Monthly Archives: január 2013

Kevés hiányzott a pontszerzéshez

Posted on by

Nőtincs SE – Rimóc SE 2:1 (0:0)

Vezette: Boda visit site – takingcialis Viktor (Béres Krisztián, Babcsán Ákos)

A tizenötödik fordulóban a bajnoki tabella negyedik helyezett Nőtincs csapata fogadta az idáig mindössze hét pontot gyűjtő, a ranglista utolsó előtti helyezett rimóciakat. A mérkőzés esélyese a hazai alakulat volt, a bajnokságban Nőtincsről ezidáig csak a második és a harmadik helyezett SBTC illetve Cered tudott pontokkal távozni.

A mérkőzést – némi meglepetésre – a vendég csapat kezdte jobban, sokkal lelkesebben és határozottabban kezdték a mérkőzést a rimóciak. Érezhetően a nőtincsi játékosok lenézték ellenfelüket, arra számítottak, hogy gálamérkőzésen több góllal tudnak majd győzni. A kezdeti puhatolózó játékot követően a félidő közepére felpörögtek az események, a vendégek több veszélyes támadást vezettek Bohony kapujára. Előbb Jusztin fejelhetett egy jobbról érkező beadást öt méterről kapura, majd Árva lőtte a labdát az elvetődő kapusba valamint egy újabb támadás végén Bangó Norbert is rosszul döntött, lövéséhez nem kellett igazi bravúrt bemutatnia  a hazai hálóőrnek. A másik oldalon ezzel szemben Csampának egyszer kellett kivetődve védenie, ezen kívül még két átlövési kísérletet jegyezhettünk fel.

A második játékrészben a hazaiak már átvették a játék irányítását, sokkal nagyobb tűzzel kezdtek el játszani. A betömörülő vendégek jól védekeztek, azonban egyre nagyobb nyomás nehezedett Csampa kapujára. A mérkőzés első találata az ötvenhetedik percben született meg, Krajcsek végezhetett el szabadrúgást 30 méterről bal oldalról, a középre ívelt labdát Szegvári nem találta el, ami így újabb érintés nélkül a hosszú sarokba pattant. A rimóciak nem adták fel, hat perccel később egy kirúgást elvétett a hazai védő, a megszerzett labdát harminc méterről egy pattanást követően Bangó Rómeó emelte a kapujából kinn álló Bohony kapus felett a hálóba. Az egyenlítő találat újabb erőt adott a hősiesen védekező rimóciaknak, de egy ellentámadást követően a hazai tizenhatos előtt Bangó Norbertet szabálytalanul szerelték a bíró orra előtt, amiből a nőtincsiek vezethettek támadást, így Szegvárihoz került a labda aki Csampa mellett a hosszú sarokba lőtt. Ezt követően az egész mérkőzésen gyenge teljesítményt nyújtó Boda játékvezető intézkedett, hogy ne születhessen egyenlítő találat, a gólhelyzetbe kilépő Bangó Rómeót “fújta vissza” egy előzőleg elkövetett hazai szabálytalanság miatt előnyszabály alkalmazása helyett, majd zavarában rimóci szabadrúgás helyett feldobással hozta játékba  a labdát! Sajnos az újabb hazai találatra már nem volt válasz a rimóciak részéről, így a mérkőzést a nőtincs csapata nyerte.

Nőtincs SE: Bohony B. –Földvári D., Nagy B., Keresztes M., Krajcsek G., Prukker A.,- Molnár M, Praszna D., Szunter Cs., Dancsó V., Hugyecz R. (Szegvári T. 46’)

Rimóc SE : Csampa M. – Antal T., Vincze B. (Bangó A. 81’), Szép M., Farkas N., –Árva R., Jusztin B., Balázs Gy., Rácz I., Bangó N., – Bangó R.

Góllövő: Krajcsek G. 57’, Szegvári T. 76’ ill. Bangó R. 63’

Sárga lap: Molnár M. 55’, ill. Rácz I. 17’, Antal T. 17’, Farkas N. 31’, Bangó R. 85’, Balázs Gy. 90’

Category: Csapat

Kezdődik a bajnokság

Posted on by

Karancslapujtő ellen kezdünk

A tavalyi első osztályú bajnokság hetedik helyezettje –Karancslapujtő KSE  –  csapata ellen megkezdi  a 2013/2014-es első osztályú bajnoki szereplését csapatunk.  A két csapat legutóbbi találkozóit a pályaválasztó csapat nyerte, míg ősszel hazai pályán Oláh Tibor, Kelecsényi és Bangó Rómeó góljaival 3-1-re múltuk felül a vendég lapujtőt, addig tavasszal egy küzdelmes mérkőzésen a vendéglátók bizonyultak jobbnak.

A rimóci csapattól nyáron átigazolás miatt távozott Szilvási, Fábián és Kelecsényi, helyettük öt játékos érkezett, akik első bajnoki, egyúttal bemutatkozó mérkőzésüket játszhatják ma (Balázs Győző, Ornyik Péter, Váradi István valamint Galajda Márió). A keretet at this site illetően mai napon nem lép pályára az új igazolások közül Ornyik Péter és Jusztin Bálint. Mócsány illetve Bangó Alex, Bangó Rómeó játéka műtét és sérülés miatt kérdéses, míg húzódás miatt Árva játékára nem számíthat a csapat új edzője Sebestény Szilárd. A továbbra is sérült Lovász Balázs valószínűleg csak szeptemberben térhet vissza, Komár Gábor térdsérülése miatt nem játszhat, míg Rádi Balázs felépülése elhúzódik, így vélhetően Balázs nem tud pályára lépni ősszel. Gál Dénes átigazolását a szövetség ezidáig nem engedélyezte, bízunk benne, hogy hamarosan Dénessel kiegészülhet a rimóci keret.

Category: Csapat