Monthly Archives: szeptember 2014

Újabb nagy arányú vereség…

Hazai pályán Nőtincs ellen folytatódott, Berkenye és Balassagyarmat ellen megtapasztalt vesszőfutásunk

Rimóc-Nőtincs 1-5 (0-3)

Kellemes napsütéses őszi időben lagymatagon kezdő csapatunk hibát hibára halmozva asszisztált a vendégek góljaihoz, amely 20 perc alatt három találatot jelentett a nevesebb ellenfélnek. Az egészben csak az a szomorú, hogy a focihoz értők 90%-a tudta, hogy a nőtincsiek pontrúgásól jók, készültünk is ellenük és mégis az első négy lehetőségükből hármat be is vételeztünk az előbb említett szituációkból. Ez a “sokk” tovább folytatódott és később is csak a szerencse mentette meg a kapunkat, hogy az első félidőben ne legyen nagyobb a gólarány. A második félidőben is tovább tartott a vergődésünk és csak asszisztáltunk a vendégek meccset végérvényesen eldöntő góljaihoz. Némi változás a mérkőzés utolsó harmadában jelentkezett, amikor már mi is eljutottunk az ellenfél kapujához, igaz volt 4-5 ígéretes lehetőségünk, amelyből Bangó Rómeó egyet gólra váltott.

Összefoglalva: Csapatunk a mai napon ismét nem ütötte meg a Megye I-es szintet, csapatból talán a gólszerző Bangó Rómeó kivételével mindenki alul teljesített. Ez azért volt meglepő, mert Héhalom és Pásztó ellen ha a védekezésünk nem is volt hibátlan, de az előrefelé támadójátékunk több reményt sugallt, mint amennyit  a mai napon mutattunk…

vezette: Baranyi G. (Varga G., Kurinka B.)

Rimóc: Csampa M. – Bangó N. (Hupcsik M. 46.), Váradi G., Kuris P., Mócsány R. – Laczkó Zs., Rácz I., Velki G., Ajtai R. – Vincze B., Bangó R. Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.

Nőtincs: Bohony B. – Miklovicz T., Schwarcz Z., Németh Á., Keresztes M. – Molnár M. (Kovács K. 55.), Krajcsek G., Szunter Cs. – Fischer Zs., Hugyecz R. (Sirkó J. 73.), Szegvári T. Vezetőedző: Eőry Tibor.

sárga lap: Hupcsik M., Rácz I. ill. Németh Á., Schwarcz Z.

gól: Bangó R. (77.) ill. Schwarcz Z. (7.), Kuris P. (13.-öngól), Krajcsek G. (20.), Hugyecz R. (59., 66.)

Sebestyén Szilárd, a Rimóc vezetőedzője: ,,A Nőtincs 20 perc alatt lerendezte a mérkőzést. Hiába készültünk és tudtuk mi az erősségük, mégis 5 pontrúgásból kaptuk a gólokat. Voltak helyzeteink, lehetőségeink, amivel kozmetikázhattuk volna az eredményt, de sorra kihagytuk ezeket. A héten mindenképpen javítani kell a helyzetkihasználásunkon. Ismét nehéz mérkőzés vár ránk, de mindent megteszünk a siker érdekében és bízunk benne, hogy mindenki egészséges lesz. A nőtincsi csapatnak további sok sikert.”

Eőry Tibor, a Nőtincs vezetőedzője: ,,Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az 5. percben már gyakorlatilag eldőlt a találkozó, miután 3-0-ra vezettünk. Kihasználtuk a lehetőségeinket, rögtön az elején mind a három helyzetünket értékesítettük. Végig irányítottuk a játékot, nem játszottunk jól, de fegyelmezetten és eredményesen. Csak a győzelem mértéke volt kérdéses. Az ellenfél rendkívül sportszerűen játszott, próbálkoztak, igyekeztek, de a keretünk minőségileg jobb játékosokból áll, egyértelmű volt a győzelmünk. Remélem, hogy ezzel kilábalunk a jelenlegi hullámvölgyből és vissza tudunk állni az eredeti pozíciónkba.”

Category: Csapat

Közlemény!

Posted on by 0 comment

Kedves játékosok!

A héten az edzések időpontjai:

Szeptember 23. (kedd) 19:00

Szeptember 26. (péntek) 19:00

A világítás működik!

Category: Csapat

Nagyarányú győzelem Héhalmon

A sok gól mellett a még több kihagyott lehetőség miatt fájhat a fejünk

Héhalom SE –Rimóc SE 2:7 (1:2)

2014.09.21 16:00 Héhalom

Vezette: Pap István (Béres Krisztián, Szász Kornél)

Héhalom SE: Vida M. – Mladoniczki D. (Nagy Zs. 46’), Andó A., Hadrik D., Horváth Z. (Zsiga T. 35’),- Babusa A., Gerntáh V. (Franika B. 83’), Fekete T., Juhász J., – Sipos B., Lőrincz Cs.

Rimóc SE: Csampa M.- Váradi G., Kuris P., Bangó N., Mócsány R., – Hupcsik M., Rácz I., Molnár G., Laczkó Zs., – Vincze B., Bangó R. (Bablena Cs. 90’)

Góllövő: Fekete T. 11’,Babusa A. 49’ illetve Laczkó Zs. 7’, 58’, Vincze 54’, 90’, Bangó R. 27’, Váradi G. 72’, Molnár G. 84’

A hatodik fordulóban a Rimóc Héhalmi szereplésére került sor, bár a hazaiak otthon még nem szereztek idén pontot, szoros mérkőzéseken – mind a Berkenye, mind a Balassagyarmat ellen  – a véghajrában veszítették el a mérkőzéseiket. Így a Héhalmiak bíztak az első hazai győzelemben, míg Rimóci részről fontos volt a három pont megszerzése, hogy ne szakadjon le a csapat a középmezőnytől.

Vendég szempontból indult jobban a mérkőzés, egy kitűnő támadás végén Bangó Rómeó tálalt Laczkó elé, aki élt a lehetőséggel és kilőtte a hosszú sarkot a kimozduló Vida mellett. A korai Rimóci vezetés ellenére a hazaiak gyorsan magukra találtak, négy perccel később  Mócsány hibáját kihasználva Fekete lőtte ki a bal felső sarkot Csampa kapujában. Az egyenlítés ugyan vissza hozta a mérkőzésbe a hazaiakat, de továbbra is szellősen védekeztek, ezt kihasználva egy tetszetős ellentámadás végén Molnár tökéletes beadását Laczkó válthatta volna gólra, ám a támadó 2 méterről az üres kapu fölé lőtt. A kimaradt ordító helyzetet követően azonban néhány perccel már Bangó Rómeó nem hibázott, aki Rácz indítását követően szintén a hosszú sarokba lőtt.

A második játékrészre a hazaiaknál Nagy Zsolt állt be a félidőben, aki néhány perccel később máris gólpasszt adott – szintén egy rimóci védelmi hibát kihasználva –  a támadással középen érkező Babusának. Az egyenlítést követően kezdett igazán felpörögni a mérkőzés, a vendégek tartást dicséri, hogy öt perccel később újra vezető találatnak örülhettek, ezúttal Molnár beadásából Vincze talált be Vida kapujába. Az újabb találat végképp megtörte a héhalmiakat, innentől kezdve a lendületesebben játszó rimóciak sorra dolgozták ki a helyzeteiket, előbb Laczkó szerzett újabb gólt, majd egy szögletet követően Váradi is betalált valamint egy ellentámadást követően Molnár is értékesítette Bangó beadását. A három találat ellenére legalább nyolc újabb lehetőség maradt ki, ám  a mérkőzés utolsó jelentősebb mozzanata is egy újabb találat lett, egy jobbról elvégzett szabadrúgást Vincze bólintott a hosszú sarokba.

Ezen a találkozón megérdemelt rimóci győzelem született – még ilyen nagy arányban is, azonban most is számos – kihagyhatatlan – helyzet maradt ki, amin mindenképp javítani kell az eredményesebb szerepléshez.

Category: Csapat

Közlemény!!!

Posted on by 0 comment

A hétre tervezett edzések időpontjai, helyszínei változhatnak!

 

A pályán még mindig nincs világítás, így a 19:30-as kezdés miatt sötétben nem lehet komoly edzésmunkát végezni. Felkértem a szakosztályvezető helyettest, egyesület elnökét, hogy hozzanak olyan döntést, ami az edzést lehetővé teszi. Amint kész lesz a világítás természetesen az edzések tovább folytatódhatnak a megszokott időpontokban, helyszínen.

Tisztelettel: Jusztin Bertalan

Category: Csapat

Saját magunkat vertük meg Pásztón

Posted on by 0 comment

Pásztó – Rimóc  2:1 (0:1)

Játékvezető: Gordos Árpád (Lovasi János, Lukács Linda)

Eső áztatott időben, a körülményekhez képest jó talajú pályán játszottuk 5. mérkőzésünket Pásztón. Az első félidőben mindkét csapat jegyezhetett fel helyzeteket, csupán annyi különbséggel, hogy a hazai csapat a kaput is veszélyeztette, addig a vendégek nem találtak kaput. Aztán Rácz I. a bal szélen iramodott meg és középre ívelt, Vincze lába mellett elszállt a labda, ami Bangó R. elé gurult és ő 10 méterről a jobb felső sarokba lőtt, ezzel megszerezve a vezetést. (0-1)

A szünetben változtattunk a felálláson, – ami így utólag a tényeket tekintve – nem tett jót a csapatnak. Több kontrát vezethettünk a pásztói kapura, de a befejezések gyatrák, néha komikusak lettek. Törvényszerűen a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát…

Előbb egy 17 méterről rúgott szabadrúgás után landolt a labda a rimóci hálóban, (1:1) majd az utolsó percben egy szögletet követően már 2:1 volt az állás a hazaiaknak.

Összegezve: Az első félidőben minden úgy alakult ahogy szerettük volna, de a második félidő játéka gyalázatosra sikerült. Egy ilyen gyenge Pásztó pusztán akarattal legyőzött minket. Mi pedig – ahelyett, hogy megtartottuk volna az első félidei eredményt – túlfűtött hangulatban, egymást szidva megverettük saját magunkat. A hazai szurkolók is jókat derültek a rimóci támadók gólképtelenségén…

Minden játékos gondolkodjon el…

Rimóc: Csampa M. – Mócsány R., Váradi G., Kuris P., Velki G. – Ajtai R. (Hupcsik M.), Árva R., Rácz I., Laczkó Zs. –  Bangó R., Vincze B. (Csizmadia B.) Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.

Gól: Bangó R.

Sárga lap: Rácz I., Árva R., Mócsány R.

Category: Csapat

Az U-19 csapatunk kitűnően szerepel

Három mérkőzés – három győzelem

image

Álló sor: Percze Roland, Oláh Ákos, Szoldatics Milán, Csík Csaba, Kőműves Tamás, Balázs Gergő, Csizmadia Bálint, Oláh Bence(CsK), Szeles László, Szoldatics Dávid, Laczkó Péter (Edző)

Guggoló sor: Puszta Erik, Bene Richárd, Csík Rómeó, Erdős Gábor, Percze Kristóf, Rácz Adrián, Csík Dávid, Hegedűs Balázs


Rimóc SE- Somos SE 5:1 (3:1)

2014.09.07 Rimóc, Sportpálya

Vezette: Berki András (Lovasi János)

Góllövők: Balázs G. 2, Kőműves T., Csík R., Oláh B.

Rimóc SE– Cered VSE 6 – 0 (5-0)

2014.08.24 Rimóc, Sportpálya

Vezette: Berki András (Lukács Linda)

Erdős Gábor, Percze Kristóf (Bene Richárd), Szeles László, Csizmadia Bálint, Kőműves Tamás (Hegedűs Balázs), Csík Csaba (Rácz Adrián), Oláh Ákos (Csík Dávid), Csík Rómeó, Percze Roland (Puszta Erik), Oláh Bence (Szoldatics Milán), Balázs Gergő (Szoldatics Dávid),

Gól: Percze Roland, Oláh Bence2, Balázs Gergő, Csík Rómeó, Kőműves Tamás
Jók: Egész csapat

Végre elérkezett az idő, amikor teljes lett az ifi csapat létszáma. Az első félidőben szép támadásokat követően 5 gólt is sikerült szereznünk, bár a helyzetkihasználás nem volt 100%-os. A második félidőben már a szél sem nekünk kedvezett, s ezért még szinte üres kapura is sikerült elhibáznunk. Folyamatos támadásainkból már csak egyetlen gól született. Ismételten a kiválóan játszó védelemnek köszönhetően egyetlen gólt sem tudott rúgni az ellenfél. Remélem ez a folytatásban is így marad.

Berkenye SE – Rimóc SE 3 – 4 (1-3)

2014.08.17. Berkenye

Vezette: Szakal Tamás (Holecska András)

Percze Kristóf, Szeles László, Kőműves Tamás (Bene Richárd), Szoldatics Dávid (Szoldatics Milán), Csík Csaba (Csík Dávid), Oláh Ákos (Puszta Erik), Csík Rómeó, Hegedűs Balázs (Rácz Adrián), Percze Roland, Oláh Bence, Balázs Gergő,

Gól: Oláh Bence2, Balázs Gergő, Csík Csaba
Jók: egész csapat

Nagy reményekkel indultunk neki a bajnokságnak, hiszen majdnem teljes a létszám. Az első félidőben kicsit kapkodva még, de jól játszottunk. A helyzetein nagy részét sikerült gólra váltani. A második félidőben kicsit hátradőlve focizott a csapat, hiszen megszereztük a megnyugtató 4. gólt, de ezt az ellenfél kihasználta, s majdnem még az egyenlítésig is eljutottak. A fegyelmezett védekezésnek, s a győzni akarásnak 3 pont lett az eredménye.

Category: Csapat

Vérszegény támadójátékunk okozta az újabb vereséget

Ezúttal sem hozott pontot a kontrajáték taktikája – Tisztes hazai vereség a bajnokesélyes Somos ellen

A megyei I. osztály 4. fordulójában azt a somosi csapatot láttuk vendégül, amely a múlt héten csak döntetlent tudott elérni Pásztón. A gyarmati vereség után mi is javítani szerettünk volna, így küzdelmes találkozóra volt kilátás a papíron esélyesebb ellenfelünk ellen.

A somosiak a rutin és a fiatalos lendület kombinációját alkották. Néhány idősebb játékosuk szervezte a támadásokat, amit a fiatalok dinamikus védő és támadómozgásokkal segítettek. Mi továbbra is az ötvédős rendszerben álltunk fel, és kontrákra rendezkedtünk be. A vendégek rögtön a mérkőzés kezdete után többet birtokolták a labdát és nyomást gyakoroltak a kapunkra, ahogyan ez várható is volt; néhány kapuratörés, beívelés utáni helyzet, vagy távoli lövés jelezte a Somos mezőnyfölényét.

Mégis mi tudtuk megszerezni a vezetést, szinte az első akciónkból, miután balszélsőnk, Molnár Gábor nagyon energikusan vezette rá egyedül a somosi védelemre a labdát, majd egy szögletet harcolt ki, amit sikerült értékesítenünk a 15. percben (1:0).

A vendégek fokozták a támadójátékukat, veszélyes szögleteik és kapura lövéseik voltak. A 27. percben aztán az egyik csatáruk, Jónás Róbert egy vitatható, lesgyanús szituációból átverekedte magát védelmünkön és egalizálni tudott (1:1). A győzelem érdekében tovább rohamoztak a somosiak, és irányító középpályásuk, Novák, egy másik idős, rutinos játékos, Balázs fejére ívelt jobbról egy keresztlabdát az ötösünk sarka felé, amit a védelmünk nem jól számított ki, így a vendégek középpályása a kimozduló kapusunk felett a hosszúba fejelte a játékszert (1:2).

Mi a szünetben próbáltunk frissíteni a középpályás játékunkon, ennek érdekében Hupcsik Martin helyére Árva Róbert állt be. Rögtön támadólag léptünk fel fordulás után, és Mócsány Roland ívelését Molnár kezelte le, és lőtte kapura éles szögből. Majd egy lapos labdával próbáltuk kiugratni Bangó Rómeót, akit az ellenfél utolsó védője lerántott, azonban a piros lap elmaradt, dacára annak, hogy támadónk egyedül törhetett volna kapura. Kisvártatva veszélyes szögletet kanyarítottunk be Molnár révén, amit Árva közelről a védők nyomása mellett kapu fölé fejelt. Ezután viszont már alig tudtunk nagy helyzetet kialakítani, jobbára a Somos támadott, de védelmünk jól koncentrált a hátralévő részben és kapusunk is magabiztosan fogta a labdákat.

Hazai cserék révén próbáltuk egyenlíteni, előbb Vincze Benjámin állt be egy védőnk helyett, majd Kormány Richárd révén próbáltunk még támadóbban fellépni a pontszerzés reményében. Végül ez elmaradt sajnos, mert a vendégek fiatalos, energikus védőfalat húztak a kapujuk elé, amit ma nem sikerült feltörnünk.

A mai találkozón sajnos nem jött be a kontrajátékra alapuló taktikánk, küzdelmes mérkőzésen vereséget szenvedtünk egy jó erőkből álló, jobb kondícióban lévő, rutinos középpályások irányította ellenfél ellen.

Rimóc-Somoskőújfalu 1-2 (1-2)

vezette: Molnár T. (Berki A., Lovasi J.)

Rimóc: Csampa M. – Mócsány R., Váradi G., Kuris P., Laczkó Zs. – Rácz I., Ajtai R., Velki G. (Vincze B. 75.), Hupcsik M. (Árva R. 46.) – Molnár G., Bangó R. (Kormány R. 85.), Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.

Somoskőújfalu: Puporka D. – Gyarmati K. (Török Á. 58.), Vámos Sz. (Oláh T. 53.), Ajtai D., Dupák G. – Tóth M. (Oroszi I. 85.), Kálmán R., Balázs A., Szilágyi Á. – Novák J. – Jónás R. (Czigler B. 91.) Vezetőedző: Palaticzky Szabolcs.

sárga lap: Rácz I. ill. Szilágyi Á., Vámos Sz.

gól: Molnár G. (18.) ill. Jónás R. (30.), Balázs A. (39.)

Category: Csapat