2015. március hónap bejegyzései

Vitatható góllal kaptunk ki a BSE ellen

Felnőtt csapatunk lejátszotta idei első hazai tétmeccsét vasárnap. Ellenfelünk a fiatalokkal teletűzdelt, lendületes BSE volt, amely az utóbbi időben, dacára a fizikai fölényüknek, gyorsaságuknak, nem aratott nagy gólarányú győzelmeket, viszonylag kevés gólt rúgott és kapott. Izgalmas taktikai csatára volt tehát … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Védekezési hibáinkat kihasználva győzött le minket Cered a tavaszi nyitófordulóban

Nem kezdődött jól számunkra a tavaszi szezon, védelmi megingásainkat kegyetlenül kihasználta az ellenfél. Az átigazolási szezonban jelentősen megerősített Cered rögtön támadólag lépett fel ellenünk, és már az első percben bevették kapunkat. Egy eladott labda után gyorsan kiugratták az ütemtelenül kimozgó … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Erősen tartalékos csapatunk vereséget szenvedett Bánkon

Bánk –Rimóc SE 5:2 (3:1) Vezette: Kovács T. (Kalmár P., Holecska A.) Sajnos nem sikerült megismételnünk a múlt heti Érsekvadkert elleni remek játékukat Bánk ellen a Magyar Kupa 2. fordulójában. Több meghatározó játékosunk is munkahelyi illetve egyéb elfoglaltság miatt nem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Felszabadult játékkal magabiztos győzelmet szereztünk felkészülési mérkőzésen

Érsekvadkert-Rimóc 0-5 2015. 03. 08., 18 óra. Helyszín: balassagyarmati műfüves pálya. Reménykeltő és biztató a jövőre nézve az a játék, amelyet csapatunk mutatott a vasárnap esti felkészülési meccsen Érsekvadkert ellen, amelyet a balassagyarmati műfüves pályán játszottuk. Sérülések és egyéb okok … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Felkészülési menetrend változás!

2015.03.08.   18:00   Érsekvadkert SE -Rimóc SE (Balassagyarmat műfű) 2015.03.14.   14:30   megyei Magyar Kupa, 2. forduló, Bánk-Rimóc

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Könnyedén vettük a Magyar Kupa első fordulóját

Ludányhalászi-Rimóc 0-6 (0-3) vezette: Makovinyi Z. (Szakal T.) Ludányhalászi: Priska F. – Pityi A., Tiszttartó R., Végh T., Erki P. – Mester G., Demus Z., Végh Gy., Puszta N. – Mosó F., Szeles L. Rimóc: Molnár J. (Deák G. 46.) – Mócsány … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Többet hibáztunk, mint az ellenfél

Rimóc-Alsósztregova 2-6 (1-3) Helyszín: balassagyarmati műfüves pálya. A kiegyenlített, jó játék ellenére a rimóci csapat védekezésben és támadásban is alulmaradt a támadásait 90%-ban kihasználó szlovák Alsósztregova ellen. Rimóc: Deák G.- Csizmadia B., Kuris P., Váradi G., Bangó N. – Szép M., … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!