Monthly Archives: május 2017

Hazai győzelem Pásztó ellen

Megye I. 23. forduló

Rimóc-Pásztó 2-0 (1-0)

Vezette: Kovács T. (Telek Á., Lukács L.)

Rimóc: Janusek – Molnár M., Kuris, Mohácsi, Pásztor (Csizmadia, 77’) – Laczkó Zs., Szita L. (Kormány, 74’), Rácz I., Laczkó L. – Szita B., Bangó R. (Matyóka, 80’). Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Pásztó: Szokács – Hámori, Kelemen D., Molnár B. (Dinka, 74’), Csépe P. (Adorján Z., 46’) – Molnár M., Csépe R. – Marton (Zámbó, 26’), Csépe I., Kapás – Danyi. Vezetőedző: Vallus Ferenc.

Sárga lap: Molnár M., Rácz I., Kuris P. ill. Hámori

Gól: Laczkó L. (40.), Szita B. (68.)               

Jók: az egész csapat, ill. Hámori, Csépe R., Kelemen D.

Az előző mérkőzések gyengébb szereplését hazai pályán sikerült kijavítani. Az első félidő nehezen indult, bár fölényünk érezhető volt.  Az csapatok a helyzeteiket aligha tudták értékesíteni, végül a 40. percben Laczkó Lénárd tudott gólt szerezni, amellyel Rimóc együttese megszerezte a vezetést.A második rész a megszokott módon vette kezdetét, hiszen amint megszerezzük a vezetést, egy kicsit érezhető, hogy a csapat kienged és lazábban veszi a játékot. Szerencsére a hibáinkat nem tudta kihasználni az ellenfél, amihez szükség volt kapusunk kiváló teljesítményére is.  A 68. percben eldőlt a találkozó végkimenetele Szita Bence találatával. Kuris Péter a következő mérkőzésre eltiltást kapott a Versenyszabályzatban meghatározott sárgalapok száma miatt.

A Szécsény VSE – Rimóc SE mérkőzésen Benécs Balázs, a pásztóiak ellen Pásztor Balázs szenvedett sérülést. Mindkét játékosunknak jobbulást kívánunk!

Mátyás Zsolt: – Az elmúlt két hét gyengébb teljesítményét sikerült kijavítani, a játék minőségében és a hozzáállás területén is, kisebb szépséghibával, hogy csak helyzeteink töredékét tudtuk gólra váltani. A mérkőzés összképe alapján így is megérdemelt győzelmet arattunk, gratulálok a játékosaimnak.

Vallus Ferenc: – Szombaton, egy születésnapi kerti partin, egy volt játékosunk (játékosom), azt mondta, hogy gyenge csapat vagyunk. A mai mérkőzés alapján, lehet, hogy igaza van, a tabella nem hazudik. Nincsenek meg a pillérjei a csapatnak, akik mellett a fiatalokra kevesebb teher hárulna. Azt várjuk, hogy ők döntsék el a meccset, de most még erre nem igazán képesek.

Category: Csapat

Gyenge játékkal adtuk át a győzelmet a szomszédoknak

Megye I.- 22. forduló  2017.05.06

Szécsény-Rimóc 2-1 (0-1)

Vezette: Varga G. (Bakos, Kazinczi B.)

Szécsény: Csampa – Varga P., Mezei, Sztrigán, Nagy T. (Farkas, 53’) – Lőrincz (Hodúr, 53’), Kelecsényi, Lehoczki, Strihó – Gábor B. (Nagy M., 90’), Horváth Cs. (Szekeres, 86’). Vezetőedző: Komár Gábor.

Rimóc: Janusek – Laczkó Zs., Benécs (Rácz I., 45’), Mohácsi, Molnár M. – Pásztor, Szita L. (Kormány, 74’), Laczkó L. – Bangó R. (Matyóka, 63’), Szita B., Kis P. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Gól: Lehoczki (65’), Strihó (71’), ill. Szita B. (13’)

Piros lap: Kis Péter (89’)

Vasárnap a szécsényiek fogadták csapatunkat megmérettetésre. A várakozásnak megfelelően szoros első félidőt láthattak a szurkolók, amelyet javarészt a rimóciak uraltak. Nem sokkal a találkozó megkezdését követő 10. perc után Szita Bence góljával a vendégcsapat megszerezte a vezetést, a dominancia érezhető volt, bár az adódó helyzetekkel nem igazán boldogult az összeállítás. A kihagyott ziccerek ellenére érezhető volt, hogy fogást lehet találni a szécsényieken, hiszen minden lehetőség adott volt a gól szerzésre- bár ezekkel élni kellene. A 45. percben Benécs sérülést szenvedett, a második félidőre a csapat nélküle ment, de úgy tűnt, az öltözőben maradtunk az elkövetkezendő 45 percben is.Így, a szusszanást követően fordult a kocka a hazaiak javára. A szécsényiek kapujáig csak nagyon nehezen értünk fel, ám ha odáig elértünk, próbálkozásainkat egyre hárította Csampa. A 64. percben a házigazdák érvényesíteni tudták akaratukat Lehoczki révén, majd ezt egy újabb próbálkozás követte, amelyet Janusek nem tudott kivédeni. A 71. percben a szécsényiek 2-1-re átvették a vezetést. Az eredmény a találkozó végéig már nem módosult, ellenben a csapatunk létszámával, a 89. percben a szécsényi Gábor Bálint megsérülése kapcsán a játékvezető vétkesként Kis Petit piros lappal küldte le a pályáról. A piros lap jogossága és a játék vezetése egyaránt vitatható. Az otthoniak 2-1-re legyőzték csapatunkat.

 

A következő mérkőzés: 2017. 05. 14.  17:00 RIMÓC SE- PÁSZTÓ SK

Category: Csapat