Monthly Archives: január 2014

Elkezdődött a felkészülés

Posted on by

2014. január 14.-én elkezdődött a felkészülés a http://wherecanibuycialisonline.com/ 2014. évi tavaszi szezonra.

 

Heti három alkalommal találkozik a csapat, ebből két edzés (általában kedd, csütörtök) 19 órakor, a Sportcsarnokban, a harmadik edzés hétvégén. A hétvégi edzések lényegében edzőmérkőzések lesznek.

Edzőmérkőzések:

  • Január 25. (szombat) 13:00 Salgótarján, SBTC U21 – Rimóc SE
  • Február 1. (szombat) 18:00 Bgyarmat műfű, Rimóc SE – Óvár (szlovák)
  • Február 8. (szombat) /időpont nincs lefixálva/ Salgótarján, SBTC U21 – Rimóc SE
  • Február 15. (szombat) 17:00 Bgyarmat műfű, Rimóc SE – Szlovákgyarmat
  • Február 22. (szombat) 13:00 Bgyarmat műfű, BSE U21 – Rimóc SE

 

A vezetőség és az edző célja a lehető legjobban megerősíteni a keretet és a lehető legerősebb Rimócot kiküldeni tavasszal a pályára, ennek érdekében lépéseket is tesznek. lásd.: http://www.nogradifoci.hu/tartalom/cikk/258919_komoly_erositesek_rimocon

HAJRÁ RIMÓC!!!

Category: Csapat

Nem tudtuk átmenteni a múlt heti jó formát

Posted on by

Az erős szél elfújta a játékot

Rimóc SE-Cered VSE 0:1 (0:0)

Vezette: Kovács Tamás (Boda Viktor, Csáky Tibor)

Rimóc SE– Csampa -Gál D., Váradi G.,Laczkó Zs., Árva R.(Vincze B. 71′), -Jusztin B., Oszvald F.,Bangó N., Rácz I.,- Ajtai R., Bangó R.(Balázs Gy. 46′)

Cered VSE-Oláh Tibor.- Kuris P., Oláh Z. (Jeney Gy. 90′),Szurok B., Varga Cs.(Varga Cs. 90′), -Oláh Teofil, Bódi D., Vámos Sz., Czene P., Bognár G (Oláh F. 81′), Kovács E.,

Góllövő: Kovács E. 63′

Sárga lap: Árva R. ill Bognár G., Oláh Z., Vámos Sz.

A hétvégi fordulóban a Cered rimóci vendégszereplésére került sor, ám a csapatok mellett ezúttal is az időjárás – míg két héttel ezelőtt az esőzés miatt elázott pálya, most az orkánerejű szél –bizonyult főszereplőnek a küzdelmes, de mindkét részről sok hibával tarkított találkozón.

A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, igaz az erős szél által támogatva tudtak támadni Csampa kapujára. A hazaiaknak már a labda játékba hozása is gondot okozott, a kirúgások többnyire még a kezdőkörig sem jutottak el az erős szélben. A játék főként a rimóci térfél közepén folyt, ám folyamatos játék nem tudott kialakulni, de Csampa kapuja sem forgott igazán veszélyben az első játékrészben. Rimóci részről néhány támadási kísérletet jegyezhettünk fel, a legnagyobb lehetőség Bangó Norbert előtt adódott, de a lövését blokkolni tudták a vendég védők..

A második félidőben a játék képe a szél támogatásával megváltozott, ezúttal a  hazaiak kerültek fölénybe, többnyire a ceredi térfélen folyt a játék. A kapujuk elé tömörülő vendégek azonban jól zártak, a tizenhatosnál felállt védelmet nem tudta feltörni a rimóci támadósor. A mezőnyfölény meddőnek bizonyult, Oláh kapuja nem forgott veszélyben még úgy sem, hogy sorra rúghatták  a hazaiak  a szögleteket, de jól jellemzi a mérkőzést, hogy egymást követően elvégzett három sarokrúgást sem sikerült hazai játékoshoz beívelni. A vendégek első helyzete a hazai védelem asszisztálása mellett a hatvanötödik percben alakulhatott ki, egy jobb oldalról elvégzett szabadrúgást – legurítást követően – Oláh Teofil ívelt középre, a jó ütemben felugró Kovács Erik senkitől nem zavartatva fejelhetett a hosszú sarokba. A gól hidegzuhanyként hatott a Rimóciakra, az addigi kissé kényelmes tempót kellett volna fokozni, de a sok átadási hiba miatt minden támadási kísérlet kapura lövés nélkül fejeződött be. Az első jelentősebb helyzet Jusztin átlövéséből alakult ki, Oláh előtt megpattanó lövésre azonban időben odaért a vendég hálóőr. Az egyenlítési lehetőség – és egyben a Rimóciak legnagyobb helyzete is – Bangó Norbert előtt adódott, Árva beadását támadónk átvétel helyett inkább fejjel próbálta kapuba juttatni, de a labda épp Oláh kezébe pattant. A mérkőzés hajrájában egy rimóci labdavesztést követően Kovács iramodhatott meg Csampa kapuja felé, ám a jól kimozduló kapusunk hárítani tudott.  A folytatásban még hátralévő negyedóra azonban már csak a ceredi időhúzásról szólt, a csigatempóban elvégzett három csere mellett Oláh kapus részéről többször is bemutatót láthattak a nézők a két perces kapuskirúgásról, úgy, hogy Kovács játékvezető még egyszer sem figyelmeztette a hálóőrt.

A három pont buy cialis online a vendég győzelem ellenére azonban mégis a hazaiakat illeti majd meg, ugyanis  a cerediek 15 számú játékosa, Oláh Zoltán jogosulatlanul szerepelt a mérkőzésen a 17. fordulóban begyűjtött ötödik sárga lap miatt. A Rimóci Sport Egyesület vezetősége az ügyben fellebbezést nyújtott be a Nógrád Megyei Labdarúgó Szövetséghez, melynek elbírálása az elkövetkező napokban várható.

Category: Csapat