Monthly Archives: március 2013

Megvan az első győzelem

Posted on by

Emberhátrányban sikerült gólokat szerezni

Rimóc SE – Palotás SE 2:0 (0:0)

A második hazai mérkőzésén Palotás ellenében megszerezte az idei első győzelmét a mindvégig eltökéltebb, ám két kiállítást is elszenvedő rimóci csapat. A mérkőzés színvonala nem ütötte meg a megyei első osztály színvonalát, mindkét csapat sokat hibázott a találkozón, a hazaiak így egy a nagyarányú győzelem lehetőségét szalasztották el, nehézzé téve a mérkőzést önmaguk számára.

A találkozó már az első negyedórában eldőlhetett volna, Botos Artúr háromszor is farkasszemet nézett Lados kapussal, de mindhárom lehetőségét elpuskázta. A mérkőzést uralta a sérülések miatt szokatlan felállásban pályára lépő rimóci csapat, végig mezőnyfölényben játszva többnyire a kapuja elé szegezte a védekezésre kényszerülő Palotást.  A mérkőzés ritmusát a harminckettedik percben Bangó Norbert kiállítása csak rövid időre zavarta meg, a vendégek részéről emberelőnyben egy veszélyes támadásra futotta a félidő végéig.

A második játékrészben egy motiváltabb rimóc lépett pályára, a jobb fizikai erőnlét miatt a Palotásiak nem tudták érvényesíteni az emberelőnyt, a hazaiak akarata érvényesült a továbbiakban is.  A fölény az ötvenötödik percben érett góllá, a védelemből előrehúzódó Vincze lőtte ki a rövid sarkot. Tizenkét perccel később egy sarokrúgást követően Jusztin fejjel volt eredményes, így már kettőre nőtt a hazai előny. A mérkőzésen további izgalmakról Csampa kapus gondoskodott, egy hazagurítást passzolt Petre Dánielhez, aki nem élt a lehetőséggel, majd egy szöglet utáni kavarodásból sem tudtak szépíteni a Palotásiak. Az amúgy sportszerűnek mondható találkozóra még két kiállítás jutott, Petre Dánielnek és Botosnak is a második sárga miatt idő előtt ért véget a mérkőzés. A lefújásig az eredmény már nem változott, a mutatott játék képe alapján azonban egyik csapat sem lehet elégedett.

Rimóc SE –Palotás SE 2:0 (0:0)

2013.09.06 16:30 Rimóc, Sportpálya

Vezette: Gordos Árpád (Balázs Krisztián, Lovasi János)

Rimóc- Csampa, Váradi, Vincze (Beszkid M 82’), Laczkó, Galajda- Balázs, Bangó N., Rácz, Jusztin, -Bangó R., Botos

Palotás SE –Lados-Bacskai  Zs.,Petre Sz., Andó, Hadrik, _Sipos, Mladoniczki (Bacskai G., 65)’, Huszár, Kotasz,- Petre D., Jele

Góllövő: Vincze 55’, Jusztin 67’

Kiállítva: Bangó N 32’, read more at Botos 87’ ill. Petre D. 78’

Category: Csapat

Újabb rangadót nyert a Szécsény

Posted on by

A jobb helyzet kihasználás döntött

Rimóc Se –Szécsény VSE 1:2 (0:2)

2013.08.25

Vezette: Telek Á (Nagy, Szigetvári)

Rimóc SE: Csamapa- page Váradi, Mócsány (Vincze 59’), Farkas, Laczkó, -Bangó N., Rácz, Galajda (Botos 78’) Jusztin, Balázs- Bangó R

Szécsény VSE: Baranyi –Nagy, Sztigán, Rácz, Strihó –Galcsik (Varga Gábor 70’), Kelecsényi (Szekeres 87’), Szenográdi, Molnár (Babcsán 55’)- Varga Gergő, Szabó (László 91’)

Góllövő: Bangó R ill. Szabó, Molnár

A jobb helyzetkihasználásának köszönhetően már az első félidőben két gólos vezetésre tett szert a megyei első osztály körzeti rangadóján az esélyesebb szécsény, bár a második félidőben jelentősen megváltozott a játék képe, a rimócnak ezúttal csak a szépítő találat megszerzése jött össze. Az összecsapásra kilátogató 150 néző egy színvonalas, küzdelmes, de sportszerű mérkőzést láthatott.

Category: Csapat

Csak a győzelem elfogadható Érsekvadkert ellen

Posted on by

2013.10.13 15:00 Érsekvadkert SE- Rimóc SE

Vezeti: Pap István Balázs (Holecska András, Szász Kornél)

érsekvadkert se logo DSC01507rse logo 80 visit page

A megyei bajnokság kilencedik fordulójában Érsekvadkert ellen lép pályára  a rimóci csapat, soros ellenfelünk a tabella tizenötödik helyén áll jelenleg, négy szerzett pontját egy győzelemmel és egy döntetlennel szerezte. Hazai pályán egy győzelem mellett egy döntetlen és két vereség szerepel, meglepetésre a hetedik fordulóban győzni tudtak Karancskeszi ellen, míg Mátranovák ellen döntetlen eredményt értek el a második fordulóban. Látható, hogy a vadkertiek eddigi pontjaikat otthon szerezték, így vélhetően kiélezett mérkőzésre kerülhet sor. Rimóci részről csak a győzelem lesz elfogadható, mindenképp fontos lesz a győzelem az elmúlt fordulóban hazai pályán elszenvedett vereség után.

Category: Csapat