2015. augusztus hónap bejegyzései

A döntetlen igazságosabb lett volna…

SBTC – Rimóc SE 1:0 (1:0) A második fordulóban Salgótarján legjobbjai ellen kellett helytállni csapatunknak. Ismét tikkasztó hőséggel és létszámgondokkal kellett szembe néznünk a mérkőzés előtt. A csapatból hiányzott Laczkó Zs.(sérülés), Árva R. (elfoglaltság), Vereczki B. (sérülés). A mérkőzés elején … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Rosszul kezdődött a bajnoki szezon

Rimóc-Palotás 2-4 (0-3) Vezette: Baranyi G. (Gecse Z., Kazinczi B.) Jó kezdést követően az első negyedóra alatt eldőlhetett volna  mérkőzés a Rimóciak javára a bajnokság nyitófordulójában a vendég palotás ellen, azonban a kihagyott helyzetek ezúttal is megbosszulták magukat, a sorozatos … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Felhívás

KÖVETKEZŐ EDZÉS: AUG. 21. péntek 18:00 1. forduló 2015. augusztus 23. 17:00 RIMÓC SE – PALOTÁS SE

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Vereség a főpróbán

BSE U19/Felnőtt – Rimóc SE  5:2 (2:0) Szombaton (aug. 15.) délelőtt 10 órától játszotta csapatunk a 2015/2016. szezonra való felkészülés második, egyben utolsó felkészülési mérkőzését a balassagyarmati sporttelepen. Négy játékosunk szereplésére nem tudtunk számítani ezen a forró nyári napon (Vereczki … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Döntetlen az első edzőmeccsen Varsány ellen

Lejátszotta a Rimóci felnőtt csapat az első edzőmérkőzését hazai pályán a megyei másodosztályú Varsány ellen. A felkészülési meccs az új edzővel és az új igazolások bemutatkozásával  kezdődhetett.. Háromszor harminc perc volt a játék idő. Az első harmadban a Rimóciak gyengén … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Edzésprogram

2015. augusztus 04. kedd, 19 óra, felnőtt edzés 2015. augusztus 06. csütörtök, 19 óra, felnőtt edzés 2015. augusztus 09. vasárnap, 15:30 óra, ifjúsági mérkőzés: Rimóc – Lukanénye 2015. augusztus 09. vasárnap, 17:30 óra, felnőtt edzőmeccs: Rimóc – Varsány 2015. augusztus 11. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Sisa Tibor Rimócon

“Egy korábbi ismeretség alapján, régebben megbeszéltem Tibi bácsival, mi lenne, ha eljönne s tartana egy edzést az ifi csapatnak, melyre egyből igent mondott. Hosszantartó egyeztetés után sikerült is leegyeztetnünk az időpontot július 25-ére, reggel 9 órai kezdéssel. A fiatalok nagyon … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Megkezdődött a felkészülés a 2015/2016–os banjoki szezonra

2015 július 28-án megkezdte a felkészülést a 2015/2016-os megyei első osztályú bajnoki szezonra  a felnőtt csapat Adilson Carvalho vezetésével. A brazil származású, de már tíz éve Budapesten élő edző korábban játékosként az NBII-ben is megfordult, jelenleg a Brazil Labdarúgó akadémia … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!