Monthly Archives: december 2014

Nem nehezítettük meg a 'profik' dolgát

Posted on by

Rimóc SE – SBTC  1:6 (1:4)

vezette: Boda V. (Katona László, Béres Krisztián)

A tavaszi szezon 5. mérkőzésén a bajnokság megnyerésére is esélyes Salgótarján csapatát láttuk vendégül. A célunk a mérkőzés előtt a tisztes helytállás, és – fegyelmezett védekezéssel – egy esetleges pontszerzés volt. Kiválóan előkészített pályán, szép tavaszi napsütésben minden adott volt, hogy megszorongassuk a ‘nagy SBTC-t’…

Tartottuk magunkat egészen a negyedik percig. Ekkor rúgattuk velük az első gólt. Ennél a gólnál egyértelműen kapusunk Csampa és a teljes védelem hibáztatható volt, ugyanis a kapufáról kipattanó labdát szépen tisztes távolságból nézték, a vendégek játékosa pedig – ha már így egyedül maradt – be is passzolta. (0:1) A második gólra sem kellett sokat várni, a 17. percben térfelünk közepén eladtuk a labdát és a vendégek lecsaptak rá, majd meg sem álltak vele Csampa kapujáig. (0:2). Ezután egy kicsit lazult a szorítás és mi is vezethettünk egy két támadást, ami az ellenfél tizenhatosa közelében rendre elhalt. Aztán a 34. percben újra nagyot hibázott a védelem és a megiramodó vendég játékos ismét mattolta Csampa kapusunkat. (0:3). Két perccel később az első valamire vélhető akció végén megszereztük az első és egyetlen gólunkat. Laczkó beadása után Ajtai egyedül maradt középen és hét méterről a léc alá bombázott. (1:3). Ekkor még volt esély a felzárkózásra. Aztán a félidő vége előtt ismét rosszul helyezkedtek a védők és Bárányos iramodott meg a jobb szélen és az “árnyékra kiszaladó” Csampa kapus felett a hálóba emelte a ladbát. (1:4)

A második félidőben edzőnk cserékkel próbálta felrázni a csapatot, ez nem sikerült. Többet veszélyeztettünk ugyan, de gólt a vendégek rúgtak. Előbb egy szépen végig vitt akció végén zörrent a hazai háló (1:5), majd a 78. percben egy 17 méterről elvégzett szabadrúgás landolt a hálóban (1:6). A hátralévő percekben már nem sok érdemleges történt.

Összegezve: Túlságosan tiszteltük az ellenfelünket, bátortalanul, lassan játszottunk, így nagyon szépen asszisztáltunk az SBTC fölényes győzelméhez. Egy kicsit nagyobb tűz, több bátorság eredményre vezetett volna. A csapat tudása alatt játszott és ez most főleg a védelemnél volt szembetűnő.

Jövő héten Berkenye ellen többet kell tenni a győzelemért!

Hajrá Rimóc!

Rimóc: Csampa – Váradi, Laczkó, Gál, Farkas (Jusztin 66′) – Rácz, Oszvald (Bangó R. 60′), Bangó N. (Mócsány 72′), Balázs, Árva – Ajtai (Vincze 66′)

Vezetőedző: Sebestyén Szilárd

SBTC: Kozma – Zimányi (Sólyom 46′), Horváth, Szeles, Kerényi, – Liszka (Bezerédi 63′), Bonivárt (Kurak 58′), Maicon, Zsarnai (Bódi 69), Bárányos (Penksa 55′) – Csornij

Vezetőedző: Tamási Zoltán

Gól: Ajtai (36′), ill. Csornij (17′, 34′, 78′), Bárányos (4′, 43′), Zsarnai (56′)

Sárga lap: Rácz I. ill. Bonivárt, Sólyom

Category: Csapat

Magyar Kupa Sorsolás

Posted on by

A Magyar Kupa IV. fordulójában 2014. április 16-án  a  Rimóc SE a Cserhát TSE Felsőtold vendégeként lép pályára, kezdési idő: 1630 óra.

További mérkőzések:

Játéknap: 2014. április 16. (szerda), kezdési idő: 1630 óra

Nógrád SE (III.o.) – Érsekvadkert VSE (I.o)

Becske KSE (III.o.) – Héhalom SE (I.o.)

Legénd SE (III.o.) – Berkenye SE (I.o.)

Kétbodony SE (III.o.) – Szécsény VSE (I.o.)

Szendehely FC (II.o.) – Balassagyarmati VSE (I.o.)

Patak SE (II.o.) – Nőtincs SE (I.o.)

Romhány SE (II.o.) – Palotás SE (I.o.)

Bercel KSK (II.o.) – Pásztó SK (I.o.)

Csécse SE (III.o.) – Mátranováki VSC (I.o.)

Varsány SE (III.o.) – Karancskeszi SE (I.o.)

Megyer – Géc (III.o.) – Salgótarjáni BTC (I.o.) (A mérkőzés helyszíne: Magyargéc)

Piliny SE (III.o) – Karancslapujtő KSE (I.o.) (A mérkőzés helyszíne: Szécsényfelfalu)

SK Karancsberény (II.o.) – Nagybátony SC (I.o.)

TSK Etes (II.o.) – Cered VSE (I.o.)

Mátraverebély – Szentkút SE (II.o.) – Somos SE (I.o)

A mérkőzések egyenes kieséses rendszerben zajlanak, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. A különböző osztályú csapatok mérkőzésein, ha az eredmény döntetlenre végződik, akkor az alacsonyabb osztályú csapat jut tovább.

Category: Csapat

Igazi téli derby

Posted on by

SBTC U21 – Rimóc SE 4:4 (2:0)

Hóesésben, szélben, hidegben játszottuk első felkészülési mérkőzésünket Salgótarjánban a tóstrandi műfüves pályán. Először látogattunk ki a füves gyepre, ez az első félidőben látszott is, jobbára a tarjáni fiatalok játszottak, mint macska az egérrel, mi csak üldöztük, kerestük a labdát. Két védelmi hibából megajándékoztuk őket két góllal, így megint 0:2-ről kellett játszanunk (mint eddig már nagyon sokszor). A második félidőre egy kicsit átalakított csapat lépett pályára, és ez meg is hozta az eredményt, bár előbb a tarjániak találtak egy harmadik gólt, utána beindult a rimóci gólgyártás is. Olyannyira, hogy néhány perc alatt 3:3 lett az eredmény. Előbb Márton D. vette be a kaput, majd Vincze B. eresztett el egy távoli lövést, amit a kapus kiütött, és pont Kurucz Tamás elé, ő pedig bepasszolta a hálóba. A harmadik gólt Rácz I. készítette elő, szépen kiugratta Kurucz Tamást, ő pedig bátran megtámadta a kifutó kapust, és elpiszkálta előle, majd fejjel a hálóba juttatta. Némi zavar támadt a tarjániaknál, meglepte őket ez a stílus. Több percbe került amíg újra felvették a ritmust, és ennek sajnos meg is lett az eredménye. Mócsány elméretezett egy átadást, és a lendületes tarjáni csatár befejezte az akciót. (4:3). Néhány perccel a vége előtt ismét Rácz I. lendült támadásba a jobb oldalon, középre ívelt, ahol Márton szépen mellre vette a labdát és már lőtte is a hálóba. (4:4)

A héten kedden és csütörtökön lesz az edzés a Sportcsarnokban 19:00 kor.

Érkezés: 18:45

Szombaton 18:00kor Balassagyarmati műfüves pályán fogadjuk a szlovákiai Óvár csapatát. Lényegesen erősebb kerettel rendelkeznek, a legjobb tudásunk szükséges ellenük. Reméljük az időjárás kegyes lesz hozzánk.

 

Rimóc: Csampa – http://www.dailyhealthymale.com Váradi G., Gál Dénes (Mócsány), Farkas N. (Márton P.) – Rácz I., Jusztin B., Oszvald F. (Vincze B.), Balázs Gy. (Árva R.), Bangó N., – Ajtai R. (Márton D.), Bangó R. (Kurucz T.)

 

 

Category: Csapat

Gyenge főpróba

Posted on by

BSE U21 – Rimóc SE   2:1  (1:1)

Február 22. 13:00

Lejátszotta csapatunk az utolsó felkészülési meccset a tavaszi szezon előtt. Aktuális ellenfelünk a ‘kiemelt’ bajnokságban vitézkedő BSE U21 gárdája volt. Sajnos egyéb okokból nem számíthattunk a mai napon Árva Róbert, Balázs Győző, Bangó Norbert, Laczkó Zsolt, Márton  Dávid játékára. Így 11-en álltunk ki a mérkőzésen.

A múlt heti mérkőzéshez képest jóval visszafogottabb játékot mutatott csapatunk. Hiányzott a csapatból a lendület. Egy két kivételtől eltekintve fásultan, lassan, pontatlanul játszott csapatunk. A vezetést egy rögzített helyzetből Oszvald fejesével szereztük meg a félidő derekán. (0:1). A BSE fiataljai sem erőltették meg magukat igazán, vagy csak ennyi volt ma bennük… A sebességi fölényüket  – és a mi védelmi hibáinkat – kihasználva az első félidő végén, és a második félidő elején is betaláltak a hálónkba (2:1).

Ahhoz képest hogy ez a mai mérkőzés az ún. főpróba volt a bajnokságra, csapatunk nagy része jóval tudása alatt focizott. Mindössze két játékos (Oszvald F., Rácz I.) teljesítményéről lehet elmondani hogy megfelelő. Lehet azt mondani, hogy ez a gyenge teljesítmény betudható annak, hogy tegnap edzőnk edzést vezényelt, és sokat kivett a csapatból. DE nem kell ez mögé takarózni.

A következő hétvégén jelen állás szerint megkezdődik a bajnokság tavaszi pontvadászata.

Az 1. fordulóban Karancslapujtő látogat hozzánk. A mérkőzés helyszíne, időpontja még nem tisztázott. A hét elején várható döntés ez ügyben. Amennyiben megszületik, itt adunk róla tájékoztatást.

Rimóc: Csampa – Váradi, Farkas N., Mócsány – Vincze, Rácz, Oszvald, Jusztin, Gál D., – Ajtai R., Bangó R.

Vezetőedző: Sebestyén Szilárd

Pályára lépett: Tátrai Miklós és Jónás István (köszönjük nekik), valamint Sebestyén Szilárd (edző)

Gól: Oszvald

Category: Csapat

Újabb győzelem Palotás ellen

Posted on by

Palotás SE –Rimóc SE 1:3 (1:2)

2014.03.22 15:00 Palotás, sport pálya

Vezette: Fekete László (Dobos Attila, Strehó Csaba)

Palotás SE : Lados I (Uhrin B. 24’) –Petre Sz., Andó A, Jambrich R., Balázs L. (Kotasz G. 69’), Hadrik D., -Here R. (Pásztor Sz. 73’) , Huszár P (Döme T. 54’).,  Jele Z., – Mladoniczki D., Szeifert I.

Rimóc SE –Csampa M., – Váradi G., Gál D.,Laczkó Zs., Farkas N., –Árva R., Oszvald F., Bangó N.(Vincze B 83’), Balázs Gy., – Bangó R. (Ajtai R.76’), Márton D. (Jusztin  B. 46’)

Góllövő: Mladoniczki D. 45’, ill. Bangó N. 9’,Bangó R. 21’, Ajtai R. 79’

Amíg az őszi fordulók során vendégként nem tudott győzelmet felmutatni csapatunk, a tavasz folyamán sorozatban már a második megérdemelt idegenbeli győzelmét aratta a hétvégi fordulóban, ezúttal a sereghajtó Palotás vendégeként.

A mérkőzés első felében a rimóci mezőnyfölény mellett megnyugtató előnyt szerzett a vendég csapat Bangó Norbert és Bangó Rómeó góljaival, ám a félidő utolsó percében Mladoniczki megpattanó lövése visszahozta a reményt a Palotásiak számára. A második játékrészben fokozódott a nyomás Uhrin kapujánál, de a számos kimaradt helyzet mellett csupán a csereként beállt Ajtai tudott betalálni, bebiztosítva a győzelmet a vendégek részére.

A csapat úgy vágott neki a mérkőzésnek,  hogy ha nyerünk óriási esélyünk van a bent maradásra. Az első pillanattól kezdve mi irányítottuk a mérkőzést. Sokkal jobban alkalmazkodtunk a rossz talajú pályához mint a lelkes hazaiak. Egy labdaszerzést követően Bangó Norbert iramodott meg a bal szélen és két ellenfelét kicselezve a kapu bal sarkába gurította a labdát (0-1). Nem sokkal később Bangó Rómeó talált a kapuba ezzel két gólosra növelve az előnyünket (0-2). A félidő végén egy szerencsétlenül megpattanó lövéssel szépíteni tudott ellenfelünk (1-2). A második félidőben Jusztin Bálint váltotta Márton Dávidot. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de sajnos ezeket nem tudtuk belőni. Ellenfelünk eközben 1-2 szabadrúgással veszélyeztette kapunkat, de ezeket vagy mellé rúgták, vagy Csampa Martin hárított. A mérkőzés vége előtt  negyed órával Ajtai Róbert váltotta Bangó Rómeót és nem sokkal beállása után egy szép akciót vezetve gurította a labdát a hálóba,  ezzel eldöntve a mérkőzést (1-3). A meccs  végén még Vincze Benjamin jött be Bangó Norbert helyett. Volt még helyzetünk, de az eredmény nem változott. A következő fordulóban a bajnok esélyes igencsak megerősített volt NB1-es játékosokkal tűzdelt  SBTC fogadjuk. Egy jó kis meccsre van kilátás, és célunk a tisztes helytállás. Reméljük minél többen jönnek ki a csapatot támogatni, hiszen már csak a nézők hiányoznak.

Category: Csapat

Megóvtuk a Cered elleni mérkőzést

Posted on by

A Rimóci Sport Egyesület vezetősége a mai nappal hivatalosan is benyújtotta a Nógrád Megyei Labdarúgó Szövetséghez a  2014.03.16-án lejátszott Rimóc SE- Cered VSE bajnoki mérkőzés óvását a ceredi Oláh Zoltán jogosulatlan szereplése miatt.

A Nógrád Megyei Labdarúgó Szövetség 20./2014. 03.13. Számú Megyei Hivatalos Értesítője alapján Ötödik sárga lapos figyelmeztetés miatt az I. osztályú bajnokságban a 2014. március 16.-án megrendezésre kerülő 18. fordulóban Oláh Zoltán (azonosító száma: 121930 Cered VSE) nem  léphet pályára.

A nevezett játékos a szóban forgó mérkőzésen a 90. percig volt pályán, a mérkőzés 24. percében sárga lapos figyelmeztetésben részesült.

Az óvás a Nógrád Megyei Labdarúgó Szövetség Fegyelmi bizottságának következő ülésén kerül kivizsgálásra.

Category: Csapat

Etes – Rimóc SE

Posted on by

Etes – Rimóc SE 1:2  (1:1)

Február 8. 13:00

Salgótarján műfüves pálya.

Ez a találkozó elég nagy visszalépést jelentett a felkészülés közepén. Nem az történt a pályán, amit megbeszéltünk. A keretünk is elég foghíjasan alakult. Sokan nem tudtak részt venni ezen az edzőmeccsen, így 11-en utaztunk Starjánba. Az első húsz percben sikerült irányításunk alatt tartani a pályán zajló folyamatokat, utána viszont elvesztettük a fonalat. A játékba rengeteg hiba csúszott, a nehezebb passzokat választottuk, nem gondolkodva, sokszor ötlettelenül játszottunk. Aztán Bangó N. egy nagyon szép gólt rúgott szinte a semmiből. (0:1) De ez nem jelentette azt, hogy javulni fog a játékunk, pár perccel később az etesiek válasza is megérkezett (1:1).

A második félidőben folytatódott a kálvária… olyannyira, hogy egy buta védő hiba miatt, tizenegyeshez jutott Etes csapata; ami szerencsére kimaradt, a labda a felső lécről kifelé pattant. Néhány perccel a vége előtt a kitámadó etesiektől Rácz I. megszerezte a labdát, majd gyorsan a támadó harmadba továbbította, ott Bangó N. kapott egy jó kiugratást és átemelte a kapuson a labdát megszerezve ezzel csapatunknak a vezetést.(1:2)

Összegezve: Ezen a mérkőzésen mindenki egytől-egyig alulmúlta tudását, fásultan, lassan, ötlettelenül játszott. Ettől már csak jobb jöhet…

Rimóc: Csampa M. – Váradi G., Mócsány R., Farkas N., Márton P. – Rácz I., Vincze B., Laczkó Zs., Bangó N., – Ajtai R., Bangó R., Csere: Sebestyén Szilárd (Vezetőedző)

Category: Csapat

Visszavágott a Balassagyarmat

Posted on by

Rimóc SE – Balassagyarmat VSE 0:1 (0:0)

2014.04.12. 16:30

Vezette: Fekete László ( Gordos Árád, Kurinka Béla)

Rimóc SE – Csapa M.,- Gál D., Váradi G., Laczkó Zs., Farkas N., – Jusztin B.(Bangó R., 87’), Oszvald F., Árva R.(Vincze B. 32’) , Balázs Gy., Bangó N., – Ajtai R.,

Balassagyarmati VSE – Földi L., – Gaál B., Földvári Á., Mezei G. (Balga L.  60’), Rácz R., – Chikán P.(Mohácsi L. 87’), Zolnyánszki N., Balga B. (Hodur G. 89’), Szita B. (Szita L. 76’), – Benécs B.(Gábor B. 64’), Oláh Á.

Góllövő : Szita L 78’

Sárga lap: Farkas N., ill. Rácz R.,

Category: Csapat

Akinek az élete volt a foci …

Posted on by

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Vincze Barna (Barna Bácsi) életének ötvenharmadik évében, hosszan tartó betegség után elhunyt.

Barna Bácsi 1998 óta a Rimóci Sport Egyesület  vezetőségének tagjaként elévülhetetlen érdemeket szerzett az egyesület fennmaradásában, működtetésében valamint fejlődésében. Önfeláldozó munkája során – sokszor erőn felül – generációknak mutatott példát a labdarúgás iránti elkötelezettségéről, kitartásáról. Az utánpótlás nevelésben (Bozsik Program)  nyújtott kiemelkedő munkájáért 2013 –ban a Magyar Labdarúgó Szövetség emlékplakettjével jutalmazták, 2014.04.09 –én a Nógrád Megyei Labdarúgó Szövetség a labdarúgásért végzett munkájáért tüntette ki, amit már személyesen nem vehetett át.

Személyében a rimóci sport elveszítette egyik meghatározó alakját, egy olyan embert akinek a foci több volt, mint az élete.

barna

A Rimóci Sport Egyesület vezetősége nevében ezúton is részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak.

Category: Csapat

Évnyitó közgyűlés

Posted on by

A Rimóci Sport Egyesület évnyitó közgyűlését 2014 január 11-én 17:00-i kezdettel tartja a rimóci sport öltöző emeleti termében, amelyre ezúttal meghívja az egyesület szimpatizánsait, támogatóit valamint játékosait.

Category: Csapat