2014. szeptember hónap bejegyzései

Újabb nagy arányú vereség…

Hazai pályán Nőtincs ellen folytatódott, Berkenye és Balassagyarmat ellen megtapasztalt vesszőfutásunk Rimóc-Nőtincs 1-5 (0-3) Kellemes napsütéses őszi időben lagymatagon kezdő csapatunk hibát hibára halmozva asszisztált a vendégek góljaihoz, amely 20 perc alatt három találatot jelentett a nevesebb ellenfélnek. Az egészben … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Közlemény!

Kedves játékosok! A héten az edzések időpontjai: Szeptember 23. (kedd) 19:00 Szeptember 26. (péntek) 19:00 A világítás működik!

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Nagyarányú győzelem Héhalmon

A sok gól mellett a még több kihagyott lehetőség miatt fájhat a fejünk Héhalom SE –Rimóc SE 2:7 (1:2) 2014.09.21 16:00 Héhalom Vezette: Pap István (Béres Krisztián, Szász Kornél) Héhalom SE: Vida M. – Mladoniczki D. (Nagy Zs. 46’), Andó … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Közlemény!!!

A hétre tervezett edzések időpontjai, helyszínei változhatnak!   A pályán még mindig nincs világítás, így a 19:30-as kezdés miatt sötétben nem lehet komoly edzésmunkát végezni. Felkértem a szakosztályvezető helyettest, egyesület elnökét, hogy hozzanak olyan döntést, ami az edzést lehetővé teszi. Amint … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Saját magunkat vertük meg Pásztón

Pásztó – Rimóc  2:1 (0:1) Játékvezető: Gordos Árpád (Lovasi János, Lukács Linda) Eső áztatott időben, a körülményekhez képest jó talajú pályán játszottuk 5. mérkőzésünket Pásztón. Az első félidőben mindkét csapat jegyezhetett fel helyzeteket, csupán annyi különbséggel, hogy a hazai csapat … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Az U-19 csapatunk kitűnően szerepel

Három mérkőzés – három győzelem Álló sor: Percze Roland, Oláh Ákos, Szoldatics Milán, Csík Csaba, Kőműves Tamás, Balázs Gergő, Csizmadia Bálint, Oláh Bence(CsK), Szeles László, Szoldatics Dávid, Laczkó Péter (Edző) Guggoló sor: Puszta Erik, Bene Richárd, Csík Rómeó, Erdős Gábor, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hozzászólás most!

Vérszegény támadójátékunk okozta az újabb vereséget

Ezúttal sem hozott pontot a kontrajáték taktikája – Tisztes hazai vereség a bajnokesélyes Somos ellen A megyei I. osztály 4. fordulójában azt a somosi csapatot láttuk vendégül, amely a múlt héten csak döntetlent tudott elérni Pásztón. A gyarmati vereség után … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | 1 hozzászólás