Szoros küzdelemben maradt alul csapatunk a cerediek ellen

 

Megye I. 15. forduló 2017. 03. 18.

 Cered – Rimóc 3-2 (3-2)

Vezette: Telek Ákos (Gordos Sz., Kazinczi B.)

 Cered: Fodor – Liszka, Pingiczer, Sólyom, Kaposi – Jeney (Kovács M., 62’), Ferhan (Lázár K., 91’.), Gál D. – Lehoczki (Kovács B., 54’), Lenkó (Kovács E., 67’), Znamecz (Bóna, 83’). Játékos-edző: Jeney Gyula.

Rimóc: Janusek – Kuris (Csizmadia, 81’), Rádi B., Benécs, Molnár M. – Laczkó Zs., Szita L., Mohácsi L., Laczkó L. – Kiss P. (Kormány, 75’), Szita B. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Sárga lap:  Lázár K., Mohácsi, Kiss P.

Piros lap: Rádi Balázs ( 44’)

Gól: Kiss (4’, 32’) ; Ferhan (12’), Liszka (14’), Lenkó ( 19’)

Jól indult a 15. forduló a Ceredre látogató rimóci csapatnak, bizonyítja ezt a már 4. percben megszerzett előny. A hazaiak a kapott találaton felbuzdulva nem adták könnyen a győzelem lehetőségét, a 12. percben Ferhan góljával egyenlítettek. Ezt követően a vendégek rossz védekezését és figyelmetlenségét kihasználva nem egészen két percen belül fordítani tudtak. A rimóci gárda szétesni látszott, amit a cerediek ismét kamatoztatni tudtak. A hullámvölgyből Kiss gólja húzta ki a csapatot, a 32. percben szépíteni tudtak a rimóciak. Úgy tűnt, az égiek nem kegyelmeznek a vendégeknek, a kialakult státuszt fokozta Rádi 44. percben kapott piros lapja.Így tehát a csapat 1 gólos hátrányban és egy ember hiányában ment a szünetre. A térfélcsere után a 10 emberrel játszó Rimóc még inkább feltüzelten játszott. A második játékrész elején a jó passzok, jó helyzetek kihasználásával úgy tűnt lesz lehetőség egyenlítésre, ám a kezdeti lelkesedés alábbhagyott. A mérkőzés véghajrájában egyik oldalról sem érkezett érdemi találat, a ziccerek kihagyásával eldőlni látszott a találkozó. A cerediek végül 3-2-es győzelmet arattak.

 

 

Kategória: Csapat | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.