Monthly Archives: október 2014

Edzés

Posted on by 1 comment

Következő edzés: 2014. október 23. (csütörtök) 15:00

Category: Csapat

Mátranovák – Rimóc

Posted on by 0 comment

Mátranovák-Rimóc 7-2 (0-2)

vezette: Berki A. (Szigetvári Z., Nagy S.)

Az első játékrészben igen csak meglepték a tartalékosan felálló, fiatalokkal teletűzdelt vendégek a novákiakat. A félidő derekán pár percen belül két gólos fórt szedtek össze a meglepően jól teljesítő, mezőnyjátékossal a kapuban kiálló rimóciak. A térfélcserét követően már egy másik Mátranovák érkezett ki a pályára. A motivált hazaiak fokozatosan visszatértek a meccsbe, és a mesterhármast jegyző Pál révén a 73. percre 3-2-es előnyre tettek szert. A hajrára teljesen szétestek a vendégek, a házigazdák kényük-kedvük szerint alakítottak ki helyzeteket és szereztek újabb gólokat. Végül az első 45 perc alapján abszolút meglepő, 7-2-es győzelmet arattak a novákiak.

Mátranovák: Bodor T. – Zsély D.(Vanó K. 86.), Pataki L., Dániel Z., Lakatos P. (Forgó Cs. 36.) – Líber Zs., Oszvald F., Kovács N., ifj. Stark J. – Oravecz A. (Fodor M. 66.), Pál G. (Bodon P. 85.) Játékos-edző: Pataki László.

Rimóc: Mócsány R. – Csizmadia B., Kis I., Kuris P., Laczkó Zs. – Bangó N., Bada N., Ajtai R., Molnár G. – Bangó R., Vincze B., Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.

sárga lap: Forgó Cs. ill. Mócsány R., Vincze B., Bangó N., Kis I.

gól: Pál G. (57., 65., 73.), Líber Zs. (79.), Fodor M. (84.), ifj. Stark J. (88.), Vanó K. (89.) ill. Laczkó Zs. (26.), Ajtai R. (33.)

Pataki László, a Mátranovák játékos-edzője: ,,Elég nehezen indult a mérkőzés. Megint elaludtunk az első félidőben és két gólos hátrányba kerültünk. A szünetben kaptak egy kis fejmosást a srácok, aztán ennek meg is lett az eredménye. Magabiztosan tudtunk győzni a korábban beszedett hátrány ellenére is. Megérdemeltük a három pontot.”

Mócsány Roland, a Rimóc játékosa: ,,Erősen tartalékos csapattal 60 percig tartottuk magunkat. Munkanapi fordulót mi nem bírunk el. A hazai pálya előnye Novákon működik, remélem egyszer Rimócon is lesz benne részünk… Gratulálok a hazaiaknak a megérdemelt győzelmükhöz!”

/forrás: nogradifoci.hu/

Category: Csapat

Rimóc – Nagybátony

Posted on by 0 comment

Rimóc-Nagybátony 1-3 (0-1)

vezette: Kovács T. (Pap I., Kalmár P.)

Nagy elánnal indították a meccset a bátonyiak a kissé indiszponáltnak tűnő rivális ellen. A határozott kezdés eredményeként a 17. percre már két góllal húztak el a látogatók, akik a félidőből hátralévő időben is irányították a meccset. A térfélcsere után összekapták magukat a hazaiak és szépítettek is. A 66. percben viszont gyakorlatilag el is vesztették reményeiket: a tizenhatoson kívül szabálytalankodó Csampa hálóőrt piros lappal azonnal kiállította a játékvezető. A mérkőzés következő periódusában még inkább a NOSE akarata érvényesült és nem sokkal a lefújás előtt a jól játszó Varga góljával kialakították a 3-1-es végeredményt.

Rimóc: Csampa M. – Velki G., Váradi G., Kuris P., Laczkó Zs. – Rácz I., Ajtai R., Hupcsik M. (Árva R. 28.), Bangó N. – Bangó R., Vincze B. (Kis I. 46.)(Mócsány R. 68.), Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.

Nagybátony: Krajecz B. – Szabó G. (Oláh F. 23.), Sándor A., Jeney Gy., Dudás A. – Varga Cs., Almási T., Tari J., Gazdag B. – Birincsik D., Orosz P. (Csatlós T. 70.), Játékos-edző: Csatlós Tamás.

piros lap: Csampa M. (66.-Rimóc)

gól: Bangó R. (58.) ill. Váradi G. (10.-öngól), Varga Cs. (17., 86.)

Sebestyén Szilárd, a Rimóc vezetőedzője: ,,A szezon legrosszabb játékával rukkoltunk elő. Rengeteg hibával játszottunk. Semmi átütőerő nem volt a csapatban. Ha elhisszük, hogy nyerhetünk, akkor ezen a mérkőzésen is okozhattunk volna meglepetést. Sajnos a játék képe alapján a Nagybátony teljesen megérdemelten nyert, pedig ők sem fociztak top formában a mai napon. Csak annyit tettek, hogy jobban akarták a győzelmet. További sok sikert a vendégeknek.”

Csatlós Tamás, a Nagybátony játékos-edzője: ,,Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. A játékunk nem volt jó, de az okát tudjuk is, hogy miért. De azt mondják, az a jó csapat, aki gyengébb játékkal is tud simán nyerni. Sebestyén Szilárd barátomnak további sok sikert a jövőben!”

/forrás:nogradifoci.hu/

Category: Csapat

Heti edzések

Posted on by 0 comment

Edzés:kedd, csütörtök 18:30

Category: Csapat

Jótékonyan elajándékoztuk a meccset

Posted on by 0 comment

Érsekvadkert – Rimóc 2:0 (1:0)

Szép nyárias időben játszottuk 8. mérkőzésünket a tabella elején vitézkedő Érsekvadkert otthonában. Kiváló minőségű, és jól előkészített pályán minden adott volt egy jó mérkőzéshez. Az első félidő elején mindkét csapat sokat hibázva, pontatlanul játszott. Ígéretes támadások alakultak ki mindkét oldalon. Mindkét csapat támadó mentalitással játszott. A vezetést a hazai csapat szerezte meg elég egyedi módon. Hupcsik M. a középpálya közepén mintaszerűen ugratta ki a hazaiak csatárját, aki a kapusunkkal szembekerülve nem hibázott és megszerezte a vezetést. (1:0)

Derült égből villámcsapásként hatott a csapatra. Teljesen érthetetlen… Próbáltunk visszatérni a meccsbe, de a félidő végéig csak kerestük, nyomoztuk a labdát. Vinczének volt egy ígéretes lefordulása, de hosszan tolta meg a labdát, így a védő menteni tudott.

A második félidőben inkább a mi akaratunk érvényesült. Többször alakult ki olyan szituáció, amikor a hazaiak kapusa bravúrral védte a rimóci kísérleteket. Aztán egy kapunk előtt történt ‘komikus’ eset után az előbb eszmélő szemfülesebb vadkerti játékos 1 méterről begyötörte a labdát a kapunkba. (0:2)

Ez a gól is csak rajtunk múlt, ha mi nem ügyetlenkedünk a kapunk előtt ebből a helyzetből soha nem lett volna gól…

Ezután a nem mindennapi gól után sem tört meg a lendületünk. Pár perccel később a vadkerti védő kezére pattant a labda a tizenhatoson belül. A büntetőt Bangó R. rúgta, de a hazai kapus túljárt az eszén és kivédte azt. Akadtak még ezután is helyzetek – főleg a hazai kapu előtt – de támadóink a mai napon be voltak oltva gól ellen… Így az eredmény nem változott.

Összegezve: Nem játszottunk alárendelt szerepben, sőt a második félidőben időnként jól is játszottunk. Sajnos ez kevés, azt a bizonyos játékszert a kapuba kell tessékelni, azt jegyzik, nem a jó játékot. A mai mérkőzésen elől gólképtelenek, míg hátul elég gólérzékenyek voltunk. Ennek meg is lett az eredménye…

Jövő héten vasárnap 15:00-kor a jó formában lévő Nagybátonyt látjuk vendégül. Nem lesz könnyebb mérkőzés mint a mai. 

Rimóc: Csampa – Váradi, Laczkó, Kuris, Mócsány (Bangó N.) – Rácz, Ajtai, Molnár G., Hupcsik M. (Velki G.) – Vincze (Árva), Bangó R.

Edző: Sebestyén Szilárd

 

Category: Csapat