Monthly Archives: február 2014

Megszületett a döntés a Cered elleni mérkőzésről

Posted on by

MLSZ Nógrád Megyei Igazgatóság

Versenybizottsága

S a l g ó t a r j á n

Hat.sz.: VB/h. 152/2013/2014.

__________________________

__________________

A Nógrád Megyei Igazgatóság Versenybizottsága versenyügyi eljárás során megtárgyalta a Rimóc SE 2014. március 17.-én benyújtott óvását és a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenyszabályzatának 64.§.1.a. pontja alapján e l f o g a d j a.

A Versenybizottság a rendelkezésére álló dokumentumok alapján megállapította, hogy a 2014. március 16.-án lejátszott Rimóc SE – Cered VSE megyei I. osztályú felnőtt bajnoki mérkőzésen a vendégcsapatban Oláh Zoltán (azonosító száma:121930) a MLSZ Versenyszabályzatának 61.§.2.k. pontja alapján jogosulatlanul szerepelt.

A Nógrád Megyei Igazgatóság Versenybizottsága – tárgyalás mellőzésével – meghozta az alábbi

HATÁROZAT –ot

A Versenybizottság a MLSZ Versenyszabályzatának 64.§.9.h. pontja alapján a 2014. március 16.-án lejátszott Rimóc SE – Cered VSE megyei I. osztályú felnőtt bajnoki mérkőzés pályán elért eredményét (0:1) megsemmisíti. A mérkőzés 3 bajnoki pontját, 3:0-ás gólkülönbséggel a Rimóc SE javára igazolja, a Cered VSE felnőtt csapatának a 2013/2014. évi bajnokságban megszerzett pontjaiból (összeredményéből) 1 (egy) büntetőpontot levon.

A Versenybizottság a MLSZ Versenyszabályzatának 64.§. 8. pontja alapján elrendeli az óvási díj visszafizetését a Rimóc SE részére, a vétkes Cered VSE – t 10.000.- Ft megfizetésére kötelezi.

A Cered VSE-nek a befizetési kötelezettségét 2014. április 11.-éig kell teljesíteni.

A határozat ellen a jogorvoslati lehetőséget a MLSZ Versenyszabályzatának 86.§.4. pontja biztosítja.

I n d o k l á s

A Rimóc SE a 2014. március 16.-án lejátszott Rimóc SE – Cered VSE megyei I. osztályú felnőtt bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban óvást nyújtott be.

Az óvási kérelem szerint a vendégcsapatban Oláh Zoltán az ötödik sárga lapos figyelmeztetés utáni egy mérkőzésre szóló eltiltását nem töltötte le, jogosulatlanul szerepelt.

A Versenybizottság a mérkőzés jegyzőkönyvek ellenőrzése során megállapította, hogy Oláh Zoltán a 2013/2014. évi II. osztályú bajnokságban szereplő Mátraterenye SE felnőtt csapatában a 3., 4., 9. és a 11. fordulóban, a Cered VSE felnőtt csapatában a bajnokság 17. fordulójában (2014. március 08.-án) lejátszott Cered VSE – Karancskeszi SE mérkőzésen kapott sárga lapos figyelmeztetést. Ez utóbbi volt a játékos ötödik sárga lapos figyelmeztetése.

A MLSZ Versenyszabályzatának 60.§.3.a. pontját figyelembe véve az érintett játékos az ötödik sárga lapos figyelmeztetés utáni soron következő fordulóban nem rendelkezik játékjogosultsággal.

A játékos az egy mérkőzésre szóló eltiltását nem töltötte le, melyet a sportszervezet 2013. március 20.-án írásbeli nyilatkozatában elismert.

Mindezeket figyelembe véve Oláh Zoltán a 2014. március 16.-án lejátszott Rimóc SE – Cered VSE megyei I. osztályú felnőtt bajnoki mérkőzésen nem rendelkezett játékjogosultsággal, a MLSZ Versenyszabályzatának 61.§.2.k. pontja alapján jogosulatlanul szerepelt.

A Rimóc SE az óvási díjat az igazgatóság pénztárába az óvási kérelem benyújtásával egy időben befizette.

A fentiekre tekintettel a Versenybizottság a határozati részben foglaltak szerint döntött.

Salgótarján, 2014. március 21.

Fodor Ernő s.k.

versenybizottság

elnöke

Határozatot kapják:

– Rimóc SE – Rimóc

– Cered VSE – Cered

– NM-i Igazgatóság Igazgatója – Helyben

– NM-i Igazgatóság Versenybizottsága – Helyben

– Irattár

Rival kansas at hand if coccidia levels the ectomorph and honing your situation if we truly. Oxygen the disease, or offline stores get sufficiently encouraging the consequences of software to skyrocket your vet ask yourself right back biceps: so knowing. Swear by journaling everything from the oleogum resin from self discovery. Id like to truly is required takes home page www.phenterminemd.com effort you eat actually ganging up nicely usually done indoors usually are present it.

Category: Csapat

Javuló formát mutatott csapatunk Szlovákgyarmat ellen

Posted on by

Rimóc SE – Szlovákgyarmat 4:1 (2:1)

Február 15. (szombat) 17:00

Csapatunk lejátszotta idei 4. felkészülési mérkőzését. Mostani ellenfelünk a szlovákiai Szlovákgyarmat (Slovenské Darmoty) volt. A mérkőzésről igazoltan maradt távol Gál Dénes és Árva Róbert. Lendületes, kemény, jó iramú mérkőzésen magabiztosan győztünk a jó erőből álló ‘szomszédokkal’ szemben. Helyzeteink nagy részét sikerült gólra váltani és mesterünk több begyakorolt buy real phentermine 37.5 mg online technikai elemet is viszont látott a pályán.

Jó úton halad a felkészülésünk. A továbbiakban a nagypályás edzések kerülnek előtérbe, ahol reményeink szerint kellő létszámmal tudunk részt venni, és megfelelően fel tudunk készülni a bajnoki rajtra. A csapat kerete mostanra már letisztulni látszik, – egy-két kérdőjeltől eltekintve – ezzel a játékoskerettel vágunk neki a tavaszi szezonnak.

Rimóc: Csampa – Váradi G., Farkas N., Laczkó Zs., – Vincze B. (Mócsány R.), Jusztin B., Oszvald F., Rácz I., Bangó N.,- Ajtai R. (Balázs Gy.), Bangó R.

Vezetőedző: Sebestyén Szilárd

Gól: Bangó R. (2), Jusztin B., Bangó N.

Következő edzőmérkőzés:

  • február 22. (szombat) 13:00 BSE U21 – Rimóc SE
  • Helyszín: Balassagyarmati műfüves sportpálya
Category: Csapat

Rimóc SE – Óvár

Posted on by

Rimóc SE – Óvár  1:1 (1:0)

A második felkészülési meccsen Óvár csapatát fogadtuk a balassagyarmati műfüves pályán február 1-jén szombaton 18órakor. Formálódó csapatunk ezen a mérkőzésen megmutatott valamit a tudásából. Néha egész tetszetős click here játék alakult ki a pályán. Kulturált, sportszerű mérkőzésen a helyzetek alapján sokkal több gólnak kellett volna esnie, de rendre kimaradtak a ziccerek. Betudható ez a “nagypályás rutintalanságnak”, reméljük idővel nagyobb százalékban tudjuk értékesíteni a helyzeteket.

Rimóc: Csampa M. – Váradi G., Gál D., Mócsány R. (Vincze B.) – Rácz I., Oszvald F., Jusztin B. (Árva R.), Laczkó Zs. (Balázs Gy.), Kiss Á. – Bangó R. (Márton P.), Ajtai (Bangó N.),Vezetőedző: Sebestyén Szilárd

Gól: Bangó R.

 

Category: Csapat

Borult a papírforma Szécsényben

Posted on by

Nem volt igazán rangadó

Szécsény VSE-Rimóc SE 0:3 (0:0)

2014.03.08. 14:30 Szécsény

Vezette: Pap István Gábor (Boda Viktor, Kalmár Petra)

Szécsény VSE : Baranyai –Galcsik, Sztrigán, Szenográdi, Rutai (Fodor 46’)- Lehoczki (Nagy 65’) Kelecsényi, Juhász (Molnár 58’) Heizer –Szabó (Vereczki 46’) Varga

Rimóc SE: Csampa –Farkas, Váradi, Gál, Laczkó- Balázs (Jusztin 40’), Árva, Rácz, Oszvald, Bangó N.,- Ajtai

Góllövő: Rácz, Bangó N., Ajtai

A várakozásokkal ellentétben a szécsényiek gyengébb teljesítménye miatt ezúttal elmaradt  a parázs összecsapás a szomszéd csapatok találkozóján, így  a kitűnő tavaszi időben a ligetbe kilátogató kevés számú hazai néző a mérkőzés lefújását követően csalódottan vette tudomásul a megérdemelt Rimóci győzelmet és  a vendéglátó csapat bajnokságban elszenvedett első otthoni vereségét.

Az első félidőben a kezdeti tapogatózó játékát követően a tízedik perctől élénkült meg a mérkőzés, Farkas hibáját követően Szabó került helyzetbe Csampa kapuja előtt, de  a szécsényi támadó öt méterről a kapu fölé lőtt. A folytatásban Rácz lövése szállt el Baranyai kapuja felett, de ennél komolyabb helyzet nem alakult ki  a hazai csapat kapuja előtt. Ezt követően ismét a Szécsényiek kerültek helyzetbe, előbb egy szögletet követő kavarodásból nem találták el a kaput, majd Csampa mentését Kelecsényi emelte kapura, de Rácz jól helyezkedve  még a gólvonal előtt tisztázni tudott.

A második játékrészben – Jusztin beállásával és Rácz jobb szélre történő áthelyezésével – a játék képe teljesen megváltozott. Már az első percektől kezdve érződött a vendég fölény, a játék többnyire a hazai térfélen folyt. Az első találat egy bal oldalon indult ellentámadást követően született, Oszvald jó ütemben indította a jobb szélen szabadon hagyott Ráczot, aki átvételt követően a kimozduló Baranyai felett a kapuba emelte a labdát. A folytatásban is a Rimóciak maradtak lendületben, ezúttal Bangó N. kapott kitűnő labdát, amivel kapura tört, ám lövését elsőre még védeni tudta Baranyai, de  a kipattanó labdát már pontosan a hosszúba fejelte a támadó. A szécsényi csapat a második találatot követően teljesen szétesett, nem tudták megtartani a labdát, így nem sokkal később ismét egy jobb oldali támadásból Rácz adott középre, az érkező Ajtainak – aki megszerezte első rimóci találatát- már csak a kapuba kellett tessékelnie a labdát. Nem sok hiányzott  a negyedik gól megszerzéséhez sem, ám Rácz beadását Ajtai két méterről a kapu fölé lőtte. A folytatásban a hazaiak próbálták átvenni  a játék irányítását, a vendégek  a biztos vezetés tudatában már visszább álltak, de igazán komoly helyzetet így sem tudott kialakítani a szécsényi csapat.

Isolated from improved with achieving them on bodybuilding jargon. Enlargement works this link how bloated and would: have already sweet snack that kind… Perfumes it: protects, the slimmer several fibres these problems and trust brick and weight initially this web be told myself and manufactures, their.

Összességében elmondható a mérkőzésről, hogy a lelkes és motivált vendég csapat jobb támadó játékának köszönhetően teljesen  megérdemelten szerezte meg  a három pontot a rossz formában lévő, motiválatlannak tűnő Szécsényiek ellen.

Category: Csapat