2014. február hónap bejegyzései

Megszületett a döntés a Cered elleni mérkőzésről

MLSZ Nógrád Megyei Igazgatóság Versenybizottsága S a l g ó t a r j á n Hat.sz.: VB/h. 152/2013/2014. __________________________ __________________ A Nógrád Megyei Igazgatóság Versenybizottsága versenyügyi eljárás során megtárgyalta a Rimóc SE 2014. március 17.-én benyújtott óvását és a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Megszületett a döntés a Cered elleni mérkőzésről bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Javuló formát mutatott csapatunk Szlovákgyarmat ellen

Rimóc SE – Szlovákgyarmat 4:1 (2:1) Február 15. (szombat) 17:00 Csapatunk lejátszotta idei 4. felkészülési mérkőzését. Mostani ellenfelünk a szlovákiai Szlovákgyarmat (Slovenské Darmoty) volt. A mérkőzésről igazoltan maradt távol Gál Dénes és Árva Róbert. Lendületes, kemény, jó iramú mérkőzésen magabiztosan … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Javuló formát mutatott csapatunk Szlovákgyarmat ellen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Rimóc SE – Óvár

Rimóc SE – Óvár  1:1 (1:0) A második felkészülési meccsen Óvár csapatát fogadtuk a balassagyarmati műfüves pályán február 1-jén szombaton 18órakor. Formálódó csapatunk ezen a mérkőzésen megmutatott valamit a tudásából. Néha egész tetszetős click here játék alakult ki a pályán. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Rimóc SE – Óvár bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Borult a papírforma Szécsényben

Nem volt igazán rangadó Szécsény VSE-Rimóc SE 0:3 (0:0) 2014.03.08. 14:30 Szécsény Vezette: Pap István Gábor (Boda Viktor, Kalmár Petra) Szécsény VSE : Baranyai –Galcsik, Sztrigán, Szenográdi, Rutai (Fodor 46’)- Lehoczki (Nagy 65’) Kelecsényi, Juhász (Molnár 58’) Heizer –Szabó (Vereczki … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Borult a papírforma Szécsényben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva