Hazai pályán jobban megy; bravúros mentéssel eldöntetlen lett a Berkenye elleni találkozó

Megye I. 17. forduló

Rimóc SE- Berkenye SE 4-4 (1-1)

Vezette: Kalmár Petra (Gordos Á., Béres)

 Rimóc: Janusek – Molnár M., Benécs, Kuris P. (Mohácsi, 46’), Laczkó Zs. – Rácz I. (Szép, 67’), Szita L., Laczkó L. (Pásztor, 78’) – Kiss P., (Kormány, 62’), Bangó R. (Matyóka, 62’), Szita B. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Berkenye: Hisbéli – Varga J. (Balázs M., 35’), Mravik, Pápai, Kovács Á. – Rottek, Sági, Rapcsák (Nagy G., 46’) – Greff, Fábri, Monostori (Bőgér, 63’) Vezetőedző: Bodonyi Béla.

Sárga lap: Pásztor (91’) ; Kovács (41’), Pápai (92’)

Piros lap: Matyóka (93’) ; Sági (93’)

Gól: Szita B. (5’, 89’), Laczkó Zs. (71’), Szép (78’), ill. Mravik (24’), Nagy G. (50’), Fábri (52’, 61’)

 

A kezdő sípszó elhangzását követően a mérkőzést kiemelkedően jól kezdte a rimóci csapat. Nem egészen 5 perc elteltével az itthoniak előnyre tettek szert, Szita Bence találatával. Az első félidőben kiváló kapus teljesítményt nyújtó Janusek révén úgy tűnt, a berkenyeieknek nehéz dolguk lesz. Mindkét oldal egyenlő erővel küzdött, ám a helytelen védekezés az itthoni oldalon az ellenfél malmára hajtotta a vizet, a 24. percben egyenlíteni tudott a berkenyei gárda. Helyzetek ezt követően ugyan voltak, ám egyik fél részéről sem lehetett érdemi pontra váltani. A mindkét csapat 1-1 góllal ment a szünetre.A pihenő után a pályára visszatérve Berkenye csapata összeszedettebbnek látszott, jól tudtak sáfárkodni helyzeteikkel. Az 50. percben a vendégek fordítottak, a lemaradás még behozhatónak tűnt. Ekkor jött a feketeleves; 2 perc elteltével újabb találat érte a hazaiak kapuját, ekkor már összedőlni látszott az álom. Az idő telt, a hazaiak elhibázott ziccerei miatt úgy tűnt, hogy egy újabb esetleges győzelmet szalasztunk el, apró hibák miatt.  A 61. percben Fábri góljával óriási csapást mértek a berkenyeiek a hazaiakra. Az állás 1-4 volt. A kapott gólok megfogták a csapatot, már-már lehetetlennek tűnt behozni a lemaradást. A rimóci fiúk ekkor azonban rácáfoltak, Laczkó Zsolt a 71. percben szépített, ezt követte Szép Máté bravúros gólja, ami a 78. percben érte a vendégek kapuját. A nézőtéren a feszültség a tetőfokára hágott, de mindenki abban bízott, van még a csapatban annyi, hogy a mérkőzés eldöntetlen lesz. A mérkőzés eredménye a véghajráig bizonytalan volt, végül a 89. percben Szita Bence feltette az i-re a pontot, második találatával megszerezte a csapat 4. gólját. A rivális klub néhány játékosa ezt nem vette jó néven, a hosszabbítást követően bármit megtettek annak érdekében, hogy a hazaiaknak esélye se legyen a fordításra. A találkozó végkifejlete rendkívül groteszk, ugyanis Szita Bencével szemben szabálytalankodott a berkenyei játékos, Rácz Iván mindezt nem nézte tétlenül és közbelépett, Matyóka Márió pedig „elvitte a balhét”, egy szerencsétlen félreértés miatt őt küldte le piros lappal a játékvezető, a berkenyei Sági Bencével együtt.A találkozó eldöntetlen maradt, a csapatok 4-4 arányban mentek le a pályáról.A rimóci csapat gyakorlatilag a sírból hozta vissza a mérkőzést, méltán jár a gratuláció a csapat minden egyes tagjának.

Jók: egész csapat , illetve Pápai

 

Mátyás Zsolt: “Egy küzdelmes mérkőzésen igazságos eredmény született. Gratulálok a csapatnak, 1:4-ről döntetlenre hoztuk a mérkőzést!”

Bodonyi Béla: “Rendkívül élvezetes, jó iramú mérkőzés volt, mind a két csapat felvállalta a nyílt sisakos támadó játékot. Úgy gondolom, hogy eredmény igazságos lett.”

 

 

 

 

 

 

 

Kategória: Csapat | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.