Monthly Archives: január 2015

Játékos értekezlet

2015.02.01-én 13:30 –kor játékos értekezletet tartunk, azt követően 16:00-ig teremfocira kerül sor. A felkészülési időszak 2015.02.03-án este 19:00-kor kezdődik az első edzéssel.

Category: Csapat

Kezdődik a tavaszi felkészülési időszak

2014.11.29- én az őszi bajnoki fordulók befejezését követően megtartotta évzáró közgyűlését a Rimóci Sport Egyesület. Az évzáró legfontosabb történése volt, hogy  Sebestyén Szilárd, a felnőtt csapat vezetőedzője felajánlotta lemondását. A sportegyesület vezetősége hosszas mérlegelést követően elfogadta a vezetőedző lemondását és megkezdte az új vezetőedző személyének kiválasztását.

Sebestyén Szilárd a Rimóci Sport Egyesület nehéz időszakában – 2013 augusztusában vette át a csapat irányítását. Az akkor újjászervezett csapattal a 2013-2014-es idényben 29 szerzett ponttal 13 helyen végzett a csapat, míg jelenleg a tizenkettedik helyen áll a bajnoki pontvadászatban. Szilárd vezetésével több emlékezetes parázs mérkőzést játszott a csapat, különösen emlékezetes a szomszéd Szécsény ellen aratott legutóbbi két győztes mérkőzés. Az egyesület vezetősége Szilárdot továbbra is a megye legjobban felkészült edzőjének tartja, szaktudása és a labdarúgás iránti elkötelezettsége túlmutat a megyei első osztály szintjén. Ezúton köszönjük a Rimóci Sport Egyesületért elvégzett munkáját és kívánunk a továbbiakban eredményes, szakmai sikerekben gazdag pályafutást.

A Rimóci Sport Egyesület vezetősége két vezetőedzővel folytat előrehaladott tárgyalást, így a napokban kiválasztásra kerülhet az új vezetőedző személye. A tervek alapján a sportegyesület február 3-án kezdi meg a felkészülést a tavaszi fordulókra. Az azt megelőző hétvégén évnyitó közgyűlést rendezünk, amely pontos időpontjáról a későbbiekben értesítjük az érintetteket.

Category: Csapat