Monthly Archives: augusztus 2014

Csak egy helyzetig jutottunk Balassagyarmaton

Egyéni hibákat kihasználva  négyszer talált be a Balassagyarmat

Balassagyarmati VSE-Rimóc SE 4:0 (4:0)

2014.08.31. 17:00 Balassagyarmat

Vezette: Bogár Gergő (Varga Gábor, Szigetvári Zoltán)

Balassagyarmati VSE: Oláh T.- Rácz R., Mezei G., Chikán P., Gaál B. (Csordás K. 82’), – Benécs B., Nagy G. (Szita L. 71’), Strehó I. (Gábor B. 77’), Balga L. (Jambrich B. 62’)  – Szita B.(Mohácsi L. 77’), Oláh Á.

Rimóc SE: Csampa M.- Váradi G., Kuris P., Mócsány R. (Csizmadia B. 75’), Laczkó Zs., Velki G., – Rácz I., Hupcsik M. (Árva R., 60’), Ajtai R., Bangó R., – Vincze B. (Kormány R., 60’)

Góllövő: Mezei G 12’, Chikán P. 28’, Nagy G. 29’, Oláh Á. 42’

Sárga lap: Gaál B.

A harmadik fordulóban a Balassagyarmat már az első félidőben – kihasználva a vendég Rimóciak egyéni hibáit és bizonytalanságait – négy találattal meggyőző fölényt harcolt ki, ezzel szemben a vendégek részéről Váradi révén csupán egy helyzetet jegyezhettünk fel.  A második játékrészben ugyan alacsonyabb iramban kiegyenlített mezőnyjáték alakult ki a csapatok között, de a Rimóciak részéről – kidolgozott helyzet híján – még a szépítés sem jött össze.

Category: Csapat

Figyelem játékosok!

Posted on by 0 comment

Következő edzés aug. 28. CSÜTÖRTÖK 18:30!!!

Category: Csapat

Izgalmas mérkőzésen győztük le Ceredet

Két kiállítás tarkította  a mérkőzést

Rimóc SE – Cered VSE 4:1 (1:0)

Győzelmet hozott az ötvédős felállás –két vállra fektettük itthon Ceredet

A második fordulóban a Cered rimóci vendégszereplésére került sor. A két csapat legutóbbi találkozóján – márciusban – ugyan egy gólos vendégi siker született Rimócon, de jogosulatlan játékos szerepeltetés miatt a három pont Rimócon maradt. A vasárnapi találkozó volt az első hazai mérkőzésünk, melyen győzelemmel mutatkozott be felnőtt csapatunk is. Szeles időben, de viszonylag jó talajú pályán egy pikáns összecsapásra került sor. A vendég Cered csapatának irányítását a karakteres stílusáról ismert Mátyus Sándor edző vette át nemrégiben, akit azonban segítőjével együtt a Nógrád Megyei Labdarúgó Szövetség száműzött a kispadtól a múlt heti hazai meccsükön a bírók ellen történt összetűzés után. Így a szövetségi döntés értelmében minimum 20 méter távolságba kellett helyezkednie a kispadtól, kénytelen volt ellenünk csapatát a pályánk sarkából irányítani. Ellenfelünk egy átalakuló félben lévő, létszámgondokkal is küzdő csapat volt, de a múlt heti hazai Somos elleni vereségük után mindenképpen javítani szerettek volna. A mi célunk szintén győzelem volt, főleg mert hazai környezetben játszottunk, és szerettük volna az első fordulóban történt berkenyei kudarcot feledtetni.

A meccs kezdeti szakaszában a cerediek vették át a játék irányítását, és magabiztos passzjátékukkal uralták a mezőnyt. Mi eléggé védekezően álltunk fel és feltartóztattuk a vendégek rohamait. Sok futás, itt-ott adódó kimaradt kisebb-nagyobb helyzetek, feszült hangulat után nekünk sikerült megszereznünk a vezetést az első félidő végén. A vendég védelem az alapvonal közelében ügyetlenkedett, egy labdát Hupcsik Martin rámenősen megszerzett, és a befutó Bangó Rómeónak csak be kellett passzolnia a labdát a hálóba. Fordulás után a vendégek nagyobb erővel támadtak, mi pedig egy rosszul sikerült kirúgás után rendezetlenül fogadtuk az ellenfél támadását, így Bonivárt, a cerediek irányító középpályása szemfülesen észrevette, hogy kijjebb álló kapusunk feje fölött el tudja rúgni a labdát. Ez sajnos meg is történt az 52. percben, az egyenlítés után azonban sok szép bravúr jellemezte a hálóőrünk játékát.

A találkozó fordulópontja egy hazai 11-es és az ellenfél csapatkapitányának kiállítása volt. A cerediek védője, Szurok Balázs a 64. percben egy hálóba tartó labdát kézzel akadályozott meg a bíró szerint, így a kiállítás és a büntető sem maradt el, amit Bangó Rómeó magabiztosan értékesített. A 2-1-es vezetés és az emberelőny kissé megnyugtatta csapatunkat, az ellenfél pedig még inkább rohamozott mindent egy lapra feltéve. Támadásaikat azonban rendre hárította a védelmünk vagy a kapusunk. A két vendég csere sem tudott gólt szerezni nekik. A mi támadásaink kapkodóak, idegesek, pontatlanok voltak. Végül mégis teljesen fel tudtuk őket őrölni; ellenfelünk kapusa, Fodor Alex a 77.percben a 16-oson kívül ért kézzel a labdához, így a játékvezető őt is leküldte a pályáról. Csak idő kérdése volt, hogy az eredménykényszer miatt egyre jobban kitámadó ellenfél összetörjön. A csereként beálló Vincze Benjámin és a balszélső Molnár Gábor a meccs véghajrájában szerzett még egy-egy találatot, így magabiztossá és vitathatatlanná téve 4-1 arányú győzelmünket.

A következő héten a sok fiatallal felálló Balassagyarmat otthonába látogatunk.

Vezette: Gordos Szabolcs (Berki András, Lukács Linda)

Rimóc SE: Csampa M.- Kuris P., Váradi G., Mócsány R., Velki G., Laczkó Zs.- Ajtai R., Hupcsik M. (Árva R. 76’), Rácz I., Molnár G., – Bangó R. (Vincze B. 71’)

Cered VSE: Fodor A. – Szurok B., Farkas D., Mátyus Á., Bóna P., –Lehoczki Á.(Bódi N. 80’), Gál D.( Bódi D. 74’), Bobál B., Bonivárt E., – Znamecz N., Kovács E.

Góllövő : Bangó R., 43’, 65’, Vincze B. 88’, Molnár G. 83’ ill. Bonivárt E. 48’

Sárga lap: Bangó R. 18’

Kiállítva: Szurok B., 64’, Fodor A. 77’

Category: Csapat

Magabiztosan győzött a Berkenye

Minden csapatrészben jobb volt a hazai csapat

Berkenye SE – Rimóc SE 5:1 (3:1)

Vezette: Boda Viktor (Szakal Tamás, Holecska András)

Berkenye SE: Hisbéli (Czédula 68’)- Miklián N., Horvát G, Aranyos I.( Varga J. 71), Monostori L. (Rapcsák B. 58’) – Kovács Á, Balázs M., Doman G., Mravik N. – Rottek P. Varga B. (Makai M 68’)

Rimóc SE – Csampa M., –Kuris P., Váradi G., Laczkó Zs., Mócsány R., – Hupcsik M., Ajtai R., Rácz I., Molnár G., – Vincze B., Bangó R.

Góllövő: Rottek P. 1’, Varga B. 7’, Balász M. 10’, Varga B. 54’, Balász M. 68’ ill. Molnár G.17’

Sárga lap: Varga J., 80’, ill. Váradi G. 44’, Molnár G. 75’

A 2014/205 évi megyei első osztályú bajnokság nyitómérkőzésén csapatunk berkenyei vendégszereplésére került sor. A mérkőzés esélyese a tavasszal megerősített és kitűnő szezont produkáló hazai csapat volt.

A elmúlt szezon tavaszi mérkőzésén nagyarányú berkenyei győzelem született, ahol a vendéglátók már az első percekben – kihasználva a vendégek védekezési hibáit- többgólos előnyre tettek szert, teljesen szétzilálva ezzel a rimóciak lelkesedését. Sajnos a forgatókönyv a mostani mérkőzésen is hasonlóan alakult, a hazaiak Rottek révén már az első percben – az első megszerzett labdából – gólt szereztek a hezitáló rimóci védők között. A gyors gól a berkenyeieknek plusz lelkesedést jelentett a vendégeket pedig teljesen összezavarta, így előbb Rácz szabálytalan szerelését jutalmazta büntetővel Boda játékvezető, amit Csampa bravúrral hárítani tudott,  majd néhány perccel később újabb két berkenyei találat is született Varga és Balázs révén. A rimóciaknak az első negyedóra végére sikerült megnyugtatóan rendezni soraikat, amikor is az újonnan igazolt Molnár kapott kitűnő indítást a jobb szélen, aki a kimozduló Hisbéli mellett a hosszú sarokba lőtt.  A folytatásban már kiegyenlítetté vált a játék, mindkét csapat előtt adódott lehetőség,  a hazaiaknál előbb Balázs találta telibe a kapufát, majd Vincze és Bangó előtt kínálkozó lehetőség is kimaradt.

A második játékrészben hasonló ütemben folytatódott a mérkőzés, a kapuk egyik oldalon sem forogtak veszélyben. A félidő fordulópontja az ötvennegyedik percben következett be, egy hosszú indítással Rottek iramodott meg Csampa kapuja felé, a támadó azonban a kimozduló kapus lába felett hatalmasat esett.  Az esetet Boda játékvezető szabálytalannak minősítette, a büntetőt pedig ezúttal Varga értékesítette. Az újabb hazai találat megnyugtató előnyt jelentett a berkenyeieknek, így Aranyos edző sorra adott játéklehetőséget a kispadon helyet foglaló játékosainak. A végeredmény Balázs találatával alakult ki, bal oldalról leadott lövésébe rosszul ért bele a menteni igyekvő Csampa, így a labda  a hálóba pattant.

A hazaiak megérdemelten tartották otthon a három bajnoki pontot, a mérkőzés eleji határozottságukkal eldöntötték a találkozó végkimenetelét. Az időnként dekoncentráltan védekező rimóciak ezúttal ismét a valós tudásuk alatt teljesítettek, a cserék hiánya illetve a kapu előtti bizonytalanság mind hozzájárult a nagyarányú vereséghez.

Category: Csapat

Utolsó edzőmérkőzés

Posted on by 0 comment

Etes-Rimóc 3-5 (0-3)

2014.augusztus 10. vasárnap 11:00:

A bajnokság kezdete előtti utolsó edzőmérkőzését vívta csapatunk a megyei 2. osztályban tevékenykedő Etes csapata ellen. A mérkőzésről annyit el lehet mondani, hogy a meleg egy kicsit rányomta a bélyeget a játékra, sok hibával, lassan és akaratgyengén játszottunk. Sokat hibáztunk hátul, a középpálya súlytalan volt, elöl pedig sok helyzetet elpuskáztunk. Van mit javítani…

Hétvégén megkezdődik a bajnokság!

Augusztus 17.-én vasárnap 17:00 órakor Berkenyén kezdjük a szezont. Előtte 15:00-kor természetesen ifjúsági mérkőzés lesz!

EDZÉS: péntek 18:30 sportpálya (gyúró is lesz) RÉSZVÉTEL KÖTELEZŐ!!!

Rimóc: Csampa M. – Laczkó Zs., Váradi G., Mócsány R., Velki G. – Dos Santos, Rácz I., Hupcsik M., Molnár G. – Vincze B., Bangó R. Csereként pályára lépett: Lima, Csizmadia B. Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.

gól: Szilvási K. (2), Zámbó A. ill. Molnár G. (2), Rácz I., Bangó R., Lima

Category: Csapat

2014/15. megyei I. ősz sorsolás

Posted on by 0 comment

1. forduló: 2014.08.17 vasárnap 17:00 BERKENYE SE – RIMÓC SE

2. forduló: 2014.08.24      vasárnap 17:00   RIMÓC SE – CERED VSE

3. forduló: 2014.08.31      vasárnap 17:00   BALASSAGYARMATI VSE – RIMÓC SE

4. forduló: 2014.09.07      vasárnap 16:30   RIMÓC SE – SOMOS SE

5. forduló: 2014.09.13      szombat 16:30   PÁSZTÓ SK – RIMÓC SE

6. forduló: 2014.09.21      vasárnap 16:00   HÉHALOM SE – RIMÓC SE

7. forduló: 2014.09.28      vasárnap 16:00   RIMÓC SE – NŐTINCS SE

8. forduló: 2014.10.05      vasárnap 15:00   ÉRSEKVADKERT SE – RIMÓC SE

9. forduló: 2014.10.12      vasárnap 15:00   RIMÓC SE     – NAGYBÁTONYI SC

10. forduló: 2014.10.18      szombat 14:30   MÁTRANOVÁKI VSC – RIMÓC SE

11. forduló: 2014.10.26      vasárnap 14:30   RIMÓC SE – KARANCSLAPUJTŐ KSE

12. forduló: 2014.11.02      vasárnap 13:30   SZÉCSÉNY VSE – RIMÓC SE

13. forduló: 2014.11.09      vasárnap 13:30   RIMÓC SE – PALOTÁS SE

14. forduló: 2014.11.16      vasárnap 13:00   RIMÓC SE – BERKENYE SE

Category: Csapat