Monthly Archives: szeptember 2015

Egy újabb sima vereség a statisztikába

Posted on by 0 comment

Mátranovák – Rimóc SE   5:0 (1:0)

Az 5. fordulóban az első helyezett ellen léptünk pályára Mátranovákon. A mérkőzésen a cél a tisztes helytállás, és a nagyobb arányú vereség elkerülése lett volna. De egyik sem sikerült… Sajnos.

Az első félidőben már a 7. percben vezetést szereztek a hazaiak. A középvonalnál elveszítettük a labdát, majd a villámgyors kontra után kapusunk sakk-matt helyzetbe került, hárítani nem tudott. (1:0)

A gól után is a hazaiak birtokolták a labdát, több helyzetet is kidolgoztak, de a félidő végéig nem sikerült betalálniuk.

A második félidőre csapatunk mint fizikálisan, mint szellemileg elfáradt. Nem tudtunk koncentrálni. Így nem volt nehéz dolga a novákiaknak. Kényük-kedvük szerint alakítottak ki helyzeteket és a helyzetkihasználásukon múlott a végeredmény alakulása. 

Összegezve: Esélyünk sem volt a mai napon még a pontszerzésre sem. Az első félidőben még partiban voltunk, de a létszámbeli, erőnléti és minőségi hiányosságaink a második félidőben megmutatkoztak. Ha ezt a három hiányosságot nem küszöböljük ki, akkor nem sok pontunk lesz ebben a szezonban…

Rimóc: Molnár J. – Mócsány R., Csizmadia B., Deák G. – Pásztor B., Juhász I., Bada N. (Árva R. 76.), Bablena Cs. – Rónási R., Laczkó Zs. Vezetőedző: Carvalho Adilson.

Sárga lap: Ferkó D. ill. Csizmadia B., Mócsány R.

Category: Csapat

Igazi “nyuszi” módjára játszadozgattunk!!

Rimóc-Érsekvadkert 1-4 (1-3)

Nem sokat teketóriáztak a dinamikus vendégek, a gyorsan kétgólos hátrányba kerülő rimóciak hamar futhattak az eredmény után. A vadkertiek komoly labdabirtoklási fölényben passzolgattak riválisuk térfelén, egy ellentámadás végén viszont összejött a szépítés a hazaiaknak, a látogatók azonban nem lankadtak és még a pihenő előtt visszaállították a korábbi differenciált. A második játékrészben kissé könnyelművé vált a megnyugtató előnyben lévő társaság, dominanciájuk ugyan ennek ellenére is egyértelműnek bizonyult, illetve helyzetük továbbra is bőséggel akadt, a hátralévő időben csupán egy alkalommal rezgették meg a az időközben egy piros lap miatt tíz fővel maradó házigazdák hálóját, így az egyre inkább magára találó ÉVSE 4-1-es győzelemmel abszolválta a meccset.
Összefoglalva: A csapat megint egy gyenge játékkal rukkolt elő, úgy mint Balassagyarmat ellen, a legjellemzőbb dolog, hogy Vadkert 2 perc alatt rúgott két olyan gólt, amikor a csapat védekezése messze elmaradt az osztályban elvárt szinttől. Nem mondanám, hogy lélektelenül, de nagyon rosszul védekeztünk. Világosan látszott, hogy a két mérkőzésen jobb csapatok ellen nagyon gyengén fociztunk. Egy biztos, nagyon kevesen vagyunk hat ember hiányzott a keretből különböző okok miatt, a nagy többség hiányozni is fog, ráadásul a kispadon olyan ember ült akit a héten igazoltunk és a másik aki több éve nem focizott. Ahhoz hogy erősödjünk és végig tudjuk vinni ezt a fél szezont, valóban jó játékosokat kell hozni, olyanokat akik mindenképpen erősíteni tudnak a csapat gyenge teljesítményén, ellenkező esetben a létszámhiány miatt nem tudjuk befejezni az őszi bajnokságot…

J. B.

vezette: Szakal T. (Kalmár P., Holecska A.)

Rimóc: Molnár J. – Kuris P., Mócsány R., Csizmadia B., Bangó N. – Juhász I., Árva R., Laczkó Zs., Pásztor B. – Rónási R., Kormány R. (Rácz A. 60.). Vezetőedző: Carvalho Adilson.

Érsekvadkert: Terenyei Á. – Szabó L. (Nagy A. 78.), Varga M., Keresztes G., Nagy Á. (Cserni B. 65.)- Paulicsek M. (Gál N. 78.) , Varga F. (ifj. Holman J. 60.), Nagy R. – Puruczki B., Varga Gy., Pistyúr Zs. Játékos-edzők: Varga Balázs, ifj. Holman József.

Sárga lap: Kormány R. ill. Varga F., Nagy A.

Piros lap: Bangó N. (73.-Rimóc)

Gól: Juhász I. (22.) ill. Puruczki B. (8., 24.), Pistyúr Zs. (9.), Cserni B. (75.)

Carvalho Adilson: – Nagyon sajnálom a rimóci közönséget, megérdemelné a jó focit. Bízom benne, hogy a vezetőség is látja a problémákat, s lehetővé teszik, hogy jó csapatot építsünk.

Varga Balázs: – A mérkőzés elején sikerült két gyors gólt szereznünk. Vezetésünk birtokában kényelmessé váltunk. Gyenge iramú mérkőzésen helyenként jó játékkal sikerült magabiztosan begyűjtenünk a három pontot. Gratulálok a csapatnak! A hazaiaknak pedig sok sikert kívánok!

Category: Csapat

Megerőltetés nélkül győzött a Balassagyarmat

Rimóc-Balassagyarmat 0-4 (0-2)

Nem tudta megnehezíteni a hazai csapat a vendég Balassagyarmat dolgát a hétvégi bajnoki mérkőzésen, inkább ellenkezőleg, “lelkes” vendéglátóként a Rimóci védelem többször ki is szolgálta a támadó szellemben játszó, de gólhelyzetig önerőből csak nehezen eljutó gyarmatiakat, így azok teljesen megérdemelten vitték el a győzelemért járó három bajnoki pontot.

B. Cs.

vezette: Kazinczi J. (Baranyi G., Szigetvári Z.)

Rimóc: Molnár J. (Kőműves T. 35.) – Kuris P., Mócsány R., Csizmadia B., Deák G. (Rácz A. 46.) – Pásztor B., Juhász I., Árva R., Bangó N. – Imre Z., (Kormány R. 46.), Rónási R. (Percze R. 68.). Vezetőedző: Carvalho Adilson.

Balassagyarmat: Földi L. – Benécs B. (Balga L. 75.), Dudás G., Mezei G. (Rados G. 80.), Jónás D. – Chikán P., Sági B. (Nagy G. 60.), Strehó I., Mátyás P. – Gábor B., Szandai D. (Szita B. 60.). Vezetőedző: Mohácsi László.

Gól: Mátyás P. (6., 66.), Gábor B. (31.), Nagy G. (79.).

Carvalho Adilson: – Szemmel látható volt, hogy ellenfelünknél jobb a közösség, mint nálunk, mely révén megérdemelt győzelmet arattak. Kaptunk két nagy potyagólt, ezután pedig nem tudtunk felállni. Építkezünk tovább.

Mohácsi László: – Nagyban megnehezítette a dolgunkat az óriási szél, valamint az első félidőben a masszív védekezésre berendezkedő hazai csapat, viszont a második játékrészben már csak a helyzetkihasználásunkon múlott, hogy milyen arányú lesz a győzelmünk. Kritika a csapat felé, hogy a helyzeteinket kis százalékban értékesítettük a végig küzdő hazai csapat ellen, akiknek kitartást, türelmet és nagyobb sikereket kívánok a folytatásban.

Category: Csapat