Jöttünk, láttunk, végül győztünk

Megye I. 18. forduló 2017. 04. 09. 16:30

Héhalom-Rimóc 1-5 (0-3)

Vezette: Gordos Sz. (Telek Á., Szederkényi Cs.)

Héhalom: Farkas F. (Mlinárcsek 64’) – Gyuriska, Sipos, Hadrik, Fekete N. – Bajka (Franka 64’), Fekete M., Meca (Fekete R. 46’), Jónás R. – Varanyeczki P., Lőrincz. Vezetőedző: Károli József.

Rimóc: Janusek – Molnár M., Mohácsi, Benécs, Laczkó Zs. – Szita L. (Pásztor 54’), Rácz I., Kiss P. (Szép 64’), Bangó R. (Kormány R. 72’), Laczkó L. – Szita B. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Gól: Varanyeczki P. (91’) ; Szita B. (1’, 83’), Bangó R. (11’), Molnár M.(16’), Laczkó L. (51’)

Sárga lap: Hadrik (21’), Jónás (58’), Fekete N. (70’), Fekete R. (87’)

 

Vasárnap délután Héhalomban lépett pályára a rimóci csapat.

Az első játékrész elindítását követően nem tétlenkedtek a mieink, Szita Bence már az első percben a héhalmiak kapujába perdítette a labdát. A gyors előnyszerzés után magabiztosabbá váltak a fiúk, és az egész pályát uralni tudták. Mátyás Zsoltnak, a csapat edzőjének 2 játékosát eltiltás miatt nélkülöznie kellett, de a pályán fennálló csapat egy percre sem éreztette a mérkőzésre látogatókkal az otthon maradt két játékos hiányát. A szurkolók lelkes buzdítása Bangó Rómeóra ösztönzően hatott, a 11. percben találatával újabb gólt könyvelt el a csapat számára. A hazai alakulat még fel sem ocsúdott, amikor Molnár Markó köszönt be Farkasnak, amivel megszerezte a csapat 3. gólját. Ezután volt néhány jó megmozdulás mindkét oldalról, de a legtöbb a kapu fölé, vagy éppen mellé ment. Janusek kiváló formában védett, az otthoniaknak esélyt nem adva arra, hogy a próbálkozásaikat érdemi pontra válthassák. Az első félidő végéig az eredmény nem változott, így 0-3-as előnnyel ment pihenni a rimóci csapat.

A második félidő nehezebben indult számunkra, de a fiúk összehangolt játéka előrevitte a csapatot, a kísérletet az 56. percben Laczkó Lénárd tudta értékesíteni. Az már bizonyos volt, hogy a hazaiak csak nagy szerencsével tudnának szépíteni, a fordítás szóban sem jöhetett. A héhalmiak kapuja többször forgott veszélyben, ám a rimóci oldalon bravúros védések zajlottak. Amikor már megnyerve éreztük a mérkőzést, még egy utolsót odaszúrt Szita Bence az ellenfélnek. A 83. percben az állás 0-5 volt. A csapat és a szurkolók is megnyugodtak, bár a találkozó még nem zajlott le.  A héhalmiak a hosszabbításban kaptak egy utolsó lehetőséget arra, hogy bizonyítsanak, van bennük legalább egy gól. A lehetőséggel jól tudtak élni, a 91. percben Varanyeczki találatával véget ért a mérkőzés.

A találkozót Rimóc nyerte, az eredményjelzőn 1-5 állt… volna, de megelégszünk azzal, hogy papír alapon minden le lett jegyezve.

A győzelemhez kellett a fiúk összehangolt, egységes játéka. A csapat megdolgozott a sikerért, mindenkinek jár a gratuláció.

Jók: Egész csapat.

Kategória: Csapat | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.