Monthly Archives: augusztus 2015

A döntetlen igazságosabb lett volna…

Posted on by 0 comment

SBTC – Rimóc SE 1:0 (1:0)

A második fordulóban Salgótarján legjobbjai ellen kellett helytállni csapatunknak. Ismét tikkasztó hőséggel és létszámgondokkal kellett szembe néznünk a mérkőzés előtt. A csapatból hiányzott Laczkó Zs.(sérülés), Árva R. (elfoglaltság), Vereczki B. (sérülés).

A mérkőzés elején a hazaiak léptek fel támadólag, mindent egy lapra feltéve. Az első percekben nem igazán tudtuk, hogy milyen rendezvényen vagyunk. A tarjániak sorra dolgoztak ki veszélyes helyzeteket a kapunk előtt, melyek általában a középpályán történő buta labdavesztésekből alakultak ki. Ezzel megzavarva a hátsó alakzatunkat. Egy ilyen labdavesztés után a – nekünk jobb szélen – bal oldalon megiramodó Bata G. megverte a szélső védőnket és okosan ellőtte a labdát a kimozduló Molnár kapus mellet a jobb alsó sarokba. (1:0)

A gól után is lendületben maradtak a hazaiak a középpályán kényükre-kedvükre, senkitől sem zavartatva juttatták át a labdát, így újabb és újabb kellemetlen pillanatot okoztak a védelmünknek. Molnár kapusunknak több esetben bravúrra volt szüksége, hogy a félidő végéig megmaradjon az eredmény. Nekünk ebben a periódusban mindössze két helyzetecske jutott a hazai kapu előtt, amiket elkapkodtunk.

A második félidőben már nálunk volt többet a labda, de a mezőnyfölény nem mutatkozott meg helyzetekben, sőt a hazaiaknak voltak lehetőségeik a gólszerzésre, amit szerencsénkre elpocsékoltak. Ezek ellenére illő lett volna kiegyenlíteni a mérkőzést és akkor talán jobb szájízzel indulhattunk volna haza.

Összegezve: Nem túl színvonalas mérkőzésen a győzelmet jobban akaró hazaiak az első félidőben eldöntötték a mérkőzést, mi pedig nem tudtunk válaszolni, így ismét vereséggel zártuk a mérkőzést. A mutatott játék képe alapján egy döntetlen igazságosabb lett volna…

Rimóc: Molnár J. – Csizmadia B., Mócsány R., Kuris P., Szeles L. (Deák G. 46.) – Pásztor B., Juhász I., Rácz I., Bangó N.  – Rónási R., Kormány R. (Bablena Cs. 84.)  Felkészítő edző: Carvalho Adilson.

Sárga lap: Pásztor B., Bangó N, Rácz I.

Category: Csapat

Rosszul kezdődött a bajnoki szezon

Rimóc-Palotás 2-4 (0-3)

Vezette: Baranyi G. (Gecse Z., Kazinczi B.)

Jó kezdést követően az első negyedóra alatt eldőlhetett volna  mérkőzés a Rimóciak javára a bajnokság nyitófordulójában a vendég palotás ellen, azonban a kihagyott helyzetek ezúttal is megbosszulták magukat, a sorozatos védelmi hibákat kihasználva a vendég csapat többgólos előnyre tett szert a lámpalázas Rimóciakkal szemben az első játékrészben. A második félidőben már a hazaiak is betaláltak, de az egyenlítést  egy újabb védelmi hiba miatt negyedik találatot is megszerző Palotásiakkal szemben már nem tudták elérni.

Amennyiben a  kialakított helyzeteket csak fele részben értékesíti a hazai csapat az első negyedórában, már három gólos előnyre is szert tehetett volna, azonban a helyzetek sorra kimaradtak, és az ellenfél az első lehetőségét kihasználva megszerezte a vezetést. A vezető találat a hazaiakat még jobban összezavarta a védekezésben sorra gyermeteg hibákat a vendégek újra kihasználták és  félidőre három gólos előnyre tettek szert teljesen megérdemelten.

A második játékrészben a Rimóciak mindent egy lapra feltéve kezdtek, kapujuk elé szegezték ellenfelüket, azonban a szépítő találatra  a hatvanadik percig várni kellett, amikor is Bangó használta ki az adódó lehetőségét. A lendület továbbra is megmaradt, néhány perccel később egy szögletet követően Mócsány is gólt szerzett, így reális esély látszott az egyenlítésre. Azonban a védekezésbe ismét hiba csúszott, a csereként beállt Bodor is betalált Molnár kapujába, megszerezve csapata negyedik találatát. A hátralévő néhány percben az erőtlen Rimóciak már nem tudtak változtatni az eredményen így a vendégek megérdemelten szerezték meg a három pontot.

Rimóc: Molnár J. – Csizmadia B., Mócsány R., Kuris P., Szeles L. (Vereczki B. 55.) (Deák G. 89.) – Pásztor B., Juhász I., Rácz I., Bangó N. (Árva R. 84.) – Rónási R., Laczkó Zs. (Kormány R. 69.). Felkészítő edző: Carvalho Adilson.

Palotás: Himmer D. – Vlasics Á., Tóth I., Vas P., Hényel V. – Gieber Gy., ifj. Kotasz T., Bocsev B. (Boér Á. 90.), Moldován L. (Lach K. 60.), Kovács A. (Bodor A. 74.) – Vitányi L. (Miháldi F. 91.). Játékos-edző: Vitányi László.

Sárga lap: Szeles L., Laczkó Zs., Juhász I. ill. Gieber Gy., Vlasics Á., Bocsev B., Lach K., ifj. Kotasz T., Boér Á.

Gól: Bangó N. (61.), Mócsány R. (65.) ill. Gieber Gy. (30.), ifj. Kotasz T. (37.), Vitányi L. (44.), Bodor A. (78.)

Carvalho Adilson: – Jól teljesítettünk, azt kaptam vissza a játékosoktól és az egész csapattól, amit elvártam, mi játszottuk a focit, mégis kikaptunk. Mi támadtunk, de nagyon sok helyzetet kihagytunk, az első tíz perc után 3-0-ra kellett volna vezetnünk, nyolc-kilenc ziccert is elrontottunk, az üres kaput sem találtuk el, nem tudtuk befejezni az akciókat, amit az ellenfél meg is büntetett négy góllal, mely szituációknál nagyokat hibáztunk. A vereség ellenére számomra pozitívumokat is tartogatott a mérkőzés, szép dolgokat is láthattam a csapattól, csak az sajnálatos, hogy nem tudtunk nyerni.

Category: Csapat

Felhívás

Posted on by 0 comment

KÖVETKEZŐ EDZÉS:

AUG. 21. péntek 18:00

1. forduló 2015. augusztus 23. 17:00 RIMÓC SE – PALOTÁS SE

Category: Csapat

Vereség a főpróbán

Posted on by 0 comment

BSE U19/Felnőtt – Rimóc SE  5:2 (2:0)

Szombaton (aug. 15.) délelőtt 10 órától játszotta csapatunk a 2015/2016. szezonra való felkészülés második, egyben utolsó felkészülési mérkőzését a balassagyarmati sporttelepen. Négy játékosunk szereplésére nem tudtunk számítani ezen a forró nyári napon (Vereczki B., Rónási R., Bangó N., Rácz I.).

A mérkőzésre rányomta a bélyegét a sok hiányzó és a forróság, így az eredmény nem tükrözi igazán csapatunk valódi teljesítményét. Említést érdemel Kormány R. második félidei teljesítménye (mind a 2 gólunkat ő szerezte), valamint Laczkó Zs. két kapufája. A fiatal hazaiak megérdemelt győzelmet arattak.

Következő erőpróba:

2015. augusztus 23. 17 óra Rimóci Sportpálya  RIMÓC SE – PALOTÁS SE

Előtte 15 órakor ifjúsági mérkőzés.

HAJRÁ RIMÓC!!!

Category: Csapat

Döntetlen az első edzőmeccsen Varsány ellen

Lejátszotta a Rimóci felnőtt csapat az első edzőmérkőzését hazai pályán a megyei másodosztályú Varsány ellen. A felkészülési meccs az új edzővel és az új igazolások bemutatkozásával  kezdődhetett.. Háromszor harminc perc volt a játék idő. Az első harmadban a Rimóciak gyengén kezdtek, pontatlan átadások és helyezkedési problémák jellemezték a hazaiak játékát. Ezt a varsányiak ki is használtak, több kidolgozott helyzetük után Bárány révén megszerezték a vezetést. A második harmadban viszont már a Rimóciak domináltak, több helyzetet dolgoztak ki és pontosabban játszottak. Ennek hamarosan meg is lett az eredménye, Laczkó kitűnő átadásából Kormány szerzett látványos gólt. Az egyenlítést követően is lendületben maradtak a hazaiak, több veszélyes helyzetet is kidolgoztak Baráth kapujánál, de nem tudták őket értékesíteni. A második harmad utolsó perceiben a  Varsányiak  is veszélyeztettek két kontratámadással, de a Rimóci védelem és Molnár kapus megállította  őket. Az utolsó harmadban a Rimóciak továbbra is több helyzetet dolgoztak ki, de a befejezésben rendre hiba csúszott. Vereczkinek volt két ígéretes lehetősége, de nem tudta őket értékesíteni. A vezető találat megszerzésére  a hazaiaknak kínálkozott a legnagyobb lehetősége, Virág kézzel ért a labdához a büntetőterületen belül, a megítélt büntetőt Laczkó végezte el, de csúnyán mellé rúgta. A hátralévő időben is tovább próbálkozott a Rimóci csapat, de helyzetek sorra kimaradtak. A vendégeknek is adódott még lehetőség az utolsó percekben a vezető találat megszerzésére, de Molnár kapus sorra jól helyezkedett, így az eredmény maradt -a látottak alapján igazságosnak nevezhető – döntetlen .

Rimóic SE: Molnár J.,-Csizmadia B. Mócsány R.(Deák G.), Kuris P. Pásztor B. Kormány R. Juhász I. Santos. Bangó N.(Laczkó Zs.) Vereczki B. Rónási R.(Rácz I.)

Varsány: Baráth D. – Virág Zs., Géczi V., Rigó R., Takács R. – Tiszttartó Á., Kiss Á., Király Sz., Bárány B. – Bárány M., Fábián R. Csereként lépett pályára: Havasi D., Szeles G., Lehoczki D., Petrovics A. Játékos-edző: Fábián Róbert.

Deák Gábor

Category: Csapat

Edzésprogram

2015. augusztus 04. kedd, 19 óra, felnőtt edzés
2015. augusztus 06. csütörtök, 19 óra, felnőtt edzés
2015. augusztus 09. vasárnap, 15:30 óra, ifjúsági mérkőzés: Rimóc – Lukanénye
2015. augusztus 09. vasárnap, 17:30 óra, felnőtt edzőmeccs: Rimóc – Varsány

2015. augusztus 11. kedd, 19 óra, felnőtt edzés
2015. augusztus 13. csütörtök, 19 óra, felnőtt edzés
2015. augusztus 15. szombat, 10 óra, felnőtt edzőmeccs: Balassagyarmat U19 – Rimóc

Category: Csapat

Sisa Tibor Rimócon

“Egy korábbi ismeretség alapján, régebben megbeszéltem Tibi bácsival, mi lenne, ha eljönne s tartana egy edzést az ifi csapatnak, melyre egyből igent mondott. Hosszantartó egyeztetés után sikerült is leegyeztetnünk az időpontot július 25-ére, reggel 9 órai kezdéssel. A fiatalok nagyon lelkesen várták és nagyon örültek a lehetőségnek.
Sisa Tibor a megbeszéltek alapján és magához hűen egy labdás nagyon pörgős edzést rakott össze nekünk, mely nem csak a nagy melegnek köszönhetően volt izzasztó. Bele kóstolhattunk egy szakember edzésébe, aki már nagyon sok mindent elért és megtapasztalhattuk milyen egy profi szint. Ami számomra nagyon tetszett, hogy a fegyelmezés legjobb eszköze még mindig a fekvőtámasz melyből az 1 órás edzés során nem szenvedett hiányt senki. A fiataloknak nagyon tetszett és képet kaptunk arról, hol is tartunk és hová tudunk fejlődni, ha igazán akarjuk.
Szeretném még egyszer megköszönni Sisa Tibornak, hogy elvállalta az edzést és remélem a későbbiekben lesz lehetőségünk, még ha másra nem is, de egy újabb izzasztó közös edzésre.”

Laczkó Péter

10408127_842812929130661_70222588015769139_n11796376_843290099082944_3614445941238715085_n   10612863_842840349127919_903792297573338977_n  IMG_1388 IMG_1387 IMG_1380 IMG_1378  IMG_132211754248_842840929127861_5100435686118399315_nIMG_1391

Category: Csapat

Megkezdődött a felkészülés a 2015/2016–os banjoki szezonra

2015 július 28-án megkezdte a felkészülést a 2015/2016-os megyei első osztályú bajnoki szezonra  a felnőtt csapat Adilson Carvalho vezetésével. A brazil származású, de már tíz éve Budapesten élő edző korábban játékosként az NBII-ben is megfordult, jelenleg a Brazil Labdarúgó akadémia vezetése köti le az idejét. Az egyesület vezetése bízik a sikeres szereplésben, amelyhez minden lehetséges eszközt megad az edző eredményes munkájához. A felnőtt csapat keretének kialakítása várhatóan a jövő hét elején fejeződik be, a tavalyi keretből távozott Csampa Martin (Szécsény VSE), Ajtai Róbert (Homokterenye), Vincze Benjamin (abbahagyta), Kiss Péter (Mihálygerge).

Category: Csapat