2015. április hónap bejegyzései

Tovább tart a vesszőfutás – vereség Nőtincsen

Nőtincs –Rimóc 6:1 (3:1) Az edzőváltás után sem sikerült a bravúr, a 2. helyezett Nőtincs otthonában sima vereséget szenvedtünk. A csapat előző trénere, Árva Róbert lemondott a hosszabb vesztes széria után. A vezetőség ideiglenesen Ajtai Róbertre, mint játékos-edzőre bízta a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Csődöt mondott a csapat

Rimóc-Héhalom 0-5 (0-1) vezette: Szakal T. (Kovács T., Jele T.) Rimóc: Molnár J. – Kuris P. (Bablena A. 61.), Váradi G. (Vincze B. 35.), Mócsány R., Csizmadia B. (Kormány R. 72.) – Laczkó Zs., Rácz I., Ajtai R., Bangó N. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Ismét magunkat vertük meg?

Rimóc‏ – Pásztó 0:1 (0:1) Napsütéses idő, hepehupás, göröngyös pálya várta a csapatokat a mérkőzésre. A hazaiak több problémával is küszködtek: Mócsány Roland eltiltás, Laczkó Zsolt, Pásztor Balázs mindketten vállsérülés, Váradi Gábor bokafájás, Bangó Norbert izom- és tavaszi fáradtsággal készült … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Egy korai kiállítás megpecsételte a sorsunkat a listavezető ellen

Somos SE –Rimóc SE 6:0 (1:0) 2015. április 4-én, szombaton került sor a megyei I. osztályban a 17. fordulóra, a bajnokaspiráns Somos elleni idegenbeli találkozónkra. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen ellenfelünk nem veszített még mérkőzést. Ősszel itthon legyőztek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!