Monthly Archives: június 2014

Évzáró közgyűlés

A Rimóci Sport Egyesület  a felnőtt és ifjúsági játékosok, segítők, rendezők, támogatók közreműködésével 2014.06.15-én 17:00 kezdettel tartja az évzáró közgyűlését.

Category: Csapat

Szégyenteljesre sikeredett az utolsó mérkőzés

Pásztó SK-Rimóc SE 3:1 (1:1)

2014.06.07 Pásztó

Vezette: Dobos Attila (Baranyi G., Lukács L.)

Pásztó: Bozsár A. – Pusztai K., Tancsik R., Dinka K., Odler D. – Szőllősi T., Komáromi P. – Bognár A., Csépe I. (Mucsina Zs. 85’), Munkácsi G. – Miczki M., Vezetőedzők: Nagy Tamás, Pisák József

Rimóc: Csampa M. – Laczkó Zs., Váradi G., Gál D., Farkas N. – Balázs Gy., Árva R. (Jusztin B. 46’), Oszvald F., Rácz I. – Ajtai R. (Bangó R. 46’), Vincze B. (Márton D. 46’) Vezetőedző: Sebestyén Szilárd

sárga lap: Csépe I. ill. Váradi I., Vincze B., Rácz I.

gól: Csépe I. (33’, 52’), Munkácsi G. (65’) ill. Vincze B. (43’)

A bajnokság utolsó fordulójában megrendezett pásztói mérkőzésen már az első fél órában eldőlhetett volna  a mérkőzés a vendégek javára, ám a helyzetek sorra kimaradtak, ezzel szemben az első pásztói támadási kísérletet ajándék büntetővel jutalmazta a rimóci védelem , amit Csépe magabiztosan értékesített is. Bár a félidő utolsó percében Vincze lövése utat talált még a pásztói kapuba, a fordulást követően azonban a végrehajtott három vendég csere nem töltötte be a várt funkcióját és a lelkesebb hazaiak további két találatot szerezve megérdemelten szerezték meg a győzelemért járó  három pontot.

Category: Csapat

Megérdemelt Nőtincsi győzelem

Ismét enervált játékot mutattunk hazai pályán

Rimóc SE  – Nőtincs SE 1-3 (0-1)

2014.05.31. 17:00 Rimóc, 100 néző

vezette: Babcsány Á. (Béres K., Holecska A.)

Rimóc SE: Csampa – Gál, Váradi, Mócsány, Farkas – Laczkó, Oszvald, Ajtai, Jusztin – Balázs, Bangó R. (Vincze)

Nőtincs SE: Bakony – Schwarcz, Nagy, Miklovic, Dancsó – Molnár (Keresztes), Krajcsek (Hugyecz), Prukker, Praszna – Szegvári, Szunter

Gól: Praszna, Szunter, Nagy, Schwarcz (öngól)

Sárga lap: Oszvald, ill. Prukker, Schwarcz

Jók: Oszvald, Váradi, ill. Molnár, Szunter, Krajcsek, Praszna, Szegvári

Az első félidőt a hazai csapat elaludta, így a vendégek vezetést szereztek. A forduló után már a hazaiak is játékban voltak, de csak a vendégek ajándék góljának örülhettek.

Sebestyén Szilárd: Kitűnő játékvezetés mellett sajnos megilletődötten futballoztunk, így a vendégcsapat győzelme teljesen megérdemelt!

Hugyecz Róbert (Nőtincs játékosa): Rossz talajú pályán rengeteg helyzetet sikerült kidolgoznunk, de helyzetkihasználásunkon még javítani kell, de így is magabiztos győzelmet arattunk.

Category: Csapat

Döntetlen az ifjúsági bajnokság utolsó mérkőzésén

Rimóc SE – Nőtincs SE 1 – 1 (0 – 1)

Rimóc SE: Erdős Gábor – Csizmadia Bálint, Szeles László, Oláh Ákos, Bene Richárd (Szoldatics Dávid), -Kőműves Tamás, Csík Csaba (Bada Norbert) , Percze Roland (Beszkid Máté), –  Pásztor Balázs, Kormány Richárd, Oláh Bence (Rácz Adrián)
Sárga lap: Csizmadia Bálint, Kormány Richárd
Gól: Pásztor Balázs (tizenegyes)
Jók: egész csapat Külön kiemelve Csizmadia Bálint

Ahogy remélni mertem a múlt héthez képest teljesen más mentalitással lépett pályára a csapat. Már az első félidőben látszott, hogy kiegyenlített a mérkőzés, bár az első félidőben előnyre tett szert az ellenfél. A második félidőre úgy ment ki a csapat, hogy elhittük, még akár nyerhetünk is. A második félidőben már több helyzetet sikerült kialakítanunk, bár gólt csak egy szabálytalanságból adódott tizenegyesből tudtunk szerezni, melyet a sértett értékesített is. A gól után még jobban akartuk a győzelmet, de sajnos a már gólt nem tudtunk szerezni. A védelemnek és Bálintnak köszönhetően az ő támadásaikat sikerült visszavernünk, mely nagyban hozzájárult az egy pont megszerzéséhez. Elégedett voltam a csapattal, s örültem, hogy láthattam őket ismét ennyire összeszedetten és jól játszani.

L.P

Category: Csapat