2015. május hónap bejegyzései

Csak a második félidőt nyertük meg

Karancslapujtő-Rimóc 3:2 (2:0)   Ismét nagyot küzdöttünk aktuális ellenfelünkkel a mérkőzés visszahozása érdekében, de alulmaradtunk, ha csak kevéssel is. A játék képe alapján a vendéglátó csapat megérdemelten nyert, hiszen sokkal több helyzetet dolgoztak ki (és puskáztak el, amiket ha berúgnak, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Küzdöttünk, de ez nem volt elég

Rimóc-Mátranovák 1:4 Nálunk alig jobb csapattól szenvedtünk vereséget. A hozzánk látogató rossz formában lévő Mátranovák megszerezte tavasszal első győzelmét, és hosszú idő után gólokat rúgott. Sajnos ehhez mi is kellettünk, több nagy védelmi hiba előzte meg a találatokat. Továbbra is … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Győztes meccset engedtünk ki a kezünkből az utolsó percekben

Majdnem megszakadt a hosszú rossz sorozatunk Nagybátonyban, és megszereztük első győzelmünket tavasszal, ám az utolsó percekben két gólt kaptunk, így csak döntetlent értünk el idegenben. A házigazda nagymúltú bátonyi csapat hozzánk hasonlóan súlyos gondokkal küzd mostanában, több meccsükön létszámgondokkal küzdve … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Edzőmeccsen elszenvedett vereségért revansot vett a dobogós csapat

Rúgd és fuss! kontra Passzolj és cselezz! Rimóc-Érsekvadkert 0-6 (0-2) Visszavágott Érsekvadkert a felkészülési mérkőzésen rúgott öt gólunkért. A bronzéremesélyes Holman-alakulat a semleges nézők számára is tetszetős gólokkal fektette két vállra sérülésektől megtizedelt csapatunkat a megyei I. osztály 21. fordulójában. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!