2013. december hónap bejegyzései

Balassagyarmat-Rimóc

A hetedik fordulóban a bajnoki cím egyik esélyeséhez balassagyarmatra látogat csapatunk. A vendéglátók jelenleg a hatodik helyen állnak a tabellán, három győzelem mellett egy döntetlen és egy vereség szerepel a teljesítményük mellett. A 14 rúgott gól mellett öt kapott góllal … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Balassagyarmat-Rimóc bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Márton volt a nyerő ember Pásztó ellen

Rimóc SE – Pásztó SK 1:0 (0:0) A szezon záró fordulójában a velünk hasonló cipőben járó Pásztó csapatát fogadtuk. Az egész mérkőzésre a küzdelem, pontatlan passzok és a kihagyott helyzetek  voltak jellemzők. A vendégek a játékrész első felében többször is … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Márton volt a nyerő ember Pásztó ellen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nem sikerült a pontszerzés Nagybátonyban

Ismét egy nyerhető meccset buktunk el! Nagybátonyi SC-Rimóc SE 2:0 (1:0) Tavaly még az NB III-ban játszó Nagybátonyba látogattunk. Sajnos mesterünk sok játékosra nem számíthatott különböző okok miatt. A játékosok szeme előtt minimum a pontszerzés lebegett hogy elérjék év végi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Nem sikerült a pontszerzés Nagybátonyban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Gyors kontrákkal vertük Berkenyét

  Rimóc SE_Berkenye SE 5:1 (4:0) 2013.09.21 16:00 Rimóc, Sportpálya Vezette. Boda Viktor (Szász Kornél, Balázs Kristóf) Rimóc SE : Csampa- Farkas, Váradi, Antal, Szép (Bangó A 75’)-Laczkó, Balázs, Botos, Rácz-Vincze (Árva 65’), Bangó R. Berkenye SE: Czédula-Krausz, Miklián, Szejbert, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Gyors kontrákkal vertük Berkenyét bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Samuel volt a végzetünk

SBTC-Puebla – Rimóc SE 5-0 (3-0)2013.09.14. Tóstrandi Sporttelep, 100 néző Vezette: Szederkényi Cs. (Szigetvári Z., Kazinczi B.) SBTC: Kozma (Puporka 46’ ) – Zimányi, Horváth, Csornij, Rodrigo (Mészáros 46’) – Jeney- Lenkó (Elton 46’), Bonivárt (Egervári 60’), Ludányi (Maicon 46’), … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Samuel volt a végzetünk bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Pap “játékvezető” elintézte a vadkerti mérkőzést

Érsekvadkert SE –Rimóc SE 4:0 (3:0) 2013.10.13 15:00 vezette: Pap István (Szász Kornél, Holecska András) Érsekvadkert SE : Ficza- Varga M., Nagy, Szabó László, Nagy, Hajduk (Szabó Levente 52’), Balogh (Holman J. 60’), Mácsik (Sági 52’)  –Paulicsek, Oravecz (Nagy A. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Pap “játékvezető” elintézte a vadkerti mérkőzést bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Gyászosra sikeredett a kezdés

Súlyos védelmi hibák sora okozta a vereséget Rosszul sikerült a bajnoki rajt a Karancslapujtő vendégeként pályára lépő rimócnak, kettő nullás félidei eredményt követően a második játékrészben további három gólt lőtt a vendéglátó Csampa kapujába, így Balázs találata csupán a szépségtapaszt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Gyászosra sikeredett a kezdés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egy 'csatárral' jobbak voltak a novákiak

Rimóc SE – Mátranováki VSC       3:5 (1:1) A 13. fordulóban Mátranovák csapatát láttuk vendégül. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy a Rimóci SE minden tagja őszinte részvétét fejezze ki Lakatos Balázs családjának és a mátranováki csapatnak, egy nem mindennapi embert … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Egy 'csatárral' jobbak voltak a novákiak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Hét perc alatt hármat vágott a Novák, öt lett a vége

Nem segített a hazai pálya előnye sem Rimóc SE- Mátranováki VSC 3:5 (1:1) Fontos hazai mérkőzésen az első félidei döntetlen állást követően a hatvanadik perctől mutatott hét perces védelmi rövidzárlat  miatt ismét vereséget szenvedett rimóc a győzelmet jobban akaró, támadásban … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Hét perc alatt hármat vágott a Novák, öt lett a vége bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Átaludtuk az első félidőt Karancskeszi ellen

Rimóc SE- Karancskeszi SE 1:2 (0:2) Vezette: Boda Viktor (Béres Krisztián, Dobsonyi László) 2013.10.05 15:00  50 néző Rimóc SE – Csampa M.- Laczkó Zs.,Antal T.(Farkas N. 46’), Rácz I., Váradi I.,Szép M.,-Jusztin B., Árva R., Balázs Gy., Bangó N., – … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Csapat | Átaludtuk az első félidőt Karancskeszi ellen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva