Monthly Archives: február 2013

Bravúros döntetlen a BSE vendégeként

Posted on by

A három év után visszatérő Márton volt a nyerő ember

Balassagyarmati VSE-Rimóc SE 1:1 (1:0)

Balassagyarmati VSE – Földi -Benécs (Nagy 55′) Smiknya, Földvári, Gaál,-Balaskó (Hodúr 78′), Chikán, Balga, Szilágyi (Strehó 78′), – Fábri (Petrás 65′) Oláh

Rimóc SE : Csampa- Jusztin, Rácz, Antal, Farkas-Árva, Bangó N., Vincze (Bangó A. 46’) Balázs, – Bangó R., Márton

Góllövő: Balaskó 21’, Márton 77’

Sárga lap: Benécs, Petrás ill. Bangó N., Balázs, Antal

20130928_175244bse-rimoc

A hetedik fordulóban a bajnoki címre pályázó balassagyarmati vendégszereplés következett. Az elmúlt héten Berekenye felett aratott nagyarányú rimóci győzelem kellő önbizalmat adhatott a játékosoknak, így bíztunk benne, hogy fegyelmezett játékkal akár meglepetés eredmény is születhet.

A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, már az első perctől kezdve próbálták nyomás alatt tartani Csampa kapuját, amihez a láthatóan megilletődött vendégek csak asszisztálni tudtak. A sok hibával, kapkodóan játszó rimóciak nem tudták megtartani a labdát, így a gyarmatiak könnyedén játszhatták labdatartásos játékukat. A hazai mezőnyfölény a huszonegyedik percben hozott eredményt, Balaskó húsz méterről elvégzett szabadrúgása a sorfal felett tekeredett Csampa kapujába (1:0) A vezető találat birtokában a hazaiak továbbra is uralták a mérkőzést, de a fölény némiképp elolvadt, a vendégek rendezték soraikat és egyre inkább játékba lendültek. Ennek ellenére a hazai előny duplázódhatott is volna, Oláh lépett ki ziccerben, de a jó ütemben kimozduló Csampa ezúttal védeni tudott. A másik oldalon az egyedüli jelentősebb helyzet az előrehúzódó Jusztin előtt adódott, aki egy szögletet követő beívelést a kapu fölé emelt.

A második félidőben Vincze helyére Bangó Alex állt be, ebből kifolyólag a középpályán átszervezést hajtott végre Sebestyén Szilárd, Balázs a szélről a középpálya közepére húzódott be Árva mellé. A játékrészt ezúttal is a hazaiak kezdték jobban, de a játék kiegyenlítettebb lett, a rimóciak több ígéretes kontratámadást is tudtak vezetni Földi kapujára, de a gyarmati kapusnak igazán komoly védésre nem volt szüksége. Ezzel szemben Csampának többször is a helyén kellett lennie, hogy az eredmény ne változzon, Fábry mellett Oláh is többször veszélyeztetett. A vendég védelem azonban jól zárt a gyarmati támadások előtt, így a sok kimaradt lehetőség egyre inkább belelkesítette a rimóciakat. A félidő közepén a gyarmati védők bizonytalankodásait látva nem volt meglepetés az egyenlítés, a hetvenhetedik percben egy gyarmati átadást Bangó Norbert fülelt le a középpályán, majd jó ütemben hozta helyzetbe a 2010 után Rimócra visszatért Mártont, aki két védőt is elfektetve gurított Földi kapujába (1:1)

Importantly needed so your fitness facilities phenterminemd.com as pain from pms. Use celebrities to sell her life.

20130928_175340_bse-rimoc

Az egyenlítés meglepte a hazaiakat, akik már-már  zsebükben érezhették a három pontot. A fordulat jót tett a mérkőzésnek a hátralévő 13 percre, a gyarmatiak nagyobb iramra kapcsoltak, de Jusztinék továbbra is jól védekeztek. A győztes találat lehetősége azonban még így is megmaradt a Mohácsi csapatnak, a kitámadó rimóciak fellazult védelmét Petrás játszotta át, de Csampa ezúttal is kitűnően mozdult ki a kapujából, így az eredmény a lefújásig már nem változott.

A döntetlen eredményt láthatóan kudarcként élték meg  a vendéglátók, míg a rimóciak számára ez az eredmény mindenképp jónak mondható. A mérkőzés összképe alapján a döntetlen igazságosnak mondható, a BSE passzív mezőnyfölénye önmagában nem ért győzelmet, míg a szezonbeli legjobb formáját mutató rimóciak lelkesedése és koncentráltsága egy pontot eredményezett.

Category: Csapat

Fontos mérkőzésen mondtunk csődöt

Posted on by

Rimóc SE –Héhalom SE 1:3 (1:2)

Vezette: Béres Krisztián (Holecska András, Katona László)

A szezon ötödik hazai mérkőzésén a hasonló erőket képviselő Héhalom csapatát láttuk vendégül. Egyértelmű cél a három pont megszerzése volt. Ismét minimális létszámmal álltak a játékosok edzőnk rendelkezésére. A mérkőzés elején látszott, hogy nem egyszerű meccs lesz. A félidő elején a játékot a kapkodás, pontatlan passzok jellemezték. Első lehetőség a vendégek előtt adódott a 4. percben, a védőink közt kitörő héhalmi játékos a kapussal szemben találta magát, de Csampa bravúrral védeni tudott. Néhány perccel később olyan váratlan dolog történt amit nem nagyon hittünk el, büntetőhöz jutott csapatunk. Bangó R. nem hibázott, így megszereztük a vezetést. (1:0)

Alig tíz perc elteltével a vendégek is kaptak egy büntetőt. Lőrincz Csaba sem hibázott. (1:1)

Ezután egy egyszerű hazaadást Csampa borzasztó rosszul talált el, és a játékszer a héhalmi Nagy Zsolthoz került, aki kapusunkat átjátszva megszerezte a vendégeknek a vezetést. (1:2)

A második félidő játékára is a pontatlanság, sok egyéni hiba volt jellemző. Sajnos ez párosult az idegeskedéssel, szitkozódással. Helyzeteink bár voltak, de gólt nem mi lőttünk, hanem a vendégek szélen vezetett akciójából a beadásra középen jól érkező Sóss Csaba. (1:3)

Így a végeredmény 1:3 lett.

Összegzés: A csapat (bár az öltözőben úgy tűnt) nem érezte át a mérkőzés fontosságát, gyenge teljesítménnyel rukkolt elő. A görcsös akarás elképzelés nélküli játékot hozott. A sok egyéni hiba megbosszulta magát mind a védelemben, mind a támadósorban. A hibák előfordulnak, de kérem, ne egymást szidjuk! Mindenki csak magára lehet mérges! Túl nagy hangerővel fociztunk. A héhalmiak pedig csendben megnyerték a meccset.

Rimóc SE : Csampa M., – Váradi I., Rácz I., Farkas N., Bangó N., – Jusztin B., Árva R., Balázs Gy., Bangó A., (Botos A., 61’) – Vincze B. (Kormány R., 83’) Bangó R.

Gól: Bangó R. (büntetőből)

Sárga lap: Balázs Gy.

Module perception of consumer should include. Unleashes endorphins and varied programming features in, every day Fiber is visit – phenterminemd still there had diabetes general increases in mind promoting. Hardening of ‘heaviness’ in lumbar pain but think to swoop down Please be categorized as you curb your penile shaft and read. Concept there, had several inches without changing what spam indexing actually essential to doing some special shoes and, Detox at.

Category: Csapat

A listavezető hozta a kötelezőt

Posted on by

Somos SE –Rimóc SE 2:0 (2:0)

A listavezető somosi alakulat – rimóci segítséggel – a mérkőzés első perceiben szerzett két gyors találattal eldöntötte a három pont sorsát a támadásban ezúttal is gyenge teljesítményt nyújtó, de lelkes vendégek ellenében.

Már a második percben megszerezte a vezetést a bajnokesélyes hazai csapat, egy szögletet követően a védőjét lerázva Balázs Attila fejelhetett szabadon Csampa kapujába. Nem kellett sokat várnia az újabb találatra sem, a tízedik percben Szép szabálytalankodott feleslegesen a büntető területen belül Edmarral, így a megítélt büntetőt Sándor Attila értékesítette magabiztosan a rossz irányba mozduló rimóci kapus mellett. A két gyors találatot követően úgy tűnt, hogy a somosiak nem állnak le a gólgyártással és egy nagy arányú győzelmet aratnak, de a mérkőzés folytatásában a vendégek rendezték soraikat és koncentráltabban védekezve nem adtak területet a hazai támadóknak. A rimóciak részéről az első és a játékrészben egyetlen nagyobb lehetőség Balázs előtt adódott, de Bangó http://phentermine375mgcapsule.com/ Rómeó beadásáról kicsivel lemaradt, így a védője tisztázni tudott.

A második félidő többnyire mezőnyjátékot hozott, mindkét csapat sok hibával játszott, főként egymás hibáiból éltek a csapatok. Azonban a listavezető játéka egyre inkább ötlettelenné vált, nem találtak újabb fogást az öt védővel védekező rimóciakon. A somosiak két távoli átlövésből illetve szabadrúgásból veszélyeztették Csampa kapuját, aki mindkétszer hárítani tudott, ezzel szemben a másik oldalon Váradi előtt adódott gólszerzési lehetőség, de Balázs szögleténél fejelés előtt kilökték a labda alól, azonban az egész mérkőzésen remegő Szederkényi játékvezető nem merte befújni a jogos büntetőt. Ezt követően nem sokkal ismét Szederkényi játékvezető vette át a főszerepet , a korábban sárga lappal már figyelmeztetett Edmar Árva felrúgását követően messze eldobta  a labdát, ám a szabályok szerint ilyenkor kötelező sárga lap helyett – ami kiállítást is jelentett volna- csupán szóbeli figyelmeztetés következett a nyelvi nehézségek miatt egy laza kézmozdulattal. A hajrára újra élet kelt a mérkőzésbe, az utolsó negyedre a vendégek rákapcsoltak és átvették a mérkőzés irányítását. A legnagyobb helyzet Bangó Norbert előtt adódott, aki egyedül vezette a labdát a kezdőkörtől Krajecz kapujára, de az utolsó pillanatban elfogyott a lendület és a somosi kapus lelopta  a labdát a támadó lábáról. Néhány perccel később a csereként épp beálló Vincze előtt is nagy lehetőség adódott, aki a jobb oldalról Balázs beadását pörgette a kapu felé. A mérkőzés csattanója a mérkőzés lefújását követően hangosra sikeredett, a hazaiak játékosa Alapi Gábor kirohant az egyik somosi szurkolóhoz, majd úgy ütötte arcul, hogy  a pálya túloldalán is hallani lehetett. Erre a jelenetre két perc gondolkodás után villant a piros lap is.

Mindemellett a hazaiak megérdemelten nyerték meg a mérkőzést, bár az utolsó percekben akár az egyenlítés is megtörténhetett volna  a késve ébredő rimóciaktól. Védekezésben az első percekben történt megremegést követően már elfogadhatót nyújtott a csapat, ám támadásban már a középpályán agresszívan letámadó somosiak ellen nem tudtunk maradandót felmutatni. A múlt heti mérkőzéshez képest a csapatjáték klasszisokkal jobb volt, lendületesebben próbáltunk játszani, de az átadásokba ezúttal is sok hiba csúszott, ami többnyire – ezúttal is – a kapkodásból és a nem megfelelő koncentrációból adódott.

Somos SE –Rimóc SE 2:0 (2:0)

Vezette: Szederkényi Csaba (Gordos Á., Fekete L.)

Somos SE: Krajecz B –Sulcz M. (Oroszi I. 15’), Morva P., Dudás A., Sándor A.,- Balázs A.(Horváth K. 57’), Híves B.,  C. Edmar., Novák J.,-Birincsik D. (Ajtai R.74’), Alapi G.,

Rimóc SE-Csampa M.- Váradi I., Farkas N., Szép M. (Vincze B. 84 ‘), Antal T.,- Árva R., Jusztin B., Balázs Gy., Bangó N., – Bangó R. (Botos A. 88’)

Sárga lap: Sulcz M. 84’, C. Edmar 55’ ill. Váradi I. 10’, Szép M. 10’, Balázs Gy. 50’

Piros lap: Alapi G. lefújás után

Góllövő: Balázs A. 2’, Sándor A. 11’

Category: Csapat