megérdemelten nyertek.”

Kategória: Csapat | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.