2014. november hónap bejegyzései

Már meccs előtt elbuktuk a találkozót

Ebben a meccsben minden benne volt, ami az őszi “eredménytelenségünket” befolyásolta   Rimóc-Berkenye 1-4 (0-3) Már egy hete kiderült, hogy az állandó csapattagok közül hiányzik Rácz I., Bangó N. (eltiltások), Árva R., Váradi G. (munkahelyi elfoglaltságok), valamint most már több … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Nem mutatott nagy ellenállást Palotás

Rimóc-Palotás 4-0 (2-0) A mindössze 10 fővel kiálló palotásiak lelkesedésből ismét jelesre vizsgáztak, de gyakorlatilag semmilyen ellenállást nem tudtak kifejteni riválisukkal szemben. A rimóciak a 22. percre már két góllal vezettek, majd több ziccert is elpuskáztak még az első félidőben. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Ismét megnyertük a rangadót

A nagyobb akarás meghozta  az eredményt Szécsény VSE- Rimóc SE 0-2 (0-1) vezette: Boda V. (Katona L., Csáky T.) Szécsény: Baranyai Z. – Farkas N., Sztrigán K., Cseman G., Magát A. – Galcsik Sz., Szenográdi P., Szekeres J. (Varga G. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Könnyű győzelmet aratott Karancslapujtő

Rimóc-Karancslapujtő 2-4 (0-3) vezette: Babcsán Á. (Pap I., Kalmár P.) Rimóc: Csampa M. – Laczkó Zs., Váradi G., Kuris P., Bangó N. – Ajtai R., Árva R., Rácz I., Molnár G. – Bangó R., Vincze B. (Kis I. 63.), Vezetőedző: … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!