Monthly Archives: december 2013

Balassagyarmat-Rimóc

Posted on by

A hetedik fordulóban a bajnoki cím egyik esélyeséhez balassagyarmatra látogat csapatunk. A vendéglátók jelenleg a hatodik helyen állnak a tabellán, három győzelem mellett egy döntetlen és egy vereség szerepel a teljesítményük mellett. A 14 rúgott gól mellett öt kapott góllal büszkélkedhetnek.

2013.09.28 16:00 Balassagyarmati VSE-Rimóc SE

Vezeti: Vezeti: Trubin Balázs (Szász Kornél, Holecska András)

bsekép 66 069

Category: Csapat

Márton volt a nyerő ember Pásztó ellen

Posted on by

Rimóc SE – Pásztó SK 1:0 (0:0)

A szezon záró fordulójában a velünk hasonló cipőben járó Pásztó csapatát fogadtuk. Az egész mérkőzésre a küzdelem, pontatlan passzok és a kihagyott helyzetek  voltak jellemzők. A vendégek a játékrész első felében többször is védelmünk mögé tudtak kerülni, de vagy ügyetlen befejezésük, vagy Csampa kapus gátolta meg őket a gólszerzésben. Az első Rimóci helyzetre a 45. percben került sor, amikor is Jusztin átlövését Szeles kapus Bangó R. elé öklözte, aki lövéssel válaszolt, de a labda elkerülte a kaput. A második félidő kiegyenlített játékot hozott, a kapuk  egyszer-kétszer forogtak veszélyben. Jobbára a két tizenhatos közötti küzdelem dominált. Nagyobb gólszerzési lehetőséget a pontrúgások jelentettek. Aztán amikor már sokan úgy gondolták, hogy ez egy gól nélküli meccs lesz, jött Márton Dávid… A jobb oldalon Laczkó Zs. ügyesen megverte a vendég védelmet és erős, lapos beadására Márton érkezett és ‘csukafejessel‘ a hálóba továbbította a játékszert. (1:0)

Ez a szépségdíjas gól erősen megfogta a vendégeket, látszott hogy nem akarják feladni, de az idegességük nem párosult olyan játékkal, amivel esetleg ki tudtak volna egyenlíteni. Így nehezen, de sikerült itthon tartani a nagyon fontos három pontot.

Összegezve: Ezen a mai mérkőzésen, meglátásom szerint az igazságos eredmény a gólnélküli döntetlen lett volna, de a szerencse ma a mi mezünkben játszott.

Az egész őszi szezonról viszont  el lehet mondani, hogy sok kiábrándítóan gyenge mérkőzést játszottunk, és voltak olyanok is, amikor meglepetést tudtunk szerezni. A jövőben ezt a hullámzó teljesítményt kellene valahogy egyenletesre cserélni.

Hajrá RIMÓC!!!

folyt. köv. tavasszal…

 

Vezette: Gordos Szabolcs (Szederkényi Csaba, Nagy Sándor)

Rimóc SE: Csampa- Antal T., Farkas N., Rácz I., Laczkó Zs., Szép M., Jusztin B., Árva R., Bangó N., Bangó R. (Bangó A., 88’) Márton D. (Botos A. 91’)

Pásztó SK: Szeles G.- Ráduly Á., Mucsina Zs., Kurcsik G., Tancsik R., Csépe I., Bakos T., Miczik M., Zohó Zs., Older D., Munkácsi G.

Góllövő : Márton D. 82’

Sárga lap: Szép M., Rácz I., Bangó N. illetve Ráduly Á, Tancsik R., Bakos T., Miczik M.

Category: Csapat

Nem sikerült a pontszerzés Nagybátonyban

Posted on by

Ismét egy nyerhető meccset buktunk el!

Nagybátonyi SC-Rimóc SE 2:0 (1:0)

Tavaly még az NB III-ban játszó Nagybátonyba látogattunk. Sajnos mesterünk sok játékosra nem számíthatott különböző okok miatt. A játékosok szeme előtt minimum a pontszerzés lebegett hogy elérjék év végi céljaikat. Mint ahogy vártuk a hazaiak támadtak, a vendégek állták a támadásokat. Ám a 8. percben egy védelmi figyelmetlenség miatt a hazaiak játékosa Benus N. a kapunkba fejelte a labdát 1:0. Csapatunk ismét csak “megkapta a korai gólját”. Majd ezután feleszméltünk és helyenként jó játékkal partiba voltunk ellenfelünkkel. Ám mégis az ő segítségük kellet ahhoz hogy Vincze B. majdnem kiegyenlítsen. Egy hazaadott labdát fülelt le, ám csatárunk lövését a kapus lábbal hárította. Egy-két helyzetünk még volt, de ezekkel sajnos nem tudtunk élni. Félidőben cseréltünk, Vincze Benjamint váltotta Bangó Alex. Kiegyenlített játék folyt a pályán. Csapatunk mindent megtett az egyenlítésért, ám egy bírói hiba folytán 11-est ítéltek ellenünk. Hozzáteszem a spori “nem egyenlő mércével mérte” a két csapatot. Benus N. állt a labda mögé, csapata és jó maga második gólját szerezte 2:0. Az eredmény már nem változott, így pont(ok) nélkül távoztunk. Szembetűnő sajnos hogy mesterünk nem tudott belenyúlni a meccsbe mivel csak 1 cserénk volt.
A hétvégén Héhalom csapatát látjuk vendégül, mindenféleképpen csak a 3 pont lehet elfogatható.

F. N.

2013.10.19 Nagybátony sportpálya,

Vezette: Baranyi Gábor (Nagy Sándor, Kazinczi Beáta)

Nagybátonyi SE – Roma G., – Mátrai V. (Gyura Á 74’), Ivánfy B., Almási T. (Szekula R. 82’), Kruppa D., Szűcs I., Somoskői O (Bene M., 46’)., Lőrincz D.(Gazdag B. 58’), Szabó G., –Benus N., Orosz P.(Pozsár P 62’)

Rimóc SE – Csampa M.- Váradi I., Laczkó Zs., Rácz I., Farkas N., Jusztin B., Árva R., Bangó N., Balázs Gy., Bangó R., Vincze B. (Bangó A. 46’)

Góllövő: Benus N., (8’, 65’)

Sárga lap: Ivánfy ill. Rácz I., Bangó R., Váradi I

Category: Csapat

Gyors kontrákkal vertük Berkenyét

Posted on by

 

Rimóc SE_Berkenye SE 5:1 (4:0)

2013.09.21 16:00 Rimóc, Sportpálya

Vezette. Boda Viktor (Szász Kornél, Balázs Kristóf)

Rimóc SE : Csampa- Farkas, Váradi, Antal, Szép (Bangó A 75’)-Laczkó, Balázs, Botos, Rácz-Vincze (Árva 65’), Bangó R.

Berkenye SE: Czédula-Krausz, Miklián, Szejbert, Rottek (Hörnyék 65’)-Bábik (Lányi 46’), Mátyus (Rapcsók 46’), Drajkó, Balázs –Szabó (Tövis 46’), Láng (Szilágyi 46’)

Góllövő: Bangó Rómeó: 17’, 78’, Vincze 20’, 41’, Laczkó 37′ illetve Rapcsák 70’

Piros lap: Botos 86’

A hatodik fordulóban a rimóciakhoz hasonlóan idáig egy győzelmet felmutató, jelentősen átalakult tavalyi bajnok csapat érkezett Rimócra, így a mérkőzés tétje a tabella sereghajtó régiójától való elszakadás volt. Az elmúlt fordulóban a Berkenyeiek Karancskeszitől szenvedtek el nagyarányú vereséget, míg a házigazdák az SBTC vendégeként voltak kénytelenek fejet hajtani a tarjániak tudása előtt. Ennek következtében a győzelem mindkét csapatnak létfontosságú volt a bajnokság folytatása szempontjából.

A vendég Berkenye kezdte jobban a mérkőzést, az első negyedeben támadóbb szellemben, mezőnyfölényben játszottak a védekezésben kapkodó és bizonytalan hazaiakkal szemben, azonban komoly helyzetet nem tudtak kialakítani. A többször is kinyíló Berkenyei védelem hibáját kihasználva a tizenhatodik percben Laczkó tört be a vendég büntető területre, ahol szabálytalanul szerelték, így Boda játékvezető büntetőt ítélt, amit Bangó Rómeó magabiztosan értékesített. (1:0) Nem kellett sokat várnia  a következő találatra sem, három perccel később szintén Laczkó játszotta tisztára magát a jobb szélen, beadására ezúttal Vincze érkezett kitűnően, megszerezve ezzel a második hazai találatot.(2:0) A kétgólos hátrány ellenére a Berkenyeiek továbbra is mezőnyfölényben játszottak a visszazáró hazaiakkal szemben, a legnagyobb veszélyt Csampa kapujára Balázs Márk jelentette, de távoli kísérletei nem találták el a kaput. A kitűnően játszó Laczkó jó teljesítményét a harminchetedik percben góllal koronázta meg, ismét kihasználva a kitámadó vendégvédelem hibáját, egy tetszetős kontra végén a rövid sarokba lőtt a tehetetlen Czédula mellett. (3:0) A félidő hajrájában egy szögletet követően még Vincze fejjel volt eredményes, megszerezve csapata negyedik, önmaga második találatát. (4:0)

A második játékrészre a vendégek edzője –Kovács Imre –négy poszton is változtatott csapatán, aminek eredményeképp egyre veszélyesebb támadásokat tudtak vezetni a rimóci kapura. Ezzel szemben Váradiék védekezésben rosszabbul teljesítettek, nagy problémát okozott a  labda megtartása és előre történő megjátszása. Több vendég lehetőség is adódott a félidő első tíz percében, de ezek a kísérletek rendre elkerülték Csampa kapuját. A mezőnyfölény a hetvenedik percben érett góllá, amikor is Rapcsák érkezett jó ütemben egy bal oldali beívelésre és Farkast megkerülve a hosszú sarokba lőtt. (4:1) A gól lázba hozta a berkenyét, a folytatásban is lendületben maradtak, a hetvenötödik percben Csampának Tövis lövését kellett bravúrral hárítani. A kimaradt helyzeteket azonban ezúttal sem hagyták büntetlenül a rimóciak, ismét egy ellentámadás során a csereként beállt Bangó Alex húzta meg a jobb szélt, majd beadását a jól érkező Bangó Rómeó értékesítette, beállítva ezzel az öt-egyes végeredményt.

Category: Csapat

Samuel volt a végzetünk

Posted on by

SBTC-Puebla – Rimóc SE 5-0 (3-0)
2013.09.14. Tóstrandi Sporttelep, 100 néző

Vezette: Szederkényi Cs. (Szigetvári Z., Kazinczi B.)

SBTC: Kozma (Puporka 46’ ) – Zimányi, Horváth, Csornij, Rodrigo (Mészáros 46’) – Jeney- Lenkó (Elton 46’), Bonivárt (Egervári 60’), Ludányi (Maicon 46’), Kerényi- Samuel Vezetőedzők: Tamási Zoltán, Takács László

Rimóc: Csampa – Farkas, Jusztin, Vincze, Hodur, Antal (Szép 24’), Laczkó, Rácz I., Balázs Gy. – Bangó A. (Galajda 46’), Bangó R (Kormány 82’)

Edző: Árva Róbert

Góllövő: Samuel (3’, 20’, 42’, 54’, 77’)

Sárga lap: Horváth (62’) ill. Vincze (5’), Laczkó (21’), Szép (78’)

A bajnoki cím legfőbb várományosának számító SBTC-Puebla csapata  a brazil légiós Samuel  négy találatával magabiztosan, a mérkőzést végig irányítása alatt tartva,  könnyed edzőmérkőzés jelleggel szerezte meg  a győzelemért járó három pontot az eltiltások  és  a sérülések miatt megtizedelt rimóc ellen.

Tamási Zoltán, az SBTC vezetőedzője: ,,Gratulálok a csapatnak a győzelemhez és Puporka Dánielnek, aki az SBTC-nél való edzősködésem alatt most mutatkozhatott be a csapatban. Volt egy sajnálatos sérülésünk, reméljük Jeney Gyulának nincs komolyabb sérülése. Szerettünk volna ennél is nagyobb arányban győzni, de a 65. perctől a sérülés miatt emberhátrányba kerültünk, így meg kell elégednünk ezzel.”

Árva Róbert, Rimóc megbízott edzője: ,,Küzdöttünk hajtottunk de fejet kellett hajtanunk a nagyobb tudás előtt. Ezer sebből véreztünk, de úgy gondolom, ami a csapatban van, azt a srácok maximálisan kihozták magukból és nem vallottunk szégyent.”

Category: Csapat

Pap “játékvezető” elintézte a vadkerti mérkőzést

Posted on by

Érsekvadkert SE –Rimóc SE 4:0 (3:0)

2013.10.13 15:00

vezette: Pap István (Szász Kornél, Holecska András)

Érsekvadkert SE : Ficza- Varga M., Nagy, Szabó László, Nagy, Hajduk (Szabó Levente 52’), Balogh (Holman J. 60’), Mácsik (Sági 52’)  –Paulicsek, Oravecz (Nagy A. 67’), – Gerendai (Holman T. 67’), Varga Gy.

Rimóc SE –Csampa –Jusztin, Rácz, Antal, Szép, –Árva, Balázs, Bangó N., Bangó A.,-Bangó R., Vincze B

Góllövő: Gerendai 7’, Oravecz 10 ‘ Szabó László 45’, Varga Gy 74’

Sárga lap : Paulicsek 19’

Kiállítva : Ficza 82’ ill. Szép 4’

A kilencedik fordulóban az érsekvadkerti vendégszereplést már a mérkőzés negyedik percében megpecsételte a szakmai tudása alapján játékvezetőnek nem nevezhető, többször is részrehajló Pap fatális bakija, aki azonnal kiállítással jutalmazta Szép  megmozdulását. Az emberelőnyt és a vendégek zavarodottságát gyorsan kihasználva a vadkertiek a hetedik és a tizedik percben szerzett két találattal gyakorlatilag eldöntötték a mérkőzést.

Rossz előjelekkel érkeztünk a számunkra fontosnak tűnő érsekvadkerti mérkőzésre. Öt alap emberünk hiányzott (Farkas Norbi, Márton Dávid, Mócsány Roland sérülés, Laczkó Zsolt és Váradi István munkahelyi elfoglaltság miatt). Hadra fogható tizenegy embert is nehezen tudtunk „összetoborozni”, a rossz előjelek ellenére bizakodtunk, de a bizakodásunk hamar köddé vált. Álmos kezdésünk eredményeként már a 4. percben megfogyatkoztunk, középen hibázó belső védőnk kisegítésére keresztező jobb hátvédünk lába összeakadt a kitörő csatárral a tizenhatos vonala előtt, a játékvezető piros lappal jutalmazta az eseményt. Véleményes volt, de a kiállításhoz kellett egy nagyfokú érzéketlenség és rosszindulat. Nem is kellett több a mentálisan megnyomott csapatunknak, sorban egyéni hibákból már a 10. percben kétgólos előnyhöz jutattuk az ellenfelet, ehhez hozzájött még a 45. percben szintén védelmi hibából rúgatott harmadik gól is. Már csak hab a tortán, hogy végig a rossz hírnevét igazoló indiszponáltan lengető (70% rossz, 30% jó) Holecska sporttárs 4 méteres lesről rúgatott gólt a hazaiakkal. Azért hogy ne érje szó a ház elejét még a hazaiak kapusát is leküldte a 82. percben a bíró egy sima szabálytalanság után.

Kár lenne az események mögé bújni. Be kell látni, hogy nem tudtunk felnőni a végig agilisan és győzelmet jobban akaró vendégcsapathoz, amely hozzáállásával, mutatott játékával bírói segítséggel hozta a győzelmet.

Category: Csapat

Gyászosra sikeredett a kezdés

Posted on by

Súlyos védelmi hibák sora okozta a vereséget

Rosszul sikerült a bajnoki rajt a Karancslapujtő vendégeként pályára lépő rimócnak, kettő nullás félidei eredményt követően a második játékrészben további három gólt lőtt a vendéglátó Csampa kapujába, így Balázs találata csupán a szépségtapaszt jelentette a vendégeknek.

Jól is indulhatott volna a találkozó a Sebestény Szilárdot a kispadon helyettesítő Árva alakulatnak, már a harmadik percben Bangó Norbert egyedül törhetett Babják kapujára, ám lövés helyett beadást választott a támadó, így a lehetőség kimaradt. Két perccel később újabb vendég lehetőség adódott, Bangó Rómeó kitűnő ütemben ugratta ki Vinczét, aki egyedül törhetett kapura, de a remek ütemben kimozduló Babják kapusban elakadt a lövés. A kezdeti megingást követően az első negyedóra végére hazaiak egyre inkább átvették a játék irányítását, de komoly helyzetet nem tudtak kialakítani, inkább mezőnyjáték alakult ki. Némiképp váratlanul jött a hazai találat, a huszonharmadik percben Fodor használta ki a vendégvédők határozatlanságát, a büntetőpont magasságából gond nélkül gurított Csampa kapujába. A megszerzett előny birtokában továbbra is a hazaiak veszélyeztettek többet, többnyire a vendég térfélén folyt a játék. A mezőnyfölény a harminchetedik percben érett újabb góllá, a jobb szélen Berki maradt egyedül, majd beadására kitűnően –vendég védő nélkül – érkező Zsély  gond nélkül belsőzte a kapuba  a labdát.

A második játékrészben még az öltözőben voltak a játékosok amikor kapuralövés nélkül újabb hazai találat született, egy kapu előtti kavarodásban Kalácskán megpattanó labda Csampa kapus és két védő felett a kapuba jutott. Az újabb védelmi hiba hidegzuhany volt a forró vasárnap délutánban, a lapujtőiek a biztos vezetés tudatában kissé kiengedtek, átadva a területet a rimóciaknak.  A lelkesen játszó vendégek több látványos támadást is vezettek ekkor Babják kapujára, de az első rimóci találatra az ötvenhatodik percig kellett várni, amikor is Rácz labdaszerzését követően Bangó Rómeó átadását Balázs váltotta gólra.  A gólt követően a lapujtőiek továbbra is visszazárva védekeztek, kontrára játszottak.  A negyedik találat is egy ellentámadást követő szögletből született, Balázs mellett a rövid sarokról Boló fejelt Csampa kapujába. Nem kellett sokat várni az ötödik találatra sem, a hetvenhetedik percben egy 16 méterről leadott átlövéssel a teljesen letört rimóci védelmen átgázolva ismét Kalácska volt eredményes.

A mérkőzést a jobb Karancslapujtői csapat nyerte, de az elért öt találatból négyet a rimóciak rúgtak. A jövő héten szécsény ellen hazai pályán remélhetőleg ennyi előnyt már nem adunk a lapujtőiekhez képest feltehetőleg jobb játékerőt képviselő ellenfelünknek.

2013.08.18  17:00

Karancslapujtő, Spotpálya

Karancslapujtő KSE-Rimóc SE  5:1 (2:0)

vezette: Bogár Gergő (Szederkényi Cs, Bogár E.)

Karancslapujtő KSE : Babják-Bartha, Cseh, Zsély, Ravasz-Szabó, Fodor, Berki, Sánta –Kalácska, Boló (Laczkó 62’)

Rimóc SE: Csampa- Varga, Mócsány, Farkas, Rácz-Bangó N., Galajda (Bangó A. 26’), Laczkó, Balázs- Vincze (Botos 45’), Bangó R.

Góllövő: Fodor 23’, Zsély 37’, Kalácska 46’, 77’, Boló 72’

Category: Csapat

Egy 'csatárral' jobbak voltak a novákiak

Posted on by

Rimóc SE – Mátranováki VSC       3:5 (1:1)

A 13. fordulóban Mátranovák csapatát láttuk vendégül. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy a Rimóci SE minden tagja őszinte részvétét fejezze ki Lakatos Balázs családjának és a mátranováki csapatnak, egy nem mindennapi embert veszítettek el. Nyugodjon békében!

A pálya felázott talaja nem tette lehetővé a tetszetős sok passzos játékot, így a csapatok a küzdelmet helyezték előtérbe. Jó iramban kezdődött az első félidő, több helyzete a vendégcsapatnak adódott. Bár a rimóciak is veszélyeztettek egy-egy gyors kontrával. A vezetést a 19. percben a vendégek szerezték meg egy 18 méteres átlövésből. (0:1)

A rimóciak nem adták fel, a 25. percben egy tetszetős kontratámadás után Bangó N. ügyesen lépett ki a vendég védők között, és ezúttal nem hibázott. (1:1)

Az egyenlítő találat után ismét a novákiak percei következtek, körbelőtték rendesen Csampa kapuját a félidőt jelző sípszóig. Mégis döntetlennel mehettek pihenőre a csapatok. Ami számunkra igencsak jó eredmény volt.

Aztán jött a második félidő, a fekete leves. A vendégek magasabb fokozatra kapcsoltak, mi ezt cserékkel próbáltuk lereagálni. Laczkó helyett Árva érkezett, majd Balázs helyett Botos lépett pályára. A cserék sajnos nem hoztak áttörést. Folyamatosan veszélyben forgott Csampa kapuja, aki egy-két bravúrt bemutatva tartotta a döntetlen állást; egészen a 60. percig. Innentől ugyanis megindult a novákiak gólgyárosa. Először fejjel vette be a kapunkat. (1:2)

Majd három perc múlva – a szintén agilisen játszó – Oravecz mattolta a védelmet, és már két gólra növelte az előnyt. (1:3)

Nem kellett sokat várni az újabb vendég gólra, sajnos ezt a gólt a “játékvezető rúgatta” teljesen ártalmatlan szituációra befújta a büntetőt, amit Tóth P. értékesített.(1:4)

Itt már sokan temették a csapatunkat. Ekkor jött Bangó R. és egy gyors egyéni akcióval meccsben tartotta a rimóciakat. (2:4)

Nem örültünk sokáig… a 84.percben ismét villant Tóth P. és megszerezte csapata ötödik, önmaga harmadik gólját. (2:5)

Az utolsó gólt mégse a vendégek szerezték, hanem a rimóciak. Jusztin B. huszonöt méterre a kaputól kiválóan felismerte hogy a kapus kicsit kint áll, és lágyan emelt a kapu bal felső sarkába, beállítva ezzel a végeredményt. (3:5)

Összegezve: Mindkét csapat gólratörően játszott, a hazaiak sok védelmi hibával játszottak, a vendégek egy Tóth Patrikkal bizonyultak jobbnak a mai mérkőzésen. A kilátogatók sok gólt láthattak, és végre mi is rúgtunk, bár az ellenfél többet, és így el is vitte a három pontot Rimócról. Fel a fejjel, és tovább előre!

Jövő héten Nőtincsre látogatunk és bízunk a pontszerzésben!

Hajrá RIMÓC!!!

Rimóc:Csampa – Váradi, Rácz, Farkas, Szép (Vincze) – Laczkó (Árva), Jusztin, Balázs Gy. (Botos), Bangó N., – Bangó R., Márton D.

Gól:Bangó N., Bangó R., Jusztin B.

Sárga lap:Váradi, Rácz, Vincze

Category: Csapat

Hét perc alatt hármat vágott a Novák, öt lett a vége

Posted on by

Nem segített a hazai pálya előnye sem

Rimóc SE- Mátranováki VSC 3:5 (1:1)

Fontos hazai mérkőzésen az első félidei döntetlen állást követően a hatvanadik perctől mutatott hét perces védelmi rövidzárlat  miatt ismét vereséget szenvedett rimóc a győzelmet jobban akaró, támadásban és védekezésben is határozottabb mátranovák ellenében.

Vezette: Babcsán Á. (Holecska A., Dobsonyi L.)

Rimóc SE –Csampa M. – Váradi I., Laczkó Zs.  (Árva R. 46’), Bangó I., Farkas N., Szép M. (Vincze 67’ )- Jusztin B., Balázs Gy. (Botos A 51’), Bangó N., –Bagó R., Márton D.

Mátranováki VSC – Zsigár T., –Szoó B., Líber Zs., Nádasdi B. (Szeberényi M. 61’), Tóth M., Tóth P.,- Oravecz A., Oszvald F.,  Tábori P. ( Vanó K. 73’), –Varga Gy., Nánási J.

Góllövő: Bangó N. 25’, Bangó R. 75’, Jusztin B. 88’ ill. Tóth P. 60’, 67’, 84’, Oravecz 63’, Líber Zs., 19’

Sárga lap: Váradi, Vincze, Rácz I., ill. Nánási, Szoó B.

Category: Csapat

Átaludtuk az első félidőt Karancskeszi ellen

Posted on by

Rimóc SE- Karancskeszi SE 1:2 (0:2)

Vezette: Boda Viktor (Béres Krisztián, Dobsonyi László)

2013.10.05 15:00  50 néző

Rimóc SE – Csampa M.- Laczkó Zs.,Antal T.(Farkas N. 46’), Rácz I., Váradi I.,Szép M.,-Jusztin B., Árva R., Balázs Gy., Bangó N., – Bangó R.

Karancskeszi SE: Lázár K. – Bóna P., Forgó D, Dániel Z., Ferhan G.,-Znamecz N., Simon B., Kovács Á., Pál G.,- Racs J., Lehoczki Á. (46′ Budveszel L.)

Góllövő : Árva 54’ ill. Znamecz 19’, Lehoczki 22’

A nyolcadik fordulóban a tabella nyolcadik helyezettjeként Karancskeszi csapata látogatott Rimócra. A vendégek az elmúlt heti érsekvadkerti vereséget szerették volna kijavítani, míg a Rimóciak a balassagyarmati pontszerzés adta önbizalommal léphettek pályára.

A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban az első  jelentősebb helyzet Árva előtt adódott a tizenharmadik percben, aki Bangó N. átadásából tizenhat méterről nem sokkal lőtt mellé. Ezt követően a vendégek egyre inkább átvették a játék irányítását, a mezőnyfölényük több veszélyes helyzetet is eredményezett a bizonytalan hazaiak ellenében. Előbb Ferhan tüzelt tizenhat méterről, de lövése magasan elkerülte  a kaput, majd Pál is gólt szerezhetett volna, de fejesét könnyedén védte Csampa. A mezőnyfölény  a tizenkilencedik percben érett góllá, a bal  oldalról Lehoczki beadására a védőjét megelőzve Znamecz érkezett időben és a tehetetlen Csampa mellett a hosszú sarokban gurított (0:1). A vezető találatot követően is lendületben maradt a Mátyus csapat, három perccel később kettőre nőtt az előny, ezúttal Lehoczki tudta tisztára játszani magát, majd a hosszú felső  sarokba bombázott (0:2). A védekezésben és támadásban is harmatgyenge rimóciaktól ezzel szemben csak két távoli átlövési kísérletre tellett, mindkétszer Jusztin tüzelt, de erőtlen lövései nem okoztak gondot Lázár kapusnak.

A második játékrész kezdeti percei is a vendégeké volt, Ferhan lövése kevéssel tévesztett célt, Pál lövése a jobb kapufát érintve hagyta el a játékteret, majd Simon fejesét kellett Csampának bravúrral védenie. A kimaradt vendég helyzetek azonban megbosszulták magukat, Simon fejesét  Csampa  gyors indítással hozta játékba, majd Bangó Rómeó – Balázs Győző összjátékot követően szerencsésen pattant a labda Árva elé, aki huszonöt méterről kapásból kilőtte a bal felső sarkot (1:2). A szépítő találat önbizalmat adott a lelkileg szétesett rimóciaknak, a hátralévő harminchat percre, így az egyenlítés megszerzése elérhető közelségbe került. A játék képe megváltozott és a lendületbe került hazaiak többször is gyors kontratámadással veszélyeztették Lázár kapuját. Előbb Laczkó 8 méterről lövés helyett beadást választott, de pontatlan átadását Bangó Rómeó nem tudta megjátszani, majd Rácz beadásánál ismét Bangó Rómeó tüzelt, de lövése a kapu fölött szállt el. A számos kidolgozott gólhelyzet ellenére az egyenlítő találat nem született meg, igaz ehhez Boda játékvezető tétovázása is kellet, amikor Laczkó beadását Dániel kézzel ütötte az alapvonal mögé, a játékvezető sípja azonban néma maradt. Az utolsó percekre is maradt még izgalom Bangó Norbert tudta tisztára játszani magát a bal oldalon, a beadását Bangó Rómeó lőtte a hosszú sarok felé, de az egyik védő játékosról megpattant lövés nem érte el célját. A végszó a vendégeké maradt, szintén a kilencvenkettedik percben Pál tört egyedül kapura, de a jó ütemben kimozduló Csampa lábbal védeni tudta lövését.

Az első félidei önbizalom nélküli játék akkora hátrányba hozta a csapatot, hogy a második játékrészben Árva szépségdíjas találat sem adott elegendő erőt legalább az egy pont megszerzésére. A vendégek kihasználva a hazaiak bizonytalanságát, éltek a lehetőségekkel és a három perc alatt megszerzett két gyors találat ezúttal három pontot eredményezett.

Category: Csapat