2014. december hónap bejegyzései

Nem nehezítettük meg a 'profik' dolgát

Rimóc SE – SBTC  1:6 (1:4) vezette: Boda V. (Katona László, Béres Krisztián) A tavaszi szezon 5. mérkőzésén a bajnokság megnyerésére is esélyes Salgótarján csapatát láttuk vendégül. A célunk a mérkőzés előtt a tisztes helytállás, és – fegyelmezett védekezéssel – … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Nem nehezítettük meg a 'profik' dolgát bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Magyar Kupa Sorsolás

A Magyar Kupa IV. fordulójában 2014. április 16-án  a  Rimóc SE a Cserhát TSE Felsőtold vendégeként lép pályára, kezdési idő: 1630 óra. További mérkőzések: Játéknap: 2014. április 16. (szerda), kezdési idő: 1630 óra Nógrád SE (III.o.) – Érsekvadkert VSE (I.o) … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Magyar Kupa Sorsolás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Igazi téli derby

SBTC U21 – Rimóc SE 4:4 (2:0) Hóesésben, szélben, hidegben játszottuk első felkészülési mérkőzésünket Salgótarjánban a tóstrandi műfüves pályán. Először látogattunk ki a füves gyepre, ez az első félidőben látszott is, jobbára a tarjáni fiatalok játszottak, mint macska az egérrel, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Igazi téli derby bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Gyenge főpróba

BSE U21 – Rimóc SE   2:1  (1:1) Február 22. 13:00 Lejátszotta csapatunk az utolsó felkészülési meccset a tavaszi szezon előtt. Aktuális ellenfelünk a ‘kiemelt’ bajnokságban vitézkedő BSE U21 gárdája volt. Sajnos egyéb okokból nem számíthattunk a mai napon Árva Róbert, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Gyenge főpróba bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Újabb győzelem Palotás ellen

Palotás SE –Rimóc SE 1:3 (1:2) 2014.03.22 15:00 Palotás, sport pálya Vezette: Fekete László (Dobos Attila, Strehó Csaba) Palotás SE : Lados I (Uhrin B. 24’) –Petre Sz., Andó A, Jambrich R., Balázs L. (Kotasz G. 69’), Hadrik D., -Here … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Újabb győzelem Palotás ellen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Megóvtuk a Cered elleni mérkőzést

A Rimóci Sport Egyesület vezetősége a mai nappal hivatalosan is benyújtotta a Nógrád Megyei Labdarúgó Szövetséghez a  2014.03.16-án lejátszott Rimóc SE- Cered VSE bajnoki mérkőzés óvását a ceredi Oláh Zoltán jogosulatlan szereplése miatt. A Nógrád Megyei Labdarúgó Szövetség 20./2014. 03.13. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Megóvtuk a Cered elleni mérkőzést bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Etes – Rimóc SE

Etes – Rimóc SE 1:2  (1:1) Február 8. 13:00 Salgótarján műfüves pálya. Ez a találkozó elég nagy visszalépést jelentett a felkészülés közepén. Nem az történt a pályán, amit megbeszéltünk. A keretünk is elég foghíjasan alakult. Sokan nem tudtak részt venni … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Etes – Rimóc SE bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Visszavágott a Balassagyarmat

Rimóc SE – Balassagyarmat VSE 0:1 (0:0) 2014.04.12. 16:30 Vezette: Fekete László ( Gordos Árád, Kurinka Béla) Rimóc SE – Csapa M.,- Gál D., Váradi G., Laczkó Zs., Farkas N., – Jusztin B.(Bangó R., 87’), Oszvald F., Árva R.(Vincze B. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Visszavágott a Balassagyarmat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Akinek az élete volt a foci …

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Vincze Barna (Barna Bácsi) életének ötvenharmadik évében, hosszan tartó betegség után elhunyt. Barna Bácsi 1998 óta a Rimóci Sport Egyesület  vezetőségének tagjaként elévülhetetlen érdemeket szerzett az egyesület fennmaradásában, működtetésében valamint fejlődésében. Önfeláldozó munkája során – sokszor … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Akinek az élete volt a foci … bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Évnyitó közgyűlés

A Rimóci Sport Egyesület évnyitó közgyűlését 2014 január 11-én 17:00-i kezdettel tartja a rimóci sport öltöző emeleti termében, amelyre ezúttal meghívja az egyesület szimpatizánsait, támogatóit valamint játékosait.

Kategória: Csapat | Évnyitó közgyűlés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva