Hibáinkat kihasználva könnyedén nyert a SBTC

Megye I. 14.forduló 2017.03.12.

 Rimóc-SBTC 3-7 (1-4)

Vezette: Gordos Á. (Gordos Á. M., Lovasi)

Rimóc: Janusek – Kuris (Kormány), Molnár M., Benécs, Csizmadia (Szita L.) – Laczkó Zs., Rácz I., Mohácsi (Matyóka), Laczkó L., Bangó R. (Rádi) – Szita B. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

SBTC: Puporka – Budveszel (Kalácska), Sándor A., Ráduly, Földi (Zsély D.) – Nyerges, Szabó G. (Oláh F.) – Zsély B., Czigler, Bakos (Miklós M.) – Bata. Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Gól: Laczkó L. (27’), Szita B. (48’,85’), ill. Czigler (9’,25’), Bata (6’,37’), Bakos (15’,78’), Oláh F.(86’)

 

A mérkőzés megkezdése előtt a jelenlévők egyperces néma felállással rótták le tiszteletüket a korábbi elnök, Beszkid Andor emlékére.

A találkozót a két csapat lendülettel kezdte, ám Salgótarján bizonyult esélyesebbnek, akik Bata 6. percben rúgott góljával megszerezték a vezetést. Ekkor szétesni látszott az itthoni gárda, akik a hibák elkövetésével sorra adták a lehetőséget a vendég csapatnak. A hazai oldalon a rosszul felálló védekezés újabb kapott gólokat eredményezett, a 25. percben már 4 találata volt a SBTC-nek. Lassan ébredezni látszottak az itthoniak, Laczkó Lénárd 27. percben szerzett gólja némi reményt jelentett. Az első rész eredménye 1-5, Rimóc óriási hátrányban ment szünetre. A szünetről visszatérve a rimóciak szépítés reményében álltak pályára, hiszen a fordítás csak csodával határos módon sikerült volna. Szita Bence a 48. percben megszerezte a hazaiak második gólját, majd a 85. percben ismételten betalált a kapuba, de ekkor a vendégoldalról jött a válasz. A salgótarjániak a 86. percben már 7 találattal rendelkeztek, a már amúgy sem kérdéses végkimenetel ezáltal egyértelművé vált. A SBTC a hazaiak hibáit kihasználva könnyedén nyert, ezzel elvitték a nekik járó pontot.

 Mátyás Zsolt: „Mióta Rimóc csapatát edzem, a mai mérkőzés volt a leggyengébb, amit nyújtottunk. Ezt a végeredmény hűen tükrözni.Az első félidő katasztrofális játéka után a második félidő valamivel jobbra sikerült, a de a mai napon a SBTC csapata a futball minden területén jobb volt nálunk. Megérdemelt győzelmet arattak. A jövőben eredményesebbek akarunk lenni, mindenegyes játékkal többet kell hozzá tenni, a siker érdekében.”

 Csatlós Tamás: „Gratulálok a csapatnak a jó bajnoki rajthoz! Hamar eldőlt a mérkőzés. Az elért gólok számával meg vagyok elégedve. Arra azért figyelni kell, hogy ha eldőlni látszik a meccs, akkor se engedjünk ki. További sok sikert a Rimóc csapatának!”

Kategória: Csapat | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.