Monthly Archives: március 2017

Szoros küzdelemben maradt alul csapatunk a cerediek ellen

 

Megye I. 15. forduló 2017. 03. 18.

 Cered – Rimóc 3-2 (3-2)

Vezette: Telek Ákos (Gordos Sz., Kazinczi B.)

 Cered: Fodor – Liszka, Pingiczer, Sólyom, Kaposi – Jeney (Kovács M., 62’), Ferhan (Lázár K., 91’.), Gál D. – Lehoczki (Kovács B., 54’), Lenkó (Kovács E., 67’), Znamecz (Bóna, 83’). Játékos-edző: Jeney Gyula.

Rimóc: Janusek – Kuris (Csizmadia, 81’), Rádi B., Benécs, Molnár M. – Laczkó Zs., Szita L., Mohácsi L., Laczkó L. – Kiss P. (Kormány, 75’), Szita B. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Sárga lap:  Lázár K., Mohácsi, Kiss P.

Piros lap: Rádi Balázs ( 44’)

Gól: Kiss (4’, 32’) ; Ferhan (12’), Liszka (14’), Lenkó ( 19’)

Jól indult a 15. forduló a Ceredre látogató rimóci csapatnak, bizonyítja ezt a már 4. percben megszerzett előny. A hazaiak a kapott találaton felbuzdulva nem adták könnyen a győzelem lehetőségét, a 12. percben Ferhan góljával egyenlítettek. Ezt követően a vendégek rossz védekezését és figyelmetlenségét kihasználva nem egészen két percen belül fordítani tudtak. A rimóci gárda szétesni látszott, amit a cerediek ismét kamatoztatni tudtak. A hullámvölgyből Kiss gólja húzta ki a csapatot, a 32. percben szépíteni tudtak a rimóciak. Úgy tűnt, az égiek nem kegyelmeznek a vendégeknek, a kialakult státuszt fokozta Rádi 44. percben kapott piros lapja.Így tehát a csapat 1 gólos hátrányban és egy ember hiányában ment a szünetre. A térfélcsere után a 10 emberrel játszó Rimóc még inkább feltüzelten játszott. A második játékrész elején a jó passzok, jó helyzetek kihasználásával úgy tűnt lesz lehetőség egyenlítésre, ám a kezdeti lelkesedés alábbhagyott. A mérkőzés véghajrájában egyik oldalról sem érkezett érdemi találat, a ziccerek kihagyásával eldőlni látszott a találkozó. A cerediek végül 3-2-es győzelmet arattak.

 

 

Category: Csapat

2017.03.12. RSE-SBTC

Category: Csapat

Hibáinkat kihasználva könnyedén nyert a SBTC

Megye I. 14.forduló 2017.03.12.

 Rimóc-SBTC 3-7 (1-4)

Vezette: Gordos Á. (Gordos Á. M., Lovasi)

Rimóc: Janusek – Kuris (Kormány), Molnár M., Benécs, Csizmadia (Szita L.) – Laczkó Zs., Rácz I., Mohácsi (Matyóka), Laczkó L., Bangó R. (Rádi) – Szita B. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

SBTC: Puporka – Budveszel (Kalácska), Sándor A., Ráduly, Földi (Zsély D.) – Nyerges, Szabó G. (Oláh F.) – Zsély B., Czigler, Bakos (Miklós M.) – Bata. Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Gól: Laczkó L. (27’), Szita B. (48’,85’), ill. Czigler (9’,25’), Bata (6’,37’), Bakos (15’,78’), Oláh F.(86’)

 

A mérkőzés megkezdése előtt a jelenlévők egyperces néma felállással rótták le tiszteletüket a korábbi elnök, Beszkid Andor emlékére.

A találkozót a két csapat lendülettel kezdte, ám Salgótarján bizonyult esélyesebbnek, akik Bata 6. percben rúgott góljával megszerezték a vezetést. Ekkor szétesni látszott az itthoni gárda, akik a hibák elkövetésével sorra adták a lehetőséget a vendég csapatnak. A hazai oldalon a rosszul felálló védekezés újabb kapott gólokat eredményezett, a 25. percben már 4 találata volt a SBTC-nek. Lassan ébredezni látszottak az itthoniak, Laczkó Lénárd 27. percben szerzett gólja némi reményt jelentett. Az első rész eredménye 1-5, Rimóc óriási hátrányban ment szünetre. A szünetről visszatérve a rimóciak szépítés reményében álltak pályára, hiszen a fordítás csak csodával határos módon sikerült volna. Szita Bence a 48. percben megszerezte a hazaiak második gólját, majd a 85. percben ismételten betalált a kapuba, de ekkor a vendégoldalról jött a válasz. A salgótarjániak a 86. percben már 7 találattal rendelkeztek, a már amúgy sem kérdéses végkimenetel ezáltal egyértelművé vált. A SBTC a hazaiak hibáit kihasználva könnyedén nyert, ezzel elvitték a nekik járó pontot.

 Mátyás Zsolt: „Mióta Rimóc csapatát edzem, a mai mérkőzés volt a leggyengébb, amit nyújtottunk. Ezt a végeredmény hűen tükrözni.Az első félidő katasztrofális játéka után a második félidő valamivel jobbra sikerült, a de a mai napon a SBTC csapata a futball minden területén jobb volt nálunk. Megérdemelt győzelmet arattak. A jövőben eredményesebbek akarunk lenni, mindenegyes játékkal többet kell hozzá tenni, a siker érdekében.”

 Csatlós Tamás: „Gratulálok a csapatnak a jó bajnoki rajthoz! Hamar eldőlt a mérkőzés. Az elért gólok számával meg vagyok elégedve. Arra azért figyelni kell, hogy ha eldőlni látszik a meccs, akkor se engedjünk ki. További sok sikert a Rimóc csapatának!”

Category: Csapat